Nagir étterem értékelései

Értékelései
8
22
32
48
0
0
3

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Nagir értékeléseit!

Olvasd el Nagir étterem értékeléseit!

Hatalmas burgerek -

Street Kitchen Sárvár

2020. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. május 9.
Remek hely! Nagyon finom a hamburgerük. Limonádét ittunk, több fajtát, mind jó volt. Hatalmasak az adagok, az ár-érték arány is rendben van. Választék is akad bőven. (A presszó kávé isteni). A kiszolgálás kedves és gyors. Talán csak a mellékhelyiséggel volt némi probléma, lehetne tisztább... Fizetni lehet Szépkártyával is.
Megosztom
2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. július 17.
Múlt hétvégén jártunk az étteremben. Pontban délben érkeztünk, még időben ahhoz, hogy egy kettőre lefoglalt asztalhoz leülhessünk, mert szabad asztal az nincs, főleg hétvégén. Étel-ital minden rendben volt, finom, bőséges és az árak sem ijesztőek, sőt! A nagy vendégszám miatt talán, de a tisztaság Nekem nem volt hibátlan. . .
Megosztom
Borjú láb az kutya füle... -

Diana Étterem Kóny

2018. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. június 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon rég jártam az étteremben utoljára, akkor még a gyorsforgalmi út nem volt meg. Mindíg jó emlékekkel távoztunk és ezt a kellemes érzést még sok év múlva is sikerült bennünk feleleveníteni a helynek! Nem tudom mi a titok, de a minőség és a kiszolgálás színvonala sem csökkent egyáltalán! Csak ajánlani tudom, érdemes érte kitérőt tenni, én kb.
Megosztom
Nem csak a halban jók... -

Horgásztanya Vendéglő Rum

2018. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. május 22.
Szombaton egy kirándulás utánra néztük ki az éttermet. Még jó hogy telefonon asztalt foglaltunk, mert tele volt és nem véletelen! A hely tiszta, rendezett, a kiszolgálás profi és barátságos. Az ételek, italok teljesen rendben voltak. Finom, friss és ár-érték arányban nálam jelenleg a legjobb. . . Ajánlom mindenkinek. Halat tessék enni, aki nem szeret, az sem fog csalódni!
Megosztom
Kirándulás után remek ebéd -

Várkanyar Vendéglő Tata

2018. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. április 9.
Vasárnap családdal, a feleségemmel és 2pici gyermekemmel elmentünk kirándulni. A Tatai Öregtavat jártuk körbe. Ebédidő végén tértünk be a helyre, ahol alig volt szabad asztal de kerítettek gyorsan egy olyat ahová a babakocsi is oda fért annélkül, hogy bárki mást zavart volna. Nagyobbik gyermeken kapott egy ülésmagasítót is és kifesteni való papírt, ami amúgy a tányér alátét!
Megosztom
Nem olyan, mint kéne... -

Nordsee - Árkád Győr

2017. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. július 26.
A pesti Westend után (ami azóta rég bezárt), a győri Árkádban is kinyitott egy Nordsee! Ez önmagában jó hír lenne! Az Ausztriában levő Pandorfi bevásárló központit sok magyar imádja, köztük én is(Zürichben is kipróbáltam és ott is mennyei. Az árak és a termékek minden országba u. a. , ami valljuk be nálunk drágának számít, de ha u. a.
Megosztom
Eleinte jól indult, aztán lecsúszott... -

Kuglóf Art Cukrászda Győr

2017. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. július 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A hely nagyon jól indult. Sokak kedvence lett a belvárosban. Aztán elkezdett a színvonal lecsúszni, ami nagy kár. Nagy választék, friss termékek, tisztaság és kedves kiszolgálás, volt. . . Utolsó két látogatásunkkor már nem volt minden rendben! A pincében mindenhol a lehullott vakolat-darabok voltak szétszoródva, a sütemények közül több sem volt friss(nem egyszeri eset) csökkent a választék és a személyzet sem jó irányba változott.
Megosztom
Jó Kiss hely -

Kiss Étterem Pápa

2017. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. május 30. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kivülről kicsit túl modernnek hat a hely, de belépve kellemes hatású tiszta, rendezett étterem. Vasárnap ebédre mentünk, de még jó hogy előre foglaltunk asztalt mert hamar kiderült szinte minden asztal le volt foglalva. Van egy kis gyerek sarok, ahol hat gyerek is elfért. . . A személyzet hála isten hozta a remélt átlagot, a konyha még ennél is többet.
Megosztom
Minden szempontból jó választás. -

Tópart Bisztró Tapolca

2017. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. május 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Két étterem van a malomtó partján és, az itteni értékelések alapján inkább ezt választottam ki családi ebéd elfogyasztására, és nem is csalódtam. Összességében minden rendben volt. Az étlap egyszerű, de mindenki tud választani, mi halat ettünk, azt tudom is ajánlani. A kiszolgálás teljesen renben volt, sőt talán jobb is mint ami elvárható.
Megosztom
Nevéhez méltó a hely, Puskás profizmusa gasztróba öntve... -

Puskás Sörkert Fertőrákos

2017. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. május 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Vasárnap révén Sopronban kirándultunk és helyismerettel rendelkező barátaink ajánlották a helyet. Nem csalódtunk, sőőőt. . . Első élmények a belépéskor, alig van szabad asztal, de a személyzet hamar segített üres/tiszta asztalt varázsoltak kb. egy perc alatt. A pincérek mosolyogtak, kedvesek voltak és nagyon értettek a hivatásukhoz.
Megosztom
4 oldalon / 32 találat


TérképX