Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Remek csokizó-söröző-kávézó-teázó

Jetty Choco GyulaJetty Choco Gyula a térképen

Kiváló 2018. októberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2018. október 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A magyar kézműves csokoládékészítők minden túlzás nélkül világszínvonalat képviselnek. Prémium alapanyagokból dolgznak, kretívak, termékeik nagyobb élményt nyújtanak, mint Brüsszel, Nizza vagy Monaco világhírű üzleteiben kóstolható csokikülönlegességek.
A Jetty Choco 2015-ben nyitott békéscsabai üzletében tavaly fordultunk meg először, meg is jegyeztük, hogy milyen jó, hogy a Viharsarok fővárosában van egy ilyen hiánypótló cukrászda-kávézó-csokizó-teázó-söröző, idén örömmel láttuk, ismét csak a kolbászfesztivál idején, hogy Gyula szívében is nyitottak egy egységet. Gyulán egyébként már régóta működik egy kiváló csokimanufaktúra, a Cadeau, melynek termékeit a 100 éves Cukrászdában és a Kézműves Cukrászdában lehet kapni, de megfér ebben a gyönyörű, barátságos kisvárosban több minőségi csokis cég is.
A Jetty Choco hagyományos cukrászatot is működtet, a sütemények, melyek közül kettőt is kóstoltunk, fősodratúak, korrektek, katarzismentesek, ezen a téren lehet még fejlődni, viszont a csokoládéik kiválóak, legyen szó drazsékról, bonbonokról vagy a táblás műfajról. Engem különösen a whiskys karamellás csokibonbon ragadott meg.
A beltér hangulatos, főként a galéria, ahol a régi Gyuláról készült fekete-fehér fotók ékítik a falakat s varázsolják elénk a századforduló atmoszféráját.
Tartanak különleges teákat is, a szakmájának élő, lelkes pultos, akivel remekül elbeszélgettünk, meg is hívott egy teára, látván, hogy minden érdekel minket. Igen szép a belga sörválasztékuk, tartanak vagy 30 címkét, mi Gallica IPA-t és egy Cuvée Watou nevű magas alkoholú sört kértünk. Vettünk még fügés és vörösáfonyás csokidrazsét is a gyermekek nem kis örömére.
Kiváló élmény volt a Jetty Choco, megyünk még!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (8)
Jetty Choco Gyula - Étel/italJetty Choco Gyula - BelsőJetty Choco Gyula - Étel/italJetty Choco Gyula - Étel/italJetty Choco Gyula - BelsőJetty Choco Gyula - BelsőJetty Choco Gyula - Étel/italJetty Choco Gyula - Belső

Jetty Choco további értékelései

2019.01.19egyedül
Kiváló
Nagyon jó hely. Kitűnő vendéglátás. Barátságos környezet és fantasztikus ételek és italok. Már sokszor voltam itt, és mindenképpen visszamegyek még.
Népszerű szállások a környéken
Komló Hotel Gyula - Szállás reggelivel és vacsorával, Várfürdő belépővel
Szállás reggelivel és vacsorával, Várfürdő belépővel
2024.12.23-ig
Komló Hotel Gyula
70.852 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.04.05-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Park Hotel Gyula - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.20-ig
Park Hotel Gyula
97.800 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval