2026. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2026. október 2.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nem először voltunk Gyulán a Hungest Hotelben. Folyamatosan tapasztaljuk a színvonal romlását.
Alaposan csökkent az ételkínálat, már csak 1 pultnál rakják fel az ételeket, nagy a tömeg, többször kell körbejárni. Először szemrevételezni a választékot, utána kell egy tányért szerezni, majd beállni a sorba.
Az aznapi menüt sem írott, sem elektronikus formában nem kapjuk meg. Emiatt is körözünk étkezésenként a kínáló pult körül. Nem tudom van-e előírás a kihelyezett ételek sorrendjére vonatkozóan, de ez amit most tapasztaltunk illogikus volt.
Kávéhoz nincs kiskanál, hanem faspatula, egyébként sem könnyű megtalálni a kiskanalat.
A pincérek egyre fiatalabbak- ami szerintem inkább hátrány-, és munkájuk színvonala sokat romlott. Csoportokba verődve beszélgettek, ahelyett, hogy folyamatosan leszedték volna az asztalokat.
Amikor leültünk az asztalhoz egyből odaugrott valaki, hogy mit kérünk inni, majd ezt követően elfeledkeztek rólunk. Inni csak pénzért - nem is kevésért- lehet. Amikor kértem egy kancsó vizet, akkor közölték velem, hogy csak 1 pohárral tudnak hozni. Rábólintottam, ezek után kaptam 1 pohár langyos , majdnem meleg vizet, ami hashajtáson kívül semmire sem jó.
Megszűnt a reggelinél megszokott kis programismertető lap .
Az ételek minősége közepes vagy annál kicsit jobb.
A kilátással kapcsolatban komoly probléma van.
A Dürer szárnyban volt foglalásunk, itt erkélyesek a szobák. Nem számoltam, de évek óta egy rendetlen, építőanyag telepre nézünk, talán a II.-ik emelettől felfele ezt a látványt kapjuk. Emiatt az erkélyt csak ruhaszárításra használtuk, hiába van kint az asztal és székek. Erősen rontja a pihenés élményét.
Személyzet:![]()
Elhelyezkedés:![]()
Hunguest Hotel Gyula további értékelései
2026.09.13családjával
![]()
2026-07-07-től 3 éjszakát töltöttünk a szállodában. Személyzet udvarias, kedves, türelmes, igyekeznek minden óhajt-sóhajt azonnal rendezni, végtelen türelemmel. Szoba kellemes volt, leszámítva a matracot, amely fejrésze alacsonyabban volt, mint a lábrész. Matrac megfordítása után, helyre állt a...
2026.08.13a párjával
![]()
Február végén fizettem be 7nap 6éjszakás nyaralást Gyula Erkel hotelba. Márciusban volt az ötvenedik házassági évfordulónk meglepetésnek szántam a feleségemnek.Már többször voltunk a szállodában úgy döntöttem hogy az utazást elhalasztom nyárra. 08.02-08.08 időpontot választottam. Megérkezésünk...
2026.07.15a párjával
![]()
Minden kiváló volt. A személyzetnek azért adtam csak négy csillagot, mert az Erkel szárnyon, ahol a szobánk volt, a pincérek többsége nem foglalkozott velünk. Második nap vacsoránál vizet kértem a pincértől. Nagy hőség volt. Mondta a megszólított pincér, hogy majd jön a kollégája és hoz. Nem jött...
A Hunguest Hotel Gyula legnépszerűbb csomagjai
Napi ár fürdőbelépővel (1 éjtől)
53.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
79.360 Ft / 2 fő / 2 éjtől kiváló félpanzióval