Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Visszatérő vendég

Hotel Arany Szarvas Fogadó GyőrHotel Arany Szarvas Fogadó Győr a térképen

Kiváló 2017. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. február 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Most harmadszor szálltam meg Győrben és most kiadósabb ismerkedés volt a várossal. Ezért olyan helyet választottam ami közel van a belvároshoz.
Továbbá valami csendes helyet kerestem. Először itt szálltam meg két éjszakára, ekkor nagyon megragadott a fogadóból való kilátás a városra és a belváros közelsége. Másodszor mikor Győrbe jöttem 3 napra a tervezett időben nem volt itt szabadhely. Most ismét sikerült e csendes és egyben szinte a belvárosban megszállni.
Nagyon élveztem, a reggeli madárcsicsergést, a hotel lábánál csordogáló folyó hangját. Nekünk a szállás nagyon tökéletes volt. Bejártuk a belváros összes nevezetességét. Könnyen tehettük hiszen pár lépésnyire kellett menni.
A személyzet nagyon barátságos, segítőkész volt.
Összegezve nagyon jó hosszú hetet töltöttünk itt, ha tehetem legközelebb is itt szállok meg.
Az utolsó napra maradt a színház látogatásunk, egy remek musicalt néztünk meg.
A délelőttre még volt más egyéb programunk majd a recepciós és vezetőség előzetes engedélyével a szobánkba visszatérve átöltözhettünk, majd késői (délutáni) szobaelhagyást követően mentünk a színházba. Ezt a rugalmas hozzáállást utólag is köszönöm a vezetőségnek és a személyzetnek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (8)
Hotel Arany Szarvas Fogadó Győr - Külső képHotel Arany Szarvas Fogadó Győr - KörnyékHotel Arany Szarvas Fogadó Győr - KörnyékHotel Arany Szarvas Fogadó Győr - KörnyékHotel Arany Szarvas Fogadó Győr - KörnyékHotel Arany Szarvas Fogadó Győr - KörnyékHotel Arany Szarvas Fogadó Győr - KörnyékHotel Arany Szarvas Fogadó Győr - Környék

Hotel Arany Szarvas Fogadó további értékelései

2019.05.05a párjával
Kiváló
Jó elhelyezkedés, jó konyha, hatalmas szobák, nagy parkoló, gyalog minden megközelíthető. A félpanziós ellátás ebédre vagy vacsorára is beváltható. Nagyon bőséges finom ételek.
2019.02.11a párjával
Nagyon jó helyen van a hotel, közel a belvároshoz, egy dzigeten, este pazar kilátással a megvilágított városra. A hotel átlagos berendezésű, de már egy kis felújítás ráférne. Szobánk jó volt, de a fürdőszoba nagyon lepukkant - zuhanyfülke ajtó nem záródott, a mosdóban nem ment le a víz -...
2013.04.24a párjával
Kiváló
Csodálatos, festői környezetben helyezkedik el a történelmi belvárosban. Gyönyörű kilátással a püspöki várra és a folyóra egy park kellős közepén, a gyógyfürdő mellett. Ennél jobb elhelyezkedésű szálloda talán nincs is Győrben. Finom volt a vacsora is, jól főznek. Kedves volt a kiszolgálás. Csak...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Fonte Győr - Napi árak ellátás nélkül
Napi árak ellátás nélkül
2024.12.29-ig
Hotel Fonte Győr
Kérd ajánlatunkat!
Sokoró Fogadó Sokorópátka - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.31-ig
Sokoró Fogadó Sokorópátka
41.500 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Golden Ball Club Hotel Győr - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.12.01-ig
Golden Ball Club Hotel Győr
41.608 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel