Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Remek öt nap a Hotel Korona vendégeként.

Hotel Korona Hajdúszoboszló HajdúszoboszlóHotel Korona Hajdúszoboszló Hajdúszoboszló a térképen

2019. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. június 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az érkezésünkkor H. Andika teljesített szolgálatot a recepción. Mindent elkövetett a tájékoztatása sokszínűségével, kedvességével, segíteni akarásával hogy a már ismert, de korábban más vezetővel üzemeltetett szállodát bemutassa. Nagyon sok változást tapasztaltunk a három-négy évvel tapasztaltakhoz képest. ( fedél alá került a jakuzzi és fürdő, megújultak a bútorok a recepció körül, megjavult a Wi-fi vétele a szobában. Sok új felszerléssel javult az elhelyezésünk komfortja. ( Persze minden nem lehet jó - 11. szoba - a tv képe életlen nem sikerült ottlétünk ideje alatt saját hozzáértéssel beállítani. Persze nem volt cél a tv-zés.) Tisztaság fogadott bennünket, igyekeztünk mi is ehhez hozzájárulni.
A kapcsolatba került személyzet közül legtöbbet Timikével találkoztunk, aki a maga mozgékonyságával, rátermettségével, kedvességével segített hozzá ahhoz, hogy zökkenőmentesen étkezhettünk. ( A reggelihez biztosított üdítők kitűnő minőséggel bírtak. A napi rendszeres tojás- rántotta nem ízlett, nyilván a tojás minősége miatt. pontosítok : ehető volt, de nem volt ízes.) ( Nagyon jól elkészítették a sült oldalast, de nagyon zsíros rétegeket tartalmaztak a szeletek Nyilván az állat fajtájától és termetétől függ az oldalas állapota is a zsirosság szempontjából.) Újdonságként ért bennünket a beállított kombinált kávégép jelenléte, amely sok küzdelmet, odafigyelést igényelt a személyzettől. Összességében mi jól éreztük magunkat. Köszönjük a szálloda vezetésnek a fürdőjegyek biztosítását, amit korábban az éjszaka számához mérten minden alkalommal megkaptunk. Bízunk abban, hogy a jövőben a fürdő belépők részét képezik a csomagnak amit választunk.
További sok sikert és jóegészséget kívánunk a szálloda vezetőinek és valamennyi alkalmazottjának. Jó volt Önöknél tölteni a napokat. Az ételek ízei és válaszéka megfelelő volt. Minden tisztelet ebben a nagy melegben a konyhájuk művészeinek, a szakácsoknak és a kisegítő munkákat végző munkatársaiknak, felszolgálóknak. Köszönetünk a szobánkat rendbe tevő dolgozóiknak is feltétlenül el kell, hogy hangzódjék. Bízunk abban, hogy még viszont láthatjuk szálló vendégükként a csodálatos Hajdúszoboszló gyógyvíz világát. Nagyon sok sikert kívánunk a feladataik rendszeres jóminőségű ellátásához, a vendégeik megelégedésére. Mi a Feleségemmel csak köszönetünket tudjuk kifejezni az étkekért, az elhelyezésért és az élményért.
Tisztelettel: Rockenbauer László és felesége Ági.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Hotel Korona Hajdúszoboszló további értékelései

2022.08.30barátokkal
Kiváló
Tetszett a felújított szálloda, már korábban is megszálltunk itt. Az ételek finomak, bőséges a választék. A személyzet segítőkész, kedves. A jakuzzi, a medence kellemes élményt nyújtott. Minden megvan, ami kell a kikapcsolódáshoz. Összességében mi jól éreztük magunkat. Ajánljuk másoknak is.
2021.10.22gyerekekkel
Átlagos
A parkolás csúcsidőszakban katasztrofális. Minden gyalogosan pár percre van a Hoteltől. A személyzet kedves. Az ágy nagyon kényelmes. A Wifi nagyon gyenge. A Tv-n sok csatorna szemcsés. Az ételek finomak, de reggelinél édesszájúak hiányolhatják a müzli, péksütit, joghurtot. Teltháznál voltunk,...
2021.08.23a párjával
Szörnyű
Egy szóval katasztrófa, senkinek nem ajánlom, ha mégis valaki véletlenül bármilyen okból odatéved, vigyen magával tisztítószert, törölközőt, hasfogót, hogy csak egy párat említsek… négy napra kaptunk volna egy db törölközőt fürdésre, wellnessre, kéztörlésre..és még nekik állt feljebb hogy...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló - Párom féláron
Párom féláron
2024.12.22-ig
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló
75.600 Ft / 2 fő / 4 éj-től reggelivel
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.07.01-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
91.620 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval