Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szuper kis hely

Wellness Hotel Gyula GyulaWellness Hotel Gyula Gyula a térképen

Kiváló 2015. decemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2015. december 19.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Öt fantasztikus napot töltöttünk a szállodában 5 hónapos és 4 éves kislányunkkal és mindenki szuper jól érezte magát. Elhatároztuk, hogy visszatérünk még.

Nagyon tetszett, hogy a szállodán belül minden (étterem, wellness, játszóház) elérhető közelségben van, és maga a szálloda is nagyon jó helyen van.

Az egész szállodára jellemző a példás tisztaság, ami nagyon szimpatikus volt.

A személyzet 98%-a nagyon kedves, barátságos és segítőkész. Bármilyen furcsa egyedi kérést megoldanak, és nem vágnak hozzá pofákat. Külön kiemelném a recepción dolgozó munkatársakat, akik ezredszerre is nagyon kedvesen mondják el az érkező vendégek számára a tudnivalókat. Szerintem ez nagyon fontos, mert ugyan úgysem jegyzi meg senki, hogy mikor van a vacsora (majd elolvassa a szoba kártyáról), de jól esik, ha egy hosszú út után kedvesen fogadnak.
Ez alól kivételként említeném a wellness részlegen dolgozó srácokat, akik szerintem egyáltalán nem alkalmasak front munkára, nem beszélve a koktél készítési hiányosságukról. Egyébként vannak nagyon jó koktél készítő tanfolyamok, akár kihelyezett is, ezzel szerintem lehetne emelni a szinvonalat. Így talán nem csak - idézem - "dekoráció" lenne a koktél lapon lévő, italokról készült fénykép.

A wellness nagyon tetszett, minden élmény elem rendben működött. Látszik, hogy itt is és máshol is rendesen karban van tartva minden, úgymond van gazdája.

Az étteremben nem túl nagy volt a választék, de mindíg találtunk kedvünkre valót, ami nagyon finom volt. Még az "ajándék" ebédnél is mindíg találtunk kedvünkre való falatokat. Ha bármelyik főétel elfogyott, mindíg újra hoztak belőle, még az étkezési idő vége felé is. A házias kolbász, cigányka és a méz nagyon finomak voltak. Talán a sütemények és a tea kínálat színvonalán lehetne emelni egy kicsit és kicsit lehetnének melegebbek az ételek. A tányérok időben történő leszedésére lehetne még kicsit jobban odafigyelni. Nagyon tetszett, hogy milyen lelkesek a tanulók, és mennyire izgulnak, hogy minden jól menjen. Nagyon vicces volt, amikor egyikük végig kérdezte egyesével mind a hat, félretett tányérról, hogy elviheti-e őket. Anniyra izgult, hogy mindent jól csináljon, hogy nem akartuk bele zavarni. Az ital kínálatból leginkább a Gyulai Pálinka kínálatot emelném ki, amit szerintem kötelező végig kóstolni. A teraszos dohányzási lehetőséget nem tartom jó ötletnek.
A felszolgálók egyébként itt is nagyon kedvesek és udvariasak voltak.

A játszóház egyszerűen fantasztikus, és az ott dolgozók előtt is le a kalappal. Az elemes játékok mindegyike működik, és Momo kolléga is jól bírta a kiképzést. Esetleg lehetne fél órával tovább nyitva a játszóház, hogy egy késői vacsora után, fél órára még fel lehessen vinni a gyereket.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Wellness Hotel Gyula további értékelései

2024.03.03gyerekekkel
Kiváló
Két éjszakás ott tartózkodásunk alatt maximális ellátást nyújtott a szálloda. A recepción kedvesen tájékoztattak bennünket a szálláshellyel, a lehetőségekkel kapcsolatban. A tisztaság kifogástalan volt. Az étterem menükínálata bőséges, választékos és nagyon finom volt. Külön dicséret illeti a séf...
2023.09.22családjával
Kiváló
Nekem személy szerint nagyon tetszett.3 napot töltöttünk ott.Szuper szobat kaptunk,tiszta igényes. A kaja is nagyon finom volt,valasztékos.A személyzet nagyon kedves.Remelem újra eljutunk még. Csak ajánlani tudom.
2023.04.03a párjával
Kiváló
Jobb volt minden, mint amire számítottunk, szép tiszta szoba, mindig finom ételek vártak, nagy választékban. Kedves mosolygós személyzet, a wellness részen minden volt ami a leírásban szerepelt, tisztán és használható módon. Gyula szép rendezett tiszta, a város és a kiállítások szépek. Számunkra...

A Wellness Hotel Gyula legnépszerűbb csomagjai

Wellness Hotel Gyula Gyula - 2 éjszakás wellness kikapcsolódás (min. 2 éj)
2 éjszakás wellness kikapcsolódás
99.416 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval
2024.12.29-ig
Wellness Hotel Gyula Gyula - Napi ár (1 éjtől)
Napi ár (1 éjtől)
72.250 Ft / 2 fő / éj-től teljes panzióval
2024.12.23-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval