luckystar étterem értékelései

Értékelései
16
17
10
17
2
0
74

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg luckystar értékeléseit!

Olvasd el luckystar étterem értékeléseit!

Finom falatok, kellemes hely -

Grande Bosco Debrecen

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 5.
Nem először jártam már itt, kellemes helynek tartom,a kinti teraszos részen fogyasztottunk pizzát. Csapolt sörrel, ásványvízzel. Átlagos árai vannak, a ahhoz képest, hogy a nagyerdő közepén vagyunk, a fürdő mellett, szerintem nem túl drága. A pincér kissé rámenős, miután kértünk étlapot, mert nincs kitéve sehol, és a falra sincs árlista kifüggesztve, még nem választottunk, addig 2x is odajött, hogy "sikerült már választani?
Megosztom
2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 14.
Megfordultam már itt párszor, ma is betértünk (szombaton). Kedves, normális kiszolgálás, tiszta mellékhelyiség, megfelelő izű, hőmérsékletű ételek, ár-érték arány kiváló. Egy óra fogyasztás 1350 Ft a belváros közepén. Levesek, főételek, savanyúság, desszertek. Az üdítők, ásványvizek 300 Ft-ba kerülnek. De nincs kötelező italfogyasztás mint sok más ilyen helyen.
Megosztom
Szerény ebéd vár és átlagon aluli kiszolgálás :( -

Lorena Étterem Hajdúszoboszló

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2018. 06. 23-án jártunk ott a férjemmel. Rossz idő lévén nem akartunk messzebbre menni,beültünk ide,kintre, elég nagy volt a pangás,napi menüt rendeltünk, amiből kb. 6 féle verzió volt. Egy fiatal pincér srác jött oda hozzánk, közölte, hogy étlapot nem hoz, ha napi menüt rendelünk, inkább elmondja. Itallap nem volt (nem is hozott),csak megkérdezte mit iszunk.
Megosztom
2017. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. február 25.
Kisebb baráti társasággal ültünk be az étterembe. A hely tele és hangos volt, kicsit szükösen is ültünk, az asztalunk "L" alakba rendezték. Rántott sertésszeletet rendeltem párolt rizzsel. A többiek mást. 12-en voltunk, az ital kihozata után kb. 30-40 percre rá megkaptuk az ételeket, finom, nagy adag , az enyém 2 nagy szelet hússal.
Megosztom
Kellemes meglepetés -

Tölgyfa Étterem Gyula

2016. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. június 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2016. 06. 14-én jártunk itt a párommal, meglepett a hely, barátságos és humoros kiszolgálást kaptunk, olcsó,(800 ft-ért leves+főétel+savanyúság) mégis finom ételeket, tisztaság fogadott mind a vendégtérben, mind a mosdókban. A borravalót is alig akarta a főpincér elfogadni, csak ajánlani tudom a helyet mindenkinek aki arra jár!
Megosztom
Dorombkuckóban jártunk -

Cat Café - Damjanich utca Budapest

2015. februárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. február 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sokszor akartam már benézni ide, de végre ma jutott rá időm! Engem teljesen elvarázsolt a hely, a cicák, a berendezés. Ahogy beléptem az ajtón, a fiatal hölgy közölte a "szabályokat" kedvesen, mire figyeljünk, mit szabad, mit nem. A pultnál leadtuk a rendelést, hamar megkaptuk,a cicák ápoltak, szépek, közvetlenek, igazi "cicabirodalom" számukra ez a hely.
Megosztom
2013. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. január 21.
Amikor Hajdúszoboszlón járok, mindig betérek hozzájuk. Az étterem magyaros kialakítása nagyon hangulatos, mindig telt ház van, sok a külföldi vendég. Nyáron a teraszon kivetítőkön lehet nézni meccseket. A legjobb, hogy a kenyérlángost (bár nem olcsó)ott sütik előtted, a kemencében. Tiszta, rendezett az étterem, a felszolgálók kedvesek.
Megosztom
2014. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. január 18. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Budapesten a legjobb!!! ( jobb mint a Seráj)mindig friss, gyros tálat szoktam vásárolni . 10%.os kedvezmény jár diákoknak, vagy a szórólap felmutatójának. Tiszta, rendezett, még nem csalódtam bennük. SZÉP kártyát is elfogadnak! Gyakran járok ide, éjjel-nappal nyitva vannak, a felszolgálók mindig mosolyognak! Jól megközelíthető helyen van.
Megosztom
mennyei ízek, és különlegességek -

Perity Cukrászda Budapest

2013. júliusban járt itt
Értékelt: 2013. július 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Még a nagymamámmal jártam ide gyerekkoromban, számításaim szerint legalább 30 éve jelen vannak. A torták fenségesek,a fagyik finomak, a sütik egyediek, és 18 óra után kedvezményesen kaphatók. Mindig friss minden, és külön figyelmet érdemel, hogy Perity Zoltán cukrász mester több oklevele is kint van a falon! Még sosem csalódtam bennük.
Megosztom
2013. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. április 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A páromat vittem oda, előtte én sem jártam még itt. A "kalóz" termet választottam, nagyon tetszett mindkettőnknek,hangulatos, elvarázsol, a fények is tompák. A felszolgáló srác kedves volt, az ételre max. 1 órát kellett várnunk, de megérte, finom volt, és tényleg olyan mint a képen! Amin még lehetne változtatni, de csak az én tippem: A kalóz terembe 2 féle zene hallatszott a háttérben: punk, és sramli(?
Megosztom


TérképX