Az Ilona Apartman II. Hajdúszoboszló üdülőnegyedében, a Mátyás király sétány folytatásában, a hársfákkal övezett Bánomkerti úton található. Ez a szállás Hajdúszoboszlón nem fekszik ugyan közvetlenül a fürdő mellett, de az oda vezető 20 perces sétát kárpótolja az itt található csend, nyugalom, jó levegő. Nem utolsósorban a kényelmes apartmanokhoz szolid árak tartoznak. A stresszes, rohanó hétköznapok után egy igazi pihenést Ön is megérdemel!
Lakrészenként gyógymatracos, franciaágyas hálószobák, zuhanyzós fürdőszobák, felszerelt konyhák várják Önt. Virágos, zöld udvar, napozóágy, hintaágy, fedett és nyitott pihenőhely, ahol szalonnasütés, grillezés, bográcsozás lehet a fürdőzés utáni program. Zárt udvari parkoló, WiFi. A nyugodt, csendes környezetben való pihenés kulcsát az Ilona Apartman II. ajánlja.
2018. 06. 22-24-ig tartózkodtunk itt a férjemmel,önellátós megoldást választottunk. A szobafoglalást interneten keresztűl intéztem. SZÉP kártyával fizettünk. A szállás a fürdőtől egy kisebb sétával elérhető egy csendes kis utcában van. A szállás egyszerű, de nagyszerű, tiszta, jól felszerelt, (pl.
van kávéfőző, mikro, hajszárító-nem kell külön kérni(! ))az ágy kényelmes. A család aki üzemelteti nagyon kedves,sajnos azidőjárás most nem nekünk kedvezett, de ezt leszámítva jól éreztük magunkat.