gyulaII: Megtévesztés - Komló Hotel Gyula

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Balaton >>  |  Nyugdíjasoknak >>

Komló Hotel Gyula értékelése
1. helyezett a 150 gyulai szállás közül

Értékelést írta:
1 szállásértékelés 1 városban járt
0 étteremértékelés 0 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Megtévesztés

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 7.
A Komló Hotel nagyon szép.
Kár, hogy a foglaláskori ígéretek nem valósulnak meg a szállodában. Foglaláskor szuperior szobát ígértek az elfogadott árért. A bemutatott képeken a szoba tágasnak látszik volt benne asztal székekkel és ülő garnitura a vendég kényelmére.
A valóságban olyan szobát kaptunk amiben asztal, székek és ülőgarnitúra nem volt. Az ágy szinte kitöltötte a szobát. A böröndöket csak a szekrényben lehetett elhelyezni, ide volt berakva a minibárként szolgáló hűtőszekrény is.Akkora szabad hely nem volt, hogy az ágy dísztakaróját le lehessen rakni az fel kellett dobni a szekrény tetejére. A szekrény funkció így megszűnt. A szobában egyetlen ülő alkalmatosság egy puff volt. TV ugyan volt a falra szerelve, de nézni nem lehetett, mert nem volt honnan. A helyzetet rontotta, hogy szőnyegként a szoba szabad 1,5 m2 helyére beraktak egy padlószőnyeg darabot, ez nem fért el kiterítve, ezért fel volt hajlítva az egyik oldalon a falra a másik oldalon az ágy aljára, így ez állandó botlásveszélyt jelentett. A velnesz szolgáltatást a szálloda vendégeinek ingyenesen hirdették a valóságban ezért fizetni kellett.
A svédasztalos reggeli úgy volt, hogy ami vacsorakor nem fogyott el az visszaköszönt másnap a reggelinél a tálaló edényekből. A csilis bab minden alkalommal kint volt a négy napban amit ott töltöttünk. A sült kolbász és virsli fogyása is csak pótlásra került. A tálalóban volt ráncosan az előző napi készlet is.
Amikor szóvá tettem, hogy miért nem azt a szobát kaptam amit bemutattak azt a választ kaptam, hogy arra ne várjak mert olyan csak egy van az is a reklám miatt.
Ami tényleg színvonalas volt az a személyzet viselkedése és udvariassága.

Ennyire tetszett: Átlagos
Személyzet: Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány: Gyenge
Kényelem (szoba): Szörnyű
Szolgáltatások: Átlagos
Étkezés: Gyenge
Elhelyezkedés:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni gyulaII felhasználót?    Igen

Komló Hotel Gyula
Cím
5700 Gyula
Béke sgt. 8.

A szálláshely legutóbbi értékelései

2018. október 14.
Egy igazán exluzív és gyönyörű hotel vendégei lehettünk a Komló Hotelben. Férjem 40. születésnapjára kapta ezt a pár napot tőlem. Szerettem volna elkápráztatni. Azt hiszem sikerült! A szoba gyönyörű, tiszta, izlésesen berendezve. Az ételek mindennap kifogástalanok,ízletesek, változatosak. A...

2018. július 24.
A párommal töltöttünk el itt 2 éjszakát még tavasszal. A szálloda a városközpontban található, nagyon jó helyen, a sétálóutca és a Várfürdő is pár perc sétával megközelíthető. A személyzet kedves és segítőkész volt. A szobában makulátlan tisztaság és rend fogadott minket. A reggeli és a vacsora...

2018. június 26.
A szálloda a város központban található,minden kis sétával megközelíthető, mégis csendes pihenésre kikapcsolódásra alkalmas. A személyzet kedves,segítőkész,itt minden a "vendégekért" történik, az ételek finomak,változatosak,minden megtalálható a hamburgertől kezdve a különlegességekig, a szálloda...