Csuti étterem értékelései

Értékelései
2
5
6
24
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Csuti értékeléseit!

Olvasd el Csuti étterem értékeléseit!

Mindenkinek ajánlhatom ...... -

Fehér Hattyú Étterem Gyopárosfürdő

2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 3. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy igazán kellemetlen élmény után mentünk el egy igazán késői ebédre a Fehér Hattyú Étterembe. Megérkezésünkkor a pincér udvariasan, baráti hangon fogadott és azonnal a rendelkezésünkre állt. A megrendelt étel , "Frissen sült 2 személyes tál " , a pincér ajánlására vegyes savanyúság, nagyon rövid idő elteltével kiszolgálásra kerültek, pedig az étterembe többen is voltunk, akik ebédeltek.
Megosztom
2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 3. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gyopárosfürdőre menet kinéztük magunknak a csárdát, ahol meg akartunk ebédelni mikor visszafelé tartunk a szállásunkra. Sajnos akadályokba ütköztünk, amin nagyon meglepődtünk, hiszen ilyen élményben még sohasem volt részünk, pedig megfordultunk már jó néhány helyen. A fürdőzés után délután 2 óra-kor léptünk be a csárdába, ahol a pultból kiszólt egy hölgy , hogy " Mit keresünk ?
Megosztom
A régi Malomban új szelek fújnak ........ -

Malom Hotel étterme Debrecen

2014. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. február 1. - 8 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Barátnőmmel egy hétvégi bevásárlás közben tértünk be a Malom Étterembe, ahová már vagy két hónapja készültünk benézni. Az étterem lenyűgözött minket az egyszerű , de nagyszerű berendezésével, olyan jó volt beülni érzést sugallt. A személyzet közvetlensége , gyors és udvarias kiszolgálása.
Megosztom
Légy egy kicsit régimódi, látogasd a -

Régimódi Étterem Szarvas

2013. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 11. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sok étteremben jártam már, de ehhez hasonlóban még sehol sem. Az étterem önkiszolgáló, de nem menza jellegű. Eszméletlen a hely hangulata, a berendezési tárgyai, valahogy úgy érzi az ember, hogy időutazásban van része, miközben a pulthoz fárad az étlapért. Ott udvariasan a kezébe adják az étlapokat és közlik, hogy az étel kiválasztása után szintén fáradj a pulthoz és rendeld meg az z általad kiválasztott ételt és italokat.
Megosztom
2013. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2013. június 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Több családi rendezvényt tartottunk az étterembe, névnap, szülinap, házassági évforduló, ebből látszik, hogy mennyire elégedettek vagyunk az ott kapott szolgáltatásokkal. A fogadtatás nagyon barátságos. Az ételek minősége kiváló, a mennyisége bőséges. Külön tudnám ajánlani a "Viktória bőségtálat", amelyen rendkívül finom fűszeres lepény, ízletes, zamatos húsok és vegyes köret van.
Megosztom
2013. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. június 13. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször ebédeltem a barátnőmmel az étteremben, az ételek nagyon háziasak, az adagok bőségesek, az árak a földön járnak, a kiszolgálás és a fogadtatás is kiváló. Az étlapon található ételeket rövid időn belül elkészítik, a menü rendelés után pillanatok alatt az asztalra kerül. A hangulat családias és barátságos.
Megosztom


TérképX