Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vegyes élmények

Hunguest Hotel Béke HajdúszoboszlóHunguest Hotel Béke Hajdúszoboszló a térképen

Átlagos 2019. júliusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2019. július 22.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Kíváncsian mentem a sok jó vélemény után a hotelbe. Az első csalódás akkor ért, amikor utcai szobát kaptunk, holott kb. fél évvel korábban lefoglaltuk a szobát azzal a kéréssel, hogy csöndes, udvari legyen, Budapest zaját akartuk kicsit feledni. Az utcáról éjfélig felhallatszott a zene, az emberek beszéde, a játékgépek, szóval aki pihenni szeretne, ragaszkodjon a az udvari szobákhoz. Ezeket egyébként az orosz vendégek birtokolták, akik ráadásul már korán hangosan közlekedtek a folyosón (jó lenne, ha szobákban lenne egy plusz ajtó, ami az előszobát elválasztja a hálórésztől).
Nagy tömeg volt mindig az étteremben, nehezen lehetett biztonságosan közlekedni. A pincérek viszont egyfolytában dolgoztak, csak dicséret illeti őket. Remek ötlet, hogy hűtött vizet adagolhat magának az ember! A reggeli jó volt, a vacsorák már sokkal gyengébbek (híg leves, elsózott étel, kemény hús, stb.)
Ami pozitívum, hogy az egész hotel és fürdő nagyon tiszta, a szobákban szabályozható a klíma. Nem volt praktikus a szappanadagoló, csak két kézzel lehet megnyomni, zuhanyzás közben a lábmosás kész mutatvány.
A fürdőrészlegről: rettentő kicsi az élménymedence, egész nap zsúfolt, a gyerekek teljesen elfoglalják, este 6 után lehet csak belejutni nyugodtan. A külső úszómedence nagyon szép, viszont kicsit hideg a vize. Ami egyértelműen a legnyugodtabb medence, az a külső gyógymedence, remekül el lehet benne időzni, napozni, ott csend van (pár gyenge élményelem is működik benne). Komoly hiányosság, hogy az összes többi medencével ellentétben pont a belső babamedencénél nincsen lábmosó!
Ha nem tartózkodik az ember min. 4 napot a hotelben, nem kaphat kedvezményes kezeléseket tb-re, még masszázst sem, iszappakolást, csak teljes áron.
Használható a szomszédos hotel sószobája, ami nagyon kellemes, a hotel napozóudvara, ami nyugodt, és elvileg a medencéi is... Sajnos a külső élménymedencéje 1 éve le van zárva (pedig ez pótolhatta volna a Békéből kiszorultak számára a masszírozó sugarakat), a belső élménymedence motorja néhány hete javítás alatt van. Ezt hogy engedheti meg magának a Hunguest, főszezonban ráadásul?! A kis kerek gyógymedence viszont nagyon jó, ott masszázs elemek is vannak.
Aki a fürdésnél többre vágyik, annak ajánlom a Bocskai múzeumot, nagyon érdekes, ötletesen berendezett kiállításokkal. Debrecenbe 25 perc alatt át lehet érni még távolsági busszal is (a buszállomás pár perc a hoteltől), a Nagytemplom, a Református Kollégium különleges élmény, és a Munkácsy-trilógia is ismét ott van a Déri Múzeumban.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Gyenge

Hunguest Hotel Béke további értékelései

2020.03.05a párjával
Kiváló
Szerintem minden a várakozásunknak megfelelően történt. Kezdve a fogadtatástól, udvarias, nem tolakodó, de figyelmes londiner, gördülékeny csekkolás, előzékeny, frappáns tájékoztatás a szálloda rendjéről. Kultúrált, izléses szoba, tisztaság és rend jellemezte. Az étteremben udvarias fogadtatás,...
2020.02.28a párjával
kerdoivet toltottem a szalason-ertekeltem amivel megvolyunk elegedve es javasoltam eggyes dolgokat amivel kevesebe voltunk megelegedve-batran ajanlom mindenkinek.
2020.02.23a párjával
Nagyon kényelmes az, hogy a szállodai folyosó végén lifttel le lehet menni a wellness részlegbe, így ezt fürdőköpenyben meg lehet tenni. A medencék nem voltak zsúfoltak. Az ételek mind választékban, mind minőségben kifogástalanok voltak. Néhány észrevétel: - az épületben lévő gyógyvizes...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló - Pihenés Hajdúszoboszlón
Pihenés Hajdúszoboszlón
2024.12.22-ig
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló
75.600 Ft / 2 fő / 4 éj-től ellátás nélkül
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.08.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
132.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval