Karolinka: 4 év után újra itt...de nagy csalódás! - Hunguest Hotel Erkel Gyula

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Balaton >>  |  Családi csomagok >>

Hunguest Hotel Erkel Gyula értékelése
7. helyezett a 156 gyulai szállás közül

Értékelést írta:
14 szállásértékelés 15 városban járt
10 étteremértékelés 28 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

4 év után újra itt...de nagy csalódás!

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 13. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2014-ben nyaraltunk itt, akkor a következő néhány mondattal jellemeztem a szállodát: "Az étkezés minden igényt kielégít. Az ételek rendkívül változatosak. Minden nap más, a bőség zavarával küzdöttünk (na meg a kilókkal :)). A pincérek fantasztikus munkát végeztek minden nap. Egész héten telt ház volt, Ők mégis kimagaslóan teljesítettek, amellett hogy folyamatosan mosolyogtak és nagyon udvariasak voltak reggel és este is egyaránt."
2018. Július. Ismét itt, de a különbség borzasztóan letaglózott bennünket. A takarítás hanyag, érkezésünkkor pisiszag a wc-ben, koszos maszatos terasz ajtó és tükör, poros asztal és bútorok. A műbőr darabkák foszlanak le a székről és fotelről...ez nem 4 csillagnak megfelelő. A takarító személyzetnek mi köszöntünk előre, néha fogadták, de inkább nem...hanyagul ácsorogtak csapatokban és beszélték ki a vendégeket...ugyanez igaz az étterem dolgozóira. Hallatlan, hogy amíg én szeretnémn nyugalomban elfogyasztani a reggelimet / vacsorámat a párommal, szintén csapatostul (3-4 pincér összeverődve)beszélik ki a vendégeket...miközben nem terítenek újra az új vendégeknek, valammint nekünk kellett vadászni őket, hogy ugyan szeretnénk inni valamit a vacsorához...de maguktól a 4 este alatt talán egyszer kérdezték meg. Rettentően lecsökkent az ételek minőségére és választékosságára adott korábbi magas pontszámunk, a szomszédos strandon 100x jobb sült hekket és kiszolgálást kaptunk egy kis étteremben, mint magában a 4 csillagos hotelben....
A klima szinte alig hűt, de mivel nem volt tul meleg nyaralásunk hetén, ez nem okozott gondot...35 foknál problámás lett volna ez is..
Véleményem szerint ezt nem engedhetik meg maguknak, tönkre fogják tenni a szállodát. Idén már ez volt a harmadik hunguest hotel szálloda ahol jártunk, de szinte mindenhol ezt a minőségi romlást tapasztaltuk, mind a tisztaság, a vendég tisztelete, az ételek minősége terén. Át kellene gondolni a szállodalánc vezetőségének, hogy mi az irány, mert ami most megy, az nem vezet jóra.. Idén már biztosan nem megyünk hunguest hotel szállodába!

Ennyire tetszett: Átlagos
Személyzet: Gyenge
Tisztaság: Gyenge
Ár / érték arány: Gyenge
Kényelem (szoba): Átlagos
Szolgáltatások: Átlagos
Étkezés: Gyenge
Elhelyezkedés:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Karolinka felhasználót?    Igen

Hunguest Hotel Erkel Gyula
Cím
5700 Gyula
Várkert u. 1.

A szálláshely legutóbbi értékelései

2019. június 20.
Nagyon elégedettek voltunk a szoba tisztaságával, az udvarias személyzettel. Hangulatos zene, finom ételek vártak ránk. Első közös utazásunk volt és nagyon jól éreztük magunkat. Máskor is visszamegyünk ide ! Mindenkinek tudom ajánlani !

2019. június 17.
Nagyon kedves volt a fogadtatás,a személyzet segitőkész volt jó volt hogy közvetlen át lehetet menni a strandra a szálloda wellnes része is szupi volt a bárba jo volt a kiszolgálás sz ételek is finomak voltak

2019. június 17.
Szép a szoba azonban a zuhanyzó WC nagyon kicsi. Az étkezés pazar. A medencék, wellness szolgáltatások nagyon jók. A szállodavezetés nagyon figyelmes volt, szülinapos révén egy üveg pezsgőt küldtek a szobába, ez nagyon pozitív. Ami sajnos elégedetlenségre ad okot, hogy nagyon meleg volt 32-35...Hunguest Hotel Erkel, Gyula kiemelt csomagajánlatai
hirdetés
 - Legjobb ár félpanzióval (1 éjtől)
2 nap/1 éjszaka 11.500 - 18.000,- Ft/fő/éj között: félpanziós ellátással, éjszakák számával megegyező fürdőbelépőkkel
Érvényes: 2018-12-05 - 2020-01-05
 - Napi árak
Napi árak, félpanzióval, ellátás nélkül, WIFI-vel
Érvényes: 2019-06-25 - 2020-01-05
 - Augusztus 20.   (min. 4 éj)
5 nap/4 éjszaka 15.500,- Ft/fő/éj ártól: félpanziós ellátással, éjszakák számával megegyező fürdőbelépőkkel
Érvényes: 2019-08-15 - 2019-08-20