Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csalódás étkezés terén

Hungarospa Aqua-Palace Önkiszolgáló Étterem HajdúszoboszlóHungarospa Aqua-Palace Önkiszolgáló Étterem Hajdúszoboszló a térképen

Szörnyű 2018. márciusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. március 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Eltöltöttunk négy napot (csü-va), de az aqua palace étterme nem üti meg az alapszintet sem. 3 féle menü, de egyik nap sem sikerült kedvünkre valót találni. Próbálkoztam nem menüs rantott sajttal, sült krumplival, de meg ezek is ehetetlen műkaják voltak, a majonezt inkabb nem is említem. Lányom beérte sült krumplival és ketcsuppal, meg utána egy pohar gyümölcsös tejberizzsel. Masik lányom rántott gombaval próbálkozott, ami szinten mirelitt lehetett, mert kettévágas utan ömlött belőle a víz, de a parolt rizs ehető volt. A rántott hús mint a cipőtalp, a krumplipüré izetlen porból készült. A bolognai spagetti sem aratott sikert. Viszont az árak szinten vannak: menu 1400 ft, de ehhez meg plusz salata esetleg uborka vagy majonez talán kecsup, de semmi kompòt. Megemlitenèm a kis karcsi cukrászdát, ahol igazi "kávé különlegességeket" találtunk, röviden egyik sem izlett, ugyanúgy a sütemények is íztelen szépen kinéző a tomeg gyártott termékek. Szombat - vasárnap nyitva találtuk a szörfedence meletti hullám snack bárt, ahol ehető hamburgert, és zöldséges hot-dog -ot találtunk. Èn bevállaltam egy gyros tálat, ami egészen ehető volt leszámítva a előző nap felvágott zöldségeket. Masnap kipróbáltam a snack-bar pizzaibol a rupert-et meg a havait, ami egészen rendben volt 1300 ft/db, bár az egyik szeleit sikerült picit meg égetni. Ha hozzá adom a 450 km utat amit megtettünk, erősen meggondolom hogy következő éven igénybe vesszük-e ezt a "csodalatos gasztronómiai" szolgáltatást.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Szörnyű
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:Átlagos

Hungarospa Aqua-Palace Önkiszolgáló Étterem további értékelései

2024.03.23a párjával
Nem a gundel étterem. Nyilván a kedves szép kártyás vendégek akik még a tányért is megennék mert "fizettek" érte mentalitásúak, azoknak semmi sem lesz jó ígyse úgyse. Ez az étterem arra hivatott, hogy egyszerű, viszonylag gyors ételekkel kiszolgálja a fürdőzőket. Respekt a türelemért minden...
2023.03.22a párjával
Szörnyű
2023 03 22. Csak egy friss sültkrumplit ettem volna, de valószínűleg az előző napit kaptam. Száraz szivacsos, hideg! Visszaadtam javasoltam, hogy egyék meg és szégyeljék magukat, hogy ilyet ki mernek adni!
2022.10.14a párjával
Gyenge
11-én többet számláztak. 12-én még nem volt dél, de már hideg volt az ebéd. Számlát nem adtak. A kiszolgáló kézzel csipegetett az ételekből.
Népszerű szállások a környéken
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló - Pihenés Hajdúszoboszlón
Pihenés Hajdúszoboszlón
2024.12.22-ig
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló
75.600 Ft / 2 fő / 4 éj-től ellátás nélkül
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Spa ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
107.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval