Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Őszi pihenés Gyulán

Amfora Apartmanok GyulaAmfora Apartmanok Gyula a térképen

Kiváló 2018. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. november 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kedves Utazók!
Fiatal párként 2018. november 7-9-ig az Amfora panzió vendégei voltunk, ahonnan nagyon sok szép emlékkel tértünk haza. Kedvesen fogadtak bennünket, megkaptuk az üdvözlő italunk és az ott tartózkodásunk alatt bármikor lehetett fogyasztani a kávé automatából.
Szállást a Gábor Áron utca 15 szám alatt kaptunk, ami nagyon barátságos, szépen berendezett, csendes helyen volt. Az apartmanhoz jakuzzi is tartozott, így azért a felárat ki kellett fizetnünk, mivel ebben az időpontban itt volt csak szabad hely! (Előre e-mailben le volt egyeztetve, nem ott szembesültünk vele!)
A konyhában, a fürdőszobában és a szobában is tisztaság, alapvető dolgokkal felszerelt. (TV, wifi, hűtő, mikro, csésze, tányér, evőeszköz, mosogatószer, folyékony szappan, WC papír)
A szobában jó meleg volt. A hőmérsékletet magunknak állíthattuk be.
Minden rövid sétával megközelíthető.
A Marcos étteremben finoman főztek és kedves volt a kiszolgálás. Az adagok egy kicsit lehettek volna nagyobbak is, de egy kisebb étvágyú ember bőven jól lakik vele! Csak a reggelihez járt ital. Szerintünk minden étkezéshez kellene biztosítani.
Az utazási kupont az interneten vettük meg, ami 3 nap/2 éjszakára teljes ellátással 29990Ft-ba került. Részletezve kb. szállás: 2 fő/2 éj=15000 Ft, étkezés: 2 fő*5 alkalom=10000Ft, a fürdő belépőt ajándékba kaptuk, de ha ki kellett volna fizetnünk két embernek kb. 5000 Ft lett volna!
Megvásárlás előtt tisztán le volt írva, hogy mire számíthatunk és néhány esetben felárat számolnak fel. Itt értem a hétvégi-, ünnepi- illetve a főszezoni felárat. Idegenforgalmi adót minden városban kell fizetni, amit nem a szállás üzemeltetője, hanem a helyi önkormányzat határoz meg!
Plusz költségek: 4*2500Ft jakuzzi, 4*450Ft IFA, parkolás 2*900 Ft/autó/éj.
A plusz költségekkel együtt: 43590 Ft-ba került a pihenésünk.
Ez egy jó ár! Gyula csodás város! Ajánljuk mindenkinek!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Amfora Apartmanok további értékelései

2024.04.15a párjával
Gyenge
Sajnos volt néhány probléma az emeleti szobával ahol megszálltunk. Nem volt portalanítva, illetve vízköves volt a fürdőszoba és konyha. Piszkosak voltak az edények amiket kaptunk, illetve le volt szakadva a szobában a függöny. Zajos volt sajnos főleg este-éjszaka. Egyébként a wellness rész és a...
2023.12.28családjával
Szörnyű
A szüleimnek vásároltunk szemptemberben kupont karácsonyra dec. 27.ei indulással megérkeztek. Utána közölték velük,hogy elmúlt karácsony felárat kell a szobáért kifizetni amit mi már egyszer a férjemmel kifizettünk! Itt már 98.000 ftnál tartunk 2 és fél napért. A svédasztalos vacsoráról csak...
2023.08.26a párjával
Már egy kis kellemetlenséggel kezdődött a nyaralás, mivel kártyaleolvasó nincs, csak készpénzzel lehet fizetni. Arra fel kell készülni, hogy semmi nincs egy helyen, sem a wellness részleg, sem az étkezés. Teljes ellátásban részesültünk, de bár ne így lett volna. A párommal már a második napon...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Komló Hotel Gyula - Szállás reggelivel és vacsorával, Várfürdő belépővel
Szállás reggelivel és vacsorával, Várfürdő belépővel
2024.12.23-ig
Komló Hotel Gyula
70.852 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.04.05-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Park Hotel Gyula - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.20-ig
Park Hotel Gyula
97.800 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval