Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szürkemarha a buszok között

Vidéki Robi Büfé GyőrVidéki Robi Büfé Győr a térképen

Kiváló 2016. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Gyerekeinkkel tértünk be egy Győri kiruccanás után, miután párom kollégai ódákat zengetek az itt kapható hamburgerről, és bizony nem tévedtek!Már az illata gyerekkorom hagyományos IGAZI hamburger illatát idézte, és az ízében sem csalódtunk! Kapható kis és nagy hamburger, bár egyes fajták (pl. BBQ) csak nagy méretben vannak. Itt tulajdonképpen a zsömle mérete azonos, csak a benne lévő hús emberesebb. :) Ja a zsömle! Az külön említést igényel a szürkemarhából készül isteni hús mellett. Mondanom sem kell, ez is hagyományos, műízektől mentes igazi hamburger zsemle!Ha már a hagyományos szóba került, vagy retróburger is, csalamádéval és csemege ubival. :D
A kisebb burger (ami nekem nőként pont elég) 500-600 Ft között van, a nagy burger 800 valahány forint. (nem emlékszem pontosan, párom fizetett)
Kapni még melegszendvicseket, (gyrosost is!), hotdogot, szokásos gyorskaják, a szokásosnál jobb ízben.

Mosdóba nem voltunk, arról nem tudok írni, de egyébként általános tisztaság volt, (pedig ezek mellett a hatalmas burgerek mellett, és ami kifolyik belőlük nem kis teljesítmény)Bent és kint is helyet lehet foglalni, bár gondolom hétköznapi csúcsidőben nem kis forgalom mellett lehet étkezni, lévén egy buszpályaudvar mellett található a hely. Mi vasárnap voltunk, így hely és nyugalom is volt bőven. Egyébként a büfé most augusztusban este 23-ig van nyitva minden nap, de vasárnap csak 14-kor nyit.
Egyetlen említésre méltó "negatívum", hogy én talán legközelebb (mert lesz ilyen :D ) kevesebb ketchupot kérek, mert kissé dominánsan volt érezhető az én ízlésemnek. Azonban ez egyéni ízlésvilág kérdése, így nem a hely hibája.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Népszerű szállások a környéken
Hotel Fonte Győr - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Hotel Fonte Győr
Kérd ajánlatunkat!
Sokoró Fogadó Sokorópátka - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.31-ig
Sokoró Fogadó Sokorópátka
41.500 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Magdalena Apartman Győr - Előfoglalási áreső
Előfoglalási áreső
2024.11.28-ig
Magdalena Apartman Győr
53.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül