Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Meglepően korrekt étkezde a fürdőben

Hungarospa Aqua-Palace Önkiszolgáló Étterem HajdúszoboszlóHungarospa Aqua-Palace Önkiszolgáló Étterem Hajdúszoboszló a térképen

2022. márciusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. május 22.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A fürdőből jöttünk át ide enni, tudtuk, hogy van egy "tálcás" önkiszolgáló étterem, amely a fürdőn belülről fürdőruhában és köntösben is megközelíthető. Ez praktikus volt, hiszen a hajdúszoboszlói egy olyan fürdő, ahol egész nap tud az ember programot találni, és a vízben amúgy is kiéhezik az ember, én ilyenkor többre értékelem a meleg ételt, mint egy lángost vagy édességet.
Árak tekintetében meglepően kedvező, csodálkoztam, mivel több szoboszlói étteremben is gyakorlatilag fővárosi árszintet tapasztaltunk, itt meg a fürdőben eleve monopolhelyzetük van, de ezek szerint ezzel nem élnek vissza.
Elég hosszú sor kígyózott, de utánunk csak még hosszabb lett, és gyorsan haladt. itt is azzal a tipikus mentalitással találkoztunk, hogy egyesek már akkor elkezdték foglalni az asztalt, amikor még csak beálltak a sor végére. Így azok, akik már a fizetéssel is megvoltak, és ültek volna le enni, miattuk nem találtak szabad helyet.
Az ételekből van kis- és nagy adag, többféle napi ajánlat is. 1500 Ft-ért lehet kapni húsos főételt körettel együtt, ami szerintem igazán kedvező ajánlat. Nyilván mirelitből és házgyári alapanyagokból dolgoznak, a hangulat menzás, ahogy vonul a tömeg a tálcákkal, de mégsincs rossz hangulata az egésznek.
Ezeket ettük: kis adag marhapörkölt (850 Ft) galuskával, rántott csirkemell hasábburgonyával, milánói spagettit (650 Ft), Stroganoff csirkét (1000 Ft - ez volt az egyik napi ajánlat) tepsis burgonyával, desszertként sós-karamellás panna cotta (600 Ft). Ez utóbbi kifejezetten finom volt.
Az üdítők árai viszonylag drágábbak voltak, az ételekhez képest. A kávé is egész jó volt.
Összességében ha legközelebb megyünk a fürdőbe, biztos, hogy újra itt fogunk enni, mert ennél nem volt olcsóbb ajánlat Szoboszlón.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (15)
Hungarospa Aqua-Palace Önkiszolgáló Étterem Hajdúszoboszló - EgyébHungarospa Aqua-Palace Önkiszolgáló Étterem Hajdúszoboszló - EgyébHungarospa Aqua-Palace Önkiszolgáló Étterem Hajdúszoboszló - EgyébHungarospa Aqua-Palace Önkiszolgáló Étterem Hajdúszoboszló - EgyébHungarospa Aqua-Palace Önkiszolgáló Étterem Hajdúszoboszló - EgyébHungarospa Aqua-Palace Önkiszolgáló Étterem Hajdúszoboszló - EgyébHungarospa Aqua-Palace Önkiszolgáló Étterem Hajdúszoboszló - EgyébHungarospa Aqua-Palace Önkiszolgáló Étterem Hajdúszoboszló - EgyébHungarospa Aqua-Palace Önkiszolgáló Étterem Hajdúszoboszló - EgyébHungarospa Aqua-Palace Önkiszolgáló Étterem Hajdúszoboszló - EgyébHungarospa Aqua-Palace Önkiszolgáló Étterem Hajdúszoboszló - EgyébHungarospa Aqua-Palace Önkiszolgáló Étterem Hajdúszoboszló - EgyébHungarospa Aqua-Palace Önkiszolgáló Étterem Hajdúszoboszló - EgyébHungarospa Aqua-Palace Önkiszolgáló Étterem Hajdúszoboszló - EgyébHungarospa Aqua-Palace Önkiszolgáló Étterem Hajdúszoboszló - Egyéb

Hungarospa Aqua-Palace Önkiszolgáló Étterem további értékelései

2024.03.23a párjával
Nem a gundel étterem. Nyilván a kedves szép kártyás vendégek akik még a tányért is megennék mert "fizettek" érte mentalitásúak, azoknak semmi sem lesz jó ígyse úgyse. Ez az étterem arra hivatott, hogy egyszerű, viszonylag gyors ételekkel kiszolgálja a fürdőzőket. Respekt a türelemért minden...
2023.03.22a párjával
Szörnyű
2023 03 22. Csak egy friss sültkrumplit ettem volna, de valószínűleg az előző napit kaptam. Száraz szivacsos, hideg! Visszaadtam javasoltam, hogy egyék meg és szégyeljék magukat, hogy ilyet ki mernek adni!
2022.10.14a párjával
Gyenge
11-én többet számláztak. 12-én még nem volt dél, de már hideg volt az ebéd. Számlát nem adtak. A kiszolgáló kézzel csipegetett az ételekből.
Népszerű szállások a környéken
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló - Párom féláron
Párom féláron
2024.12.22-ig
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló
75.600 Ft / 2 fő / 4 éj-től reggelivel
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.07.01-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
91.620 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval