Gyenge 2014. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. július 15.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A kerthelyiségben a jó hangulatot a képeken látható berendezés alapozza meg viszont a hangos düc-düc mulatós mix 10 perc után kellemetlenül dobol az ember fejében. A pincérek nem épp mai csikók de értik a dolgukat, türelmesen mosolyognak a lábuk alatt futkosó gyerekekre. Mikor kihozták a "roséra sütött kacsamellet krokettel", megnéztem újra hogy tényleg a frissen sültek kategóriából választottam-e?! A hús jó ideje leszeletelve és elősütve állhatott a hűtőben mert már kemény és lila volt a széle, a korkett full mirelit volt és az "áfonyaszósz" konkrétan kikanalazott sűrű dzsem volt. A vajon pirított zöldségek még engedték magukból a mélyhűtés utáni levet, vajat csak díszből látott a serpenyő amiben megforgatták. A lazac hasonlóképp távolról sem volt friss. Mivel enni tér be ide az ember, a körítés nem hat meg ha ilyen a koszt. Én messze elkerülöm ezt a felkapott de fényét vesztett éttermet!
A szálláshoz kaptuk a félpanziós ellátást. Az étterem berendezése retró, nehéz fa székekkel. A reggeli a szokásos választékkal, a vacsora is megfelelő volt.
Halászcsárdának minősített étterem....???? Csalódás volt az étel minősége....."Halászcsárdának" minősítés egy vicc... A kőrösi halászlének nevezett valami, először is olyan forró volt, hogy 20 perc elteltével is csak azbeszt betéttel lehetett fogyasztani....nyilván azért, mert a halhús ( a...
Évekkel ezelőtt már jártam itt, és akkor nagyon jó volt. Most csoporttal voltunk, előre megrendelt ételt kaptunk. Két választási lehetőségünk volt, halászlé és túróscsuzsa, vagy csülök. Pár éve nagyon finom túróscsuszát ettem itt, most ez nem volt elmondható. Ehető volt, de jónak nem nevezhető. A...