Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Különös vasárnap

Bols Cafe GyulaBols Cafe Gyula a térképen

Kiváló 2018. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. május 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ma jártunk itt először. Menüt du. 14:40-ig szolgálnak fel. Mi jóval háromnegyed három után érkeztünk, s ennek ellenére - teljes megelégedésünkre- teljesen friss ételt szolgáltak fel. (S mindez vasárnap) A felszolgáló hölgy szinte leste gondolatunkat, ami nagyon jól esett. Nagyon sok helyen jártunk már és étkeztünk, de ilyen kellemes kiszolgálást, figyelmességet az utóbbi időbe nem igazán tapasztaltunk. Ráadásul olyan jó nagy adag menüt kaptunk, hogy jócskán le kellett sétálnunk. Csak halkan jegyzem meg, hogy a feleségem nagyon jól főz, tehát van összehasonlítási alapunk. Az biztos, hogy Gyulai tartózkodásunk ideje alatt még többször vissza térünk ebédelni. A Kávézó és Pizzéria Vezetője még abban is segítségünkre volt, hogy helyi Gyulai térképpel szolgált, hogy könnyebben megtaláljuk a helyet, ahova indultunk. Nagyon köszönjük a figyelmességüket, kedvességüket. Bátran fogjuk ajánlani ismerős köreinkben.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (2)
Bols Cafe Gyula - Étel/italBols Cafe Gyula - Étel/ital

Bols Cafe további értékelései

2022.08.20gyerekekkel
Kiváló
Mi évek óta visszajárunk. Ízletes ételek, bőséges választék jó áron. A főnök úr nagyon udvarias, kedves, olyan igazi vendéglátós, talán ezért vonzó a betérő vendgeknek a hely. Szívből ajánljuk mindenkinek, mi ezután is törzsvendégek maradunk.
2021.09.09barátokkal
Kiváló
Nagyon kedves volt a kiszolgálás, finomak az ételek, a menük is nagy adagok és jók az árak. Jo volt hogy kint is le lehet ülni ebédelni, szép volt a kilátás.
2020.10.30családjával
Szörnyű
Az idei nyaralásunk teljesen másképpen alakult, mint az elmúlt években. Mindig fontos, hogy közösen is nyaraljunk s mivel feleségem édesanyja március óta hivatalosan is a „védett korban” van, a karantén után óvatosan nyitottunk. Nem tekintettünk a határon túlra, tengerpart, repülős-,...
Népszerű szállások a környéken
Komló Hotel Gyula - Szállás reggelivel és vacsorával, Várfürdő belépővel
Szállás reggelivel és vacsorával, Várfürdő belépővel
2024.12.23-ig
Komló Hotel Gyula
70.852 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.04.05-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Park Hotel Gyula - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.20-ig
Park Hotel Gyula
97.800 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval