Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Lehúzási kísérlet a benzinkútnál

Viva Shop - OMV GyőrújbarátViva Shop - OMV Győrújbarát a térképen

Szörnyű 2019. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. július 8.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Ausztriai családi nyaralásunkról hazafelé úton itt álltunk meg az M1-es autópálya mellett egy kicsit felfrissülni a több órás autózás után, OMV kút és bisztrós shop a helyszín. Mivel a benzin itt lényegesen drágább, mint a városi kutaknál, tankolást nem terveztünk.
A személyautók számára a parkolóhelyek nincsenek kitáblázva, illetve a többség nem akar sokat gyalogolni az autótól, így mindenki megáll, ahol éppen eszébe jut. A parkoló hátsó részében kamionparkoló is kialakításra került.
Ez a VIVA egység jobb oldalon shop, míg szemben található az L alakú pult, és a bal oldalon több kényelmes asztalos ülőhely került kialakításra, valamint a bejárat közelében állópultok is.
A mosdók körül nagy volt a hercehurca. Villás beléptetőkapukon lehet ki-és bejutni, de ezek közül csak az egyik működött, így ugyanazon a szűk átjárón kellett mozognia a ki-és bejövő forgalomnak, mindkét nem részéről, márpedig a legnagyobb tumultus - érthető módon - itt alakult ki. A kapu nem ad visszajárót, illetve papírpénzt sem fogad el, természetesen kártyát sem. Akinél nincs forintban apró (100 Ft a beugró), az fizethet 0,50 eurocentet is (ami ugye több, mint 160 Ft jelenleg...). Ennyi pénzért a megfelelő takarítás lenne a minimális elvárás, nos, az itt nem valósult meg, bár egy takarítónő járkált, de láthatóan az ő tevékenysége arra korlátozódott, hogy nehogy valaki blicceljen a kapuknál (pl. a gyerekek nehogy átbújjanak). A mosdóért kapott jegyet le lehet vásárolni ELVILEG. Azért elvileg, mert a beváltásnak mindenféle megszorító feltételei vannak. Egy vásárlás alkalmával legfeljebb 4 jegyet lehet beváltani (a mi családunk 5 fős). 200 Ft-onként legfeljebb 100 Ft-ot lehet beváltani. Szóval trükkösen ki van ez találva. A pultos hölgy mogorva, barátságtalan volt, szóvá is tette, hogy miért merészelek több mosdójegyet is beszámíttatni. Hát mert nem egyedül vagyok, és a családból mindenki szeretne valamit inni. Végül a 3 db üdítőt és a 2 db kávét 2 részletben tudtam csak kifizetni, ami több, mint 2000 Ft-ba került. A hűtőből kivett italok hűtöttsége megfelelő volt.
Az árak irreálisan magasak. 0,5 l-es üdítő 400 Ft (papíron 399 Ft, de 1 Ft-ot nem lehet visszaadni), a cappuccino 529 Ft. Papírpohárban, sima zacskózott fehércukorral (sem édesítőt, sem barna cukrot nem kaphattunk).
A pultban láttam elég jó kinézetű szendvicseket, valamint sülteket - ezek nem frissen készültek -, de az előzmények alapján elment a kedvünk a további időtöltéstől ezen a helyen.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (5)
Viva Shop - OMV Győrújbarát - BelsőViva Shop - OMV Győrújbarát - BelsőViva Shop - OMV Győrújbarát - Étlap/itallapViva Shop - OMV Győrújbarát - Étel/italViva Shop - OMV Győrújbarát - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Gyirmót Sport & Wellness Hotel Győr - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2025.03.01-ig
Gyirmót Sport & Wellness Hotel Győr
39.770 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
64.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Sokoró Fogadó Sokorópátka - Nyári kiruccanás
Nyári kiruccanás
06.15-08.31.
Sokoró Fogadó Sokorópátka
156.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval