Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

...de a látnivalók kárpótoltak

Jázmin Panzió GyulaJázmin Panzió Gyula a térképen

Gyenge 2017. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. augusztus 9.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Foglaláskor minden nagyon flottul ment. Telefonon a fiatalember nagyon segítőkész, többször váltottunk e-mailt, mindig nagyon kedves, segítőkész volt. Gondoltuk, hogy nem ötcsillagos hotel, ahova megyünk, de a várakozásunkat messze alulmúlta a hely.
Ahogy mindenki írta, telefonban elnavigáltak a családi apartmanunkig. Az ablak alatt találtunk pöpec parkolóhelyet. Megkerestük az apartmant.
Első pofáraesés: két egybenyíló szoba, fürdő, WC. De hol a konyha? Ja, hogy kint...egy hűtő 3 szobára...kicsit kopott, kicsit rozsdás, de legalább van...bele merjünk pakolni?...na jó, lesz, ami lesz. Amúgy mindenünk megmaradt.
Második pofáraesés: a budiba csak farral lehet betolatni, félfenékkel leülni, törlésnél nem előrehajolni, mert lefejeled a falat. Kicsi na...és levegőtlen. Szellőzés ohne. Kb 2 perc után fullasztó a hőség. Nekem ennyi még pisilni sem elég...szóval marad a nyitott ajtó :)
Harmadik pofáraesés: esti zuhanyzás. A csempe törött, a csap is. viszont van meleg víz. Mindkét csapból az folyik. Hideg csak később a pirosból. Törölközni csak a zuhanykabinban, mert a fürdő is kicsi.
Tovább nem számoltam...döglött legyek az ablakpárkányban, porcicák az ágy alatt, pókhálók a sarokban.
Az egyik szobában kihúzott kanapé, gondoltuk, majd a gyerekek alszanak ott. Nem tűnt túl stabilnak. Valamikor talán fehér volt...A nászágyunk két összetolt ágykeret, az ágyrács törött (na jó csak egy a sok közül), nyikorgott. Összebújás kicsukva... A matrac kifeküdve, az ágynemű tiszta műszál, ragadt hozzánk.
Fázni nem fáztunk, nyár közepén fura is lett volna, viszont a falakon kívül és belül a csövek forrók. Fűtés? Meleg víz? Ki tudja. Pozitívum, hogy voltak ventilátorok mindkét helyiségben, és működtek is. Úgy hallottuk, nem mindenki volt ilyen szerencsés.
Nekünk alapból jutott szúnyogháló és sötétítő függöny (igaz, az a fejemre esett, de visszaszereltem). Voltak törölközők is, mindenkinek egy+egy a fürdőben. Mondjuk fogas is csak egy volt...
A reggeli frenetikus volt. Automatából lehetett kávét venni, de kicseleztem, vettem magamnak 3 az 1bent. Tejet kaptam hozzá. Fél paradicsom, pát szelet paprika vagy uborka, margarin, valami lekvár, kétféle felvágott, tea. Egy hétig...minden nap...Aki éhes megeszi...
Kiültünk volna a teraszra este, de nem volt világítás. Lámpa volt...de nem égett. Szóltunk...nem történt semmi.
Viszont jó volt a társaság. Valahogy jól esett beszélgetni :)
Azért tudok pár pozitívumot is mondani: a szobaasszony kedves, segítőkész. Mondjuk nem tudott ajánlani látnivalót de kerestünk magunknak. A fürdőbejáró közel van...de tényleg, talán 100m. A vár, a kastély, a központ is közel volt. Nyugodt, csendes utca. A közelben van jó étterem, ami nem is drága. Van WIFI...nekünk ez számít. Elfogadtak SZÉP kártyát és bankkártyát is. No és persze nem túl drága (bár ez azért relatív a szolgáltatások ismeretében)
A városban és környékén megannyi látnivaló. Fel kell készülni, és kell egy jó GPS, aztán irány.
Szóval összefoglalva: a szálláshely minősíthetetlen...de a látnivalók kárpótoltak!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Kiváló

Jázmin Panzió további értékelései

2018.09.05a párjával
Szörnyű
A szállás katasztrófa. A Jázmin Panzió Gyulán, a fürdőtől nem messze található. Kifejezetten olcsón lehet itt megszállni. Az ágy kényelmetlen és pecsétes volt, a reggeli minden nap ugyanaz. Penészes fürdőszoba. A tisztaság sem éppen elfogadható. Sokat kellene változtatni, hogy...
2018.06.20a párjával
Átlagos
Elég nagy csalódás ért az érkezésünkkor: piszkos hűtő,piszkos konyha ,a fürdőben a tusolót ki kellett domestosszal takarítani,érdekes fehérek lettek a fugák,a víz nem folyt le a tusolóban, a WC tető belül nagyon koszos volt.Nem volt szúnyogháló,a párnák katasztrofálisan vacakok, még jó,hogy...
2018.06.15gyerekekkel
Kiváló
Jó helyen lévő barátságos házikó. A fürdő és a belváros 1-2 percre van a háztól, a környék mégis csendes, az utcának semmi átmenő forgalma nincs. A ház dizájnja régi, de láthatóan rendszeresen javítgatott, karbantartott. Parkolni közvetlenül a panzió előtt vagy a pár méterre lévő parkolóban...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Komló Hotel Gyula - Szállás reggelivel és vacsorával, Várfürdő belépővel
Szállás reggelivel és vacsorával, Várfürdő belépővel
2024.12.23-ig
Komló Hotel Gyula
78.724 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.03.01-ig
Hunguest Hotel Gyula
44.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Elizabeth Hotel Gyula - Színpompás tavasz
Színpompás tavasz
2024.05.31-ig
Elizabeth Hotel Gyula
91.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval