Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hangulatos terasz Gyulán

Rondella Terasz GyulaRondella Terasz Gyula a térképen

2015. áprilisban, családjával járt ittÉrtékelt: 2015. április 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Gyula a legélhetőbb, legszeretnivalóbb kisvárosok egyike. Hacsak nem „a” legszeretnivalóbb kisváros Magyarországon. Egyik fő nevezetessége a Vár, mely remek rendezvényeknek ad otthont, legutóbb a pálinkafesztiválnak.
A Váron belül működik tavasztól őszig a Rondella terasz, festői környezetben. Az italválaszték korrekt, van vagy kéttucatnyi minőségi boruk a Bortársaságtól, s jóféle pálinkájuk.
Jómagam az Ikon pincészettől kértem 2014-es rosét (290 ft / dl), a pultos valamivel odébb töltötte ki, még jó, hogy odamentem, mert kiderült, hogy a bor 2013-as. Szerintem nem volt szándékos átverési kísérlet, nem hinném, hogy valaki olyan jól tudja játszani a tájékozatlan, de jóindulatú értetlent, mint ez a hölgy. Maradjunk annyiban, hogy a jelek szerint fogalma nem volt arról, hogy 2014 áprilisában kínos 2013-as rosét kínálni.
Úgyhogy inkább a másikat kértem a Sauska pincétől, 2014-ből. Az rendben volt mind minőségre, mind hőmérsékletre, s nem bántam a 100 forint pluszt, amivel többe került. kellemes, hangulatos hely a Rondella, az árak is megfizethetőek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (5)
Rondella Terasz Gyula - Étlap/itallapRondella Terasz Gyula - Étlap/itallapRondella Terasz Gyula - Étlap/itallapRondella Terasz Gyula - EgyébRondella Terasz Gyula - Egyéb

Rondella Terasz további értékelései

2023.09.27barátokkal
Nagyon szép helyen van a terasz, sok asztallal, bárpulttal, szép kilátással a várra, tóra, stb. Egy séta során ültünk be, egy sört és perecet rendeltünk, amivel meg voltunk elégedve, A perec lehetett volna kicsit ropogósabb, de így is ehető volt.
2019.09.30egyedül
Ha ott lődörögsz a gyulai vár körül, esetleg vársz valakire, ideális hely. Az ilyen helyek máshol, miután idegenforgalmi szempontból különösen frekventáltak, kifejezetten bántóan drágák! Ez viszont nem. Szolid, kellemes áron kapod az italok széles választékát, a pulthoz is lehet ülni, vagy csak...
2017.07.23a párjával
A vár tövében üldögélve, egy finom limonádéval, meggy sörrel és fülbe mászó élő zenével még egy döcögősnek induló beszélgetés is gyorsan életre kel, szárnyakat kap. Szinte repül az idő, ahogy leül ott az ember. A kiszolgálás gépies, ami talán annak is köszönhető, hogy rengetegen fordultak meg...
Népszerű szállások a környéken
Komló Hotel Gyula - Szállás reggelivel és vacsorával, Várfürdő belépővel
Szállás reggelivel és vacsorával, Várfürdő belépővel
2024.12.23-ig
Komló Hotel Gyula
70.852 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.04.05-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Park Hotel Gyula - Kényeztető napok
Kényeztető napok
2024.12.20-ig
Park Hotel Gyula
122.400 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval