Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Káromkodva beszélés és hosszú várakozás, az időmet lopták

Várkert Terasz GyulaVárkert Terasz Gyula a térképen

Gyenge 2017. januárban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. január 7.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
2017. januárjában ettem ezen a helyen (az éttermi részben),több napon át.
Az ételek elfogadhatóak voltak, de ami erősen taszít ettől a helytől, azok a következők:
- messze a legelső szempont: a fiatal pincérek (fiúk) káromkodva beszélnek egymással, ráadásul a vendégek füle hallatára, ami láthatóan egy cseppet sem zavarja őket. Egymás napját mesélik el, szinte minden mondatba beleszúrva a következő, részben közösülésre felszólító kifejezéseket(bocs leírom) "B* meg!", "Lóf**" [moderálva - a szerk.]. Elképesztő, hogy a primitívségnek ilyen teret lehet hagyni lényegében védekezni képtelen emberek sérelmére (mert, azért enni szeretne ott mindenki, ezért inkább nem mennek el és nem is szólnak, mert ki tudja hogyan bosszulják meg az ételen, amit a vendég valószínűleg nem lát), továbbá ezek az igen alacsony IQ-val rendelkező srácok semmire nincsenek tekintettel még a gyermekekre és idősekre sem. Biztos, hogy kell ilyen neveletlen, trágár embereket alkalmazni egyébként jónak mondható helyen, amelyet nem mellesleg viselkedésükkel lejáratnak)? Vagy ekkora a pincérhiány?
Ide legközelebb csak kényszerből jövök, de hogy barátaimat nem viszem oda vagy eltanácsolom őket onnan, az biztos!
- olyan sokára hozzák ki az ételt, hogy már megfordult a fejemben: bizonyára rosszul lettek a szakácsok a konyhán és éppen újraélesztik őket, de hogy miért várok a felszolgálóra, arra már nem is emlékeztem, mert annyira régen rendeltem meg az ételt.
- egy felszolgáló futkosott a napok nagy részében a konyhától a pultig, vendégektől a konyháig, miközben a vendégek száma legalább plusz 2-3 felszolgálót igényelt volna; ezek után kérem, hogy a tulajdonos döntse el: spórol-e továbbra is a felszolgálók bérén és járulékán vagy inkább sok elégedett vendéget akar, akik messze "kitermelik" annak a plusz 2-3 felszolgálónak a költségeit, akik a normális kiszolgáláshoz kellenek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos

Várkert Terasz további értékelései

2023.09.22a párjával
Kiváló
Gyulai tartózkodásunk alatt többször választottuk ezt a helyet,és nem bántuk meg.Nagyon hangulatos étterem. Fiatal személyzet, kedvesek, gyors kiszolgálás, nagy adag ételek, csak ajánlani tudom! Nagyon finom volt a pizza!Meg voltam elégedve az étteremmel, főleg az árakkal.
2019.06.23egyedül
Örömteli fejlemény Gyulán, hogy a helyi kézműves sörfőzde, a Corner átvette a nemrégiben a város egyik legfrekventáltabb sörteraszát, a Várkertet, mely a város legnagyobb attrakciója, a Várfürdő mellett működik. Ottjártunk alkalmával nyilván nem lehetett kihagyni, hogy meglátogassam ezt a...
2018.08.02a párjával
Kiváló
Nagyon hangulatos étterem, nagy melegben is hűsölhetünk az árnyas fák alatt. Fiatal személyzet, nagyon kedvesek, nem kellett sokat várni az ételre. A limonádéjuk isteni! A két személyes Várkert-tálat három ember sem tudná megenni, olyan bőséges! Kellemes ebédet költöttünk el itt, csak ajánlani...
Népszerű szállások a környéken
Komló Hotel Gyula - Szállás reggelivel és vacsorával, Várfürdő belépővel
Szállás reggelivel és vacsorával, Várfürdő belépővel
2024.12.23-ig
Komló Hotel Gyula
70.852 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.04.05-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Corvin Hotel Gyula - Várfürdő csomag
Várfürdő csomag
2024.06.30-ig
Corvin Hotel Gyula
74.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval