Vereske étterem értékelései

Értékelései
2
16
22
16
3
0
2

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Vereske értékeléseit!

Olvasd el Vereske étterem értékeléseit!

Csak azok az árak ne lettek volna! -

Lepke Étterem, Pizzéria, Büfé Tihany

2019. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. október 21.
Tihanyi túrázás után estünk be, a csodás panorámájú étterembe. Sajnos az étlap jobb oszlopa láttán kicsit elkerekedett a szemünk, de hamar ott voltunk. . . . . Az itallapon szereplő 160Ft/dl-es Fanta helyett a felszolgáló 2,5 dl-es üvegeset tudott volna hozni, 500 Ft-ért, így igen gyorsan a főételre koncentráltunk, majd iszunk és fagyizunk beljebb a szigeten.
Megosztom
Nem csak a velős pirítósuk jó -

Muskátli Borozó (Hatlépcsős) Balatonfüred

2019. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. október 21. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Későn értünk a szálláshelyre, így kicsit tanácstalanul indultunk el a városba, hátha betudunk ülni valahova este 8 után. A számunkra addig ismeretlen 6lépcsős előtt vitt el az utunk a szálláshelyről a part felé, szerencsékre. Hely is volt bőven, és mivel nem hallottuk a pirítós hírnevét, valamint nem szeretjük a velőt, cigánypecsenyét kértük, illetve a gyerekeknek a standard rántott csirkemellet.
Megosztom
vacsorának szántuk, de csak uzsonnára futotta, 11.000-ért...... -

Törp Büfé Fagyizó Balatonfüred

2019. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. október 21.
4-en kerestük vacsorázó helyet Füreden. Mivel a lányunk mindenképp hamburgert szerettet volna, találomra beültünk a Törpi büfébe. A büfés "bácsi" már eleve furcsa volt. Kérte hogy mondjuk meg a keresztnevünket, ami alapján kiabálja, ha kész az étel. A férjem a vezeték nevét mondta, mire az úr kijavította, hogy keresztnevet kért. . . . .
Megosztom
21:00 után is kellemes élmény -

Borcsa Étterem Balatonfüred

2019. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. október 21.
Férjemmel és a fiammal indultunk a borhetek ideje alatt étterem keresőbe este 21:00 után, miután a szerencsétlenül választott vacsorázó helyünkön elfogyasztott vacsora kevésnek bizonyult, és megéheztünk. A fiammal desszertre ültünk be (gundel palacsinta) a férjem Bécsi szeletet rendelt.
Megosztom
Ide is visszatérünk -

Gólyafészek Vendéglő Pápa

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. április 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Párommal és a kisfiunkkal látogattunk el, kifejezetten az oldalon és egy ismerős ajánlására. Nem csalódtunk. A külső helységben találtunk asztalt magunknak. Kellemes, nyugodt hangulatú hely, nem puccos, de kulturált, családias. Levest, főtételt, és desszertet is fogyasztottunk. Mindenki mást. Mondhatom mindegyik finom volt. És bőséges.
Megosztom
Szép hely, kényszer kaja -

Malomvölgy Büfé Tardos

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 20.
A hely kétségtelen szép,a természet mi más is lehetne. A büfé igaziból, ha nagyon nincs más akkor jó lesz. Sajtos hamburgert, krumplival ketchuppal kóstoltuk. Hús mirelit, krumpli mirelit, ketchup ehetetlenül savanyú. Ezért a minőségért túl drága, túl van árazva minden, de ha nincs más ráfanyalodik az ember. WC-t nem próbáltuk.
Megosztom
2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Célirányosan mentünk a cukrászdába, nem kis küldetéssel. A környéken szeretnénk keresni egy jó kis helyet magunknak ahova kettesbe vagy akár a gyerekekkel is szívesen beülünk, finomat eszünk, kellemes hangulat van, és a pénztárcánk se rokkan bele. Nos ezekből csak az egyik jött be, bár párom szerint még annyi sem. Maga a cukrászda a 83-as útról kis kitérővel könnyen elérhető.
Megosztom
Retro hangulat Egerben -

Csöpi Ház Eger

2017. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. október 3. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Igazi retró hangulatú étterem Egerben. Közepes árak, közepes étel, közepes hangulat. Igazából nem volt egy lefejhetetlen élmény, de éppen rossz sem. Mosdóban nem voltunk, így a tisztaságról nem nyilatkozhatom, de a szakadt műbőr ülőkék nyáron egy rövid szoknyában nem túl kellemesek. Egyebekben a többi értékelésben leírtakat tapasztaltuk mi is.
Megosztom
2017. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. július 7.
A Bazilika meglátogatása után tértünk be családostól egy kis pihenésre és nassolásra. Nem bántuk meg, legfeljebb a pénztárcánk, mert bizony elcsábultunk plusz körökre is. :). Bár semmi extrával nem rendelkezik a hely, de csalódni sem csalódtunk. Tiszta, rendezett, ( a mosdó is ) kellemes terasszal, diszkrét személyzet, finom sütemények és forró csokik.
Megosztom
Turista menedék -

Tölgyfa Büfé Kesztölc

2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 19.
Párommal Kéktúra alkalmával tértünk be ide. Kedves kis hely, kint talán több hellyel mint bent. Abszolút a természet ölén, de parkoló mégis van. mi cask egy meleg italt ittunk, capuccinót illetve kakaót, forró csokit nem tudtak adni a kiírás dacára. A hely tiszta, barátságos, családias. Igaz látszanak az álmennyezeten a beázás nyomai, de még ez is csak a hangulatot növeli, és nem zavaró.
Megosztom
3 oldalon / 22 találat


TérképX