Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Söröző

Várkapu Bajor Étterem GyőrVárkapu Bajor Étterem Győr a térképen

Gyenge 2016. júniusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2016. július 6.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nemrég tértünk be a kollégáimmal egy hétköznap este. Olyan helyet kerestünk, ahol többen is elférünk, (8-12fő) van terasz és enni is lehet a sör mellé. A sör finom és több fajtából is lehet választan és ezen a ponton ki is merül a pozitív dolgok felsorolása, bár a tisztasággal sem volt különösebb baj.
Az étterem kifejezést nagyon erősnek tartom, mert semmilyen meleg illetve frissen sült étel nem kapható, ha leszámítjuk a négy fajta erősen túlfűszerezett kolbászt vagy a sültkrumplit. Ezen kívül valamilyen saláta, és melegszendvics. Nálam ez nem éttermi választék maximum büfé.
A kiszolgálás sem nyűgözött le! Rajtunk kívül egy vendég sem volt egész este, ennek ellenre megkértek bennünket több órával az érkezés után, hogy ugyan üljünk már át egy másik asztalhoz, mert ők sötétedés után szerették volna a napernyőt felállitani! Az este hátralévő részét pedig a teraszon lévő másik asztalnál ülve töltötték dohányozva és félig-meddig tüntetőleg. Gondolom nem örültek, hogy zárásig söröztünk.
Sörözni lehet, de ennyi, az étterem feliratot, meg le kellene venni, mert megtévesztő, valamint a vendégelégedettséghez ennél sokkal kedvesebb kiszolgálás kell a jövőben.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:

Várkapu Bajor Étterem további értékelései

2016.02.29kollégákkal
Az étterem kissé eldugva éppen a Káptalan-domb felé vezető macskaköves út elején található. A kis közök árulkodnak a középkori utcaszerkezet meglétéről, illetve az őzet tartó alak az 54-es nagy győri árvízről. Hát ilyen körülmények között térhetünk be ebbe a bajor étterembe, amely stílusában egy...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Fonte Győr - Napi árak ellátás nélkül
Napi árak ellátás nélkül
2024.12.29-ig
Hotel Fonte Győr
Kérd ajánlatunkat!
Hasik Hotel Döbrönte - Pihenés a Bakonyban
Pihenés a Bakonyban
2024.09.01-ig
Hasik Hotel Döbrönte
94.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Forest Hills Hotel & Golf Zirc - Erdei wellness félpanzióval
Erdei wellness félpanzióval
2024.12.24-ig
Forest Hills Hotel & Golf Zirc
64.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval