Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

ilyen még nem láttam!

Major Panzió étterme HajdúszoboszlóMajor Panzió étterme Hajdúszoboszló a térképen

Szörnyű 2020. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2020. augusztus 9.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Hol is kezdjem? Nyaralásunk első napján érkezés után éhesen úgy döntöttünk párommal hogy teli hassal felfedezzük Hajdúszoboszlót! Felkerestük a szálláshoz tartozó Major éttermet. A házigazda elmondása szerint igazi hajdúsági izék, hús hússal!
Teszteltük!
Az étterembe behatolva a 34 fokos hőségből egy kellemesen hideg, zárt terasz fogadott szépen és kulturáltan berendezett helységgel.
Ez első még mit nem sejtő pofont itt kaptuk! A tágas térből egy lépcső vonult fel középén, amin két pincér beszélgetett! Udvariasan jeleztük hogy melyik panzióból érkeztünk és hogy mit szeretnénk!
Emelt fővel néztek le ránk! A kommunikáció nálam itt megbukott!
Helyet foglaltunk.
Jött egy "kedves" néni aki felvette a rendelést! Kicsit furcsa volt hogy meg sem kérdezte innánk e valamit! A leves szervírozása után jeleztem szomjasságukat! Rosszul esett neki az itallap kiadása!
A második fogásról annyit, a 90-es évek menzája klasszisokkal jobb volt! A főételre helyezett savanyúságos tal az egy evőkanál adagjával botrányos volt! Miután megettük jött és elvitte az asztal szélén felejtett leveses tányérral együtt!
Ja, azért megkérdezte milyen volt! Pont elkezdtem a mondókámat mire hátat fordított és ott hagyott közben az orra alatt dünnyögött! 2 perc elteltével letette az asztalra a számlát! Ki kérte? Desszert, kávé vagy valami? Nem! Itt a számla! Kp. vagy kartya? Nem, ő eldöntötte! Kp! Fizetés után a visszajárót enyhén elémdobva rosszul adott vissza! Csak pislogtunk! Zavarta a zavartságunk ezért még még is kérdezte hogy valami baj van? Igen, van! Akkor nemes egyszerűséggel kipótolta a hiányt és hatra arc lelépett!
Ki ez? Kérdem én! Nem vagyok kukacoskodó, szerviz díj nálam alap! Na de ez!? Két egyforma Fordított nem ért! Ilyen egy trehány, és okádék kiszolgálásban még részünk nem volt! Nem tudom a vezetőség, kollégák ezt hogy tűrik!
Óriási csalódás volt, senkinek nem ajánlom!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Fényképek (1)
Major Panzió étterme Hajdúszoboszló - Étel/ital

Major Panzió étterme további értékelései

2020.02.04csoporttal
Átlagos
A Major Panzió étterme a város központja körül található, könnyű megközelíthetőséggel, viszonylag kevés parkolási lehetőséggel. Két éttermi résszel rendelkezik a panzió. A csoportunk az alsó, panzió alatt elhelyezkedő részében kapott helyet. Éttermi része rendben tartott, kellőképpen tágas....
2019.07.15gyerekekkel
Kiváló
Megint és megint dicsérnem kell ezt a helyet. Pénteki napon érkeztünk meg Hajdúszoboszlóra, és elég későn jutottunk hozzá, hogy vacsorázni menjünk. Bizony fél 8 már elmúlt, mikor megérkeztünk az étterembe. Kedves, ismerős pincérnő figyelmeztetett minket, hogy nyolcig vannak nyitva. Ennek...
2018.09.09gyerekekkel
Kiváló
Bőséges választékos svéd asztalos reggeli .Finom, ízletes bőséges adag ebéd és vacsora.Udvarias gyors kiszolgálás.Két szinten megterített szép tiszta környezet várja a betérő vendégeket.Alacsony árakon étkezhet, teli pocakkal távozhat ha nem hús fogyasztó akkor is.Elégedetten távoztunk. Bátran...
Népszerű szállások a környéken
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló - Pihenés Hajdúszoboszlón
Pihenés Hajdúszoboszlón
2024.12.22-ig
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló
75.600 Ft / 2 fő / 4 éj-től ellátás nélkül
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.08.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
132.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Spa ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
107.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval