Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Munkahelyi ebéd

Kristály Étterem GyőrKristály Étterem Győr a térképen

Kiváló 2017. januárban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2017. január 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Győrben dolgoztunk, és egy helyi kolléganőtől kértem ötletet, hogy hol tudnánk egy jót ebédelni. Egyből ezt az éttermet ajánlotta. Az interneten már ki is néztük, hogy a napi menü melyik főételét szeretnénk elfogyasztani.
Az étterembe érve egy nagy hely fogadott, sok asztallal (amelyik nem csak 4 személyesek voltak, hanem több 6-8 személyes is volt).
Amint leültünk jött is a pincér és kaptunk 1-1 pohár szódát. Egy-két perc múlva egy nagy edényben hozták is a levest. Sertésragu levest szolgáltak fel aznap. Bőségesen volt benne hús, zöldség, tészta. Nagyon finom volt. Közben jöttek is megkérdezni, hogy melyik főételt szeretnénk. Lecsós marhaszeletet kértünk tarhonyára. Kolléganőm kérésére ő rizibizivel kapta. Az adag kiadós volt és nagyon finom.

Hétfőtől vasárnapig várják menüvel a betérőket. Lehet előfizetni is, egyébként pedig 1200 ft egy menü ára. Maximálisan megérte, bátran ajánlom mindenkinek.
Legközelebb is ide megyünk ebédelni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Kristály Étterem további értékelései

2024.01.13csoporttal
Kiváló
Tegnap volt a fiam szalagavatója az étteremben.Az étterem hangulata,berendezése,az asztalok elrendezése / 160 fő/ kiváló volt. Az ételekkel és a kiszolgálással is maximálisan elégedettek voltunk. Csodálatos élmény volt.
2019.07.31gyerekekkel
Kiváló
Hétköznapi családi vacsora alkalmával többször választottuk ezt az éttermet. Születésnapt is ünnepeltünk már itt. Tiszta, kellemes környezet, figyelmes kiszolgálás, élő háttérzene. A tálalás ízléses, az adagok nagyok. A választott fogásokkal mindig elégedettek voltunk, a csülök lett a kedvencünk....
2017.12.19a párjával
Kiváló
Ketten mentünk el spontán a Kristályba. Jól ismerjük a helyet, de általában ala carte szoktunk enni ott. Ezúttal menüre fizettünk be. Nem bántuk meg, húsleves volt és egy hatalmas adag milánói sertésborda mindez valóságtól nem elrugaszkodott árakon. Kicsit sokan voltak így a figyelem megoszlott...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Fonte Győr - Napi árak ellátás nélkül
Napi árak ellátás nélkül
2024.12.29-ig
Hotel Fonte Győr
Kérd ajánlatunkat!
Thermál Hotel és Kemping Komárom - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2025.04.30-ig
Thermál Hotel és Kemping Komárom
53.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Golden Ball Club Hotel Győr - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.01-ig
Golden Ball Club Hotel Győr
108.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval