Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Az egykori Démász üdülő

D-Hotel GyulaD-Hotel Gyula a térképen

Átlagos 2014. áprilisban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2014. április 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Céges úton jártunk Gyulán a munkatársammal. Amikor kiderült, hogy el kell utaznunk, bevallom őszintén, nagyon megörültem a lehetőségnek, mert Gyula azon kevés magyar város közé tartozik, ahol még soha nem jártam, bár már évek óta szerettem volna eljutni. A kalandoz utazást követően még kalandosabb volt a szállás megtalálása. Bár nem egy bonyolult hely Gyula és a Belvárosa átlátható és pici, mégis csak hosszas körözések és többszöri útbaigazítás kérés után sikerült rátalálnunk a szállodára. Mint megtudtuk a helyiektől, korábban ez a Démász üdülője volt, néhány berendezési tárgya még őrzi is ennek nyomait a feliratokon. Amikor megtaláltuk, azonnal láttuk, hogy remek helyen van, csak az egyirányú utcák és az útbaigazító táblák hiánya, no és helyismeret híján' nem sikerült gyorsabban. Szobánk a 2. emeleten volt, egyikünk 1 ágyasat, másikunk 2 ágyasat kapott, az ablakok a hátsó udvarra néztek. Van lift is, bár az emeletek nem magasak és összesen 3 szint van. Nagyon tetszett, hogy minden szinten volt egy közös konyha, tűzhellyel, hűtővel, mikróval felszerelve, így aki takarékosan utazik, vagy esetleg kisebb gyerekekkel érkezik, az itt is tud étkezni.
A szoba teljesen sztenderd berendezésű, de tiszta és rendezett volt. Légkondival felszerelve, működött is. A zuhanyzós fürdőszobában szappan és tusfürdő csak nagyon minimális mennyiség volt, de szerencsére vittem otthonról magammal.
A reggeli kontinentális jellegű, elég egyszerű volt. Sonkás rántotta volt az egyedüli meleg étel, ezen kívül 1 fajta sonkaszalámi és 1 fajta sajt volt, valamint baracklekvár, méz, paradicsom, paprika, uborka. A péksütiket elég takarékosan tálalták, emiatt néhány vendég zsörtölődött is, mert nem jutott neki kifli. A presszó kávéért külön kellett fizetni, azt a bárban készítették el. Teákból is az olcsó kategóriás filteresek voltak.
Összességében ha valaki csak aludni szeretne és nem vágyik semmi luxusra, elfogadható hely. Árban elég kedvező volt, bár az IFÁ-t kp-ban kifizettették velünk, annak ellenére, hogy átutalással fizetett hivatalos utazáson voltunk. Ilyen esettel máshol még nem találkoztunk.
A parkolás a szálló előtt ingyenes, sorompóval lezárt parkolóban.
A fürdő / uszoda bejárata csak pár méterre a sétányon található. A szálló előtt a csatorna folyik, gyönyörű a környék. A Belváros sétáló utcája és a vár is kb. 10 perces sétával elérhető.
Wellness részlege nincs a szállodának, egyéb szolgáltatások tekintetében a felső emeleten van egy konferencia terem és egy biliárd asztal, valamint a földszinten egy bár. A recepción ingyenes várostérképet adtak. A személyzet udvarias és segítőkész volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:
Fényképek (28)
D-Hotel Gyula - Külső képD-Hotel Gyula - Külső képD-Hotel Gyula - SzobákD-Hotel Gyula - SzobákD-Hotel Gyula - KörnyékD-Hotel Gyula - SzobákD-Hotel Gyula - SzobákD-Hotel Gyula - BelsőD-Hotel Gyula - BelsőD-Hotel Gyula - Szórakozás/SportD-Hotel Gyula - BelsőD-Hotel Gyula - BelsőD-Hotel Gyula - BelsőD-Hotel Gyula - BelsőD-Hotel Gyula - BelsőD-Hotel Gyula - BelsőD-Hotel Gyula - VendéglátásD-Hotel Gyula - VendéglátásD-Hotel Gyula - BelsőD-Hotel Gyula - KörnyékD-Hotel Gyula - Külső képD-Hotel Gyula - KörnyékD-Hotel Gyula - KörnyékD-Hotel Gyula - BelsőD-Hotel Gyula - BelsőD-Hotel Gyula - SzobákD-Hotel Gyula - BelsőD-Hotel Gyula - Külső kép

D-Hotel további értékelései

2024.04.02a párjával
Kiváló
Kiváló a szálloda elhelyezkedése. Kényelmes, tiszta szoba. Kedves, szolgálatkész személyzet. Reggeli, vacsora kínálat nem túl bő, de ízletes. Egyetlen negatívum, hogy a büfé nem folyamatosan üzemel. Kifejezetten csendes, nyugodt hely. Remekül lehet pihenni. Szerencsénk is volt, nem volt...
2024.03.31egyedül
Kiváló
2. alkalommal vettük igénybe a D-Hotel szolgáltatásait férjemmel. A személyzet udvarias és figyelmes! A reggeli és vacsora választékos és bőséges ! A tisztaságot is figyelemmel kísérik, udvariasak ezen a téren is. A Várfürdő pár perc séta, ahol mindenki megtalálja a magának való szórakozást....
2024.03.27a párjával
Kiváló
A személyzet udvarias és segítőkész volt. A szoba tiszta rendezett. Az ágynemű hófehér, az ágy kényelmes. A reggeli és a vacsora nagyon finom, változatos és bőséges. A kiszolgáló személyzet nagyon udvarias és figyelmes volt. A kuponok mind megvoltak, ami a csomag részét képezte. Mindegyiknek...

A D-Hotel legnépszerűbb csomagjai

D-Hotel Gyula - Senior ajánlat fürdőbelépővel (min. 2 éj)
Senior ajánlat fürdőbelépővel
81.100 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2025.01.01-ig
D-Hotel Gyula - Kellemes feltöltődés Gyulán (min. 2 éj)
Kellemes feltöltődés Gyulán
97.700 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2025.01.01-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
67.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval