Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Barátság Hotel Hajduszoboszló

Barátság Gyógy és Wellness Szálloda HajdúszoboszlóBarátság Gyógy és Wellness Szálloda Hajdúszoboszló a térképen

Kiváló 2012. augusztusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2013. április 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
25 éve ide járok, legalább évente egy-egy hétre. Nagyon szeretem ezt a szállodát, családias hangulatú, jó a fürdő részlege, szépek és jól felszereltek a szobák, nagyon jó dolog az ásványvíz bekészítés és folyamatos cseréje. Nyáron kítűnő hangulatú az uszómedencés, büffés napozókert.
Az étkezési ellátás is megfelelő, nagyon jó, hogy a szálloda ajándékaként van a félpanziós ellátásban ebéd is. Unokám vegetáriánus, és nagyon kedvesek a felszolgálók, mindig megoldották, hogy húsnélküli főétkezést kapjon. Egyébként a menűválasztásnál lehetne egy harmadik, vegetáriánus menüt is beiktatni. Mint egyedülálló, nagyra értékelem, hogy van olyan csomagajánlatuk is, hogy egyszemélyes elhelyezés esetén sem kell felárat fizetni. Szerintem, ez növeli a szálloda kihasználtságát is, nagyon sok az egyedülálló ember, így könnyebben hozzájuthat egy kis üdüléshez, fürdőzéshez.
Mindent egybevetve, nagyon szeretem Hajduszoboszlót, és ha egyszer erre szeretne üdülni valamki, szívesen ajánlom a Barátság Hotelt. Ugyan nyáron a másik teraszokról velőtrázó zene hallatszik éjjel 12 óráig, talán a hangos zenét be kellene tiltani este 10 után.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Barátság Gyógy és Wellness Szálloda további értékelései

2024.05.06a párjával
Kiváló
A személyzet kedves volt, a kiszolgálás illetve étkek a félpanzió során izletesek voltak. Kérem dicsérjék meg a szintetizátoros zenészüket aki Debrecenből jár ki és szolgáltatja a dalokat a vacsorához. Nagyon kedves és teljes szivéből próbálja jókedvre, táncra perdíteni a vendégeket.
2023.09.22családjával
Kiváló
Barátságos fogadtatás, finom ételek és kiadósak. Az alagsorban van egy játékterem, szabadulószobával, biliárddal és bowlinggal. Ez volt a kedvencünk! Kucsik és nagyok egyaránt jól érzik magukat!
2023.06.16a párjával
Először jártunk Hajdúszoboszlón. A Barátság Szállodát választottuk és nem csalódtunk. Udvarias és segítőkész a személyzet, a szobák tiszták, az ételek változatosak és finomak. A benti gyógyvizes medencék kevésbé voltak zsúfoltak, így inkább azt használtuk ki. Egyedül a wifi volt nagyon gyenge,...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló - Párom féláron
Párom féláron
2024.12.22-ig
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló
75.600 Ft / 2 fő / 4 éj-től reggelivel
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval