Farkas Jánosné: Nem foglalkoznak a vendéggel - Várkonyi Bistro & Bar Gyula

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Wellness >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Várkonyi Bistro & Bar Gyula értékelése
1. helyezett a 43 gyulai étterem közül

Értékelést írta:
2 szállásértékelés 1 városban járt
2 étteremértékelés 0 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Nem foglalkoznak a vendéggel

2020. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 10.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Gyulára érkezvén szerettünk volna megebédelni a férjemmel. Odaértünk az étteremhez, mely tele volt üres asztallal. A pincér odaküldött minket a pulthoz, hogy ott várakozzunk. A pultnál három pultos vagy pincér volt, de kb. 10 percig egyik sem kérdezte meg, hogy esetleg fogyasztanánk-e valamit, vagy segíthetnek-e valamiben. Ezek után fogtuk magunkat a férjemmel és átmentünk egy másik étterembe, ahol szívesen fogadtak bennünket. Láttam az étterem értékelését, és sokat vártam ettől a helytől, de nagy csalódás volt. Ezek után senkinek sem ajánlanám.

Ennyire tetszett: Szörnyű
Kiszolgálás: Szörnyű

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Farkas Jánosné felhasználót?    Igen

Várkonyi Bistro & Bar Gyula
Cím
5700 Gyula
Kossuth Lajos u. 14.

Az étterem legutóbbi értékelései

2020. június 25.
Már többször is jártunk itt. A pincèrek kedvesek,figyelmesek. Az ètelek hihetetlen finomak. Minden tiszteletem a shèfnek. Sajnos most 45 percet várakoztunk az ètelre de megèrte. A desszertek könnyűek így teli hassal is mertem rendelni. Igaz ízorgia volt.

2020. június 24.
Ismerősünk ajánlotta nekünk is a helyet. Vacsorázni mentünk a férjemmel és a kisfiammal ide. Rögtön kaptunk szabad asztalt, gyors volt a kiszolgálás. Az ételek látványosak, ízletesek és hihetetlenül finomak voltak. Kedves a személyzet. Mindenféleképpen vissza fogunk még jönni. Csak ajánlani tudom!

2019. december 27.
Karácsony előtt Gyulán wellnes hétvégén voltunk a családdal 10 fő. Sógor, sógornő, anyósok, gyerekek. A második napra tudtunk foglalni mert teltházuk volt. Röviden annyit tudok mondani hogy a kiszolgálás magasan átlagon felüli. Olyan pincért fogtunk ki aki minden hölgyvendéget a társaságunkból...