Hotel Kristály Hajdúszoboszló - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Kristály Hajdúszoboszló a város központi részében található, közel a gyógyfürdőhöz és a sétálóutcához. Az udvaron ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre, ami kényelmes kiszállást és bejelentkezést biztosít. A szobák és a fürdőszoba mérete megfelelő, a tisztaság pedig általános szinten magas színvonalú. A szálloda személyzete barátságos, figyelmes és segítőkész, ami a vendégfogadást gördülékennyé teszi.
Reggeli és vacsora formája svédasztalos vagy tálalt ebéd formában zajlik, az ételek íze és frissessége gyakran megörvendezteti a vendégeket. A félpanziós ellátás kedvező ár-érték arányt kínál, és a fogások változatosak lehetnek. A környezeti előnyök közé tartozik a közeli fürdőkomplexum és a városközpont könnyű megközelíthetősége. A hotel ideális olyan vendégek számára, akik fürdőzésre és hosszabb sétára járnak Hajdúszoboszlóra, családokkal. A tisztaság és a rend a közös terekben kiemelt figyelmet kap, ami kellemes tartózkodást biztosít. A személyzet kedvessége és udvariassága a visszajelzések többségében kiemelkedő erősségként jelenik meg. Összességében a Hotel Kristály Hajdúszoboszló kedvező elhelyezkedése és szolgáltatásai jó kiindulópontot jelentenek a fürdővárosi programokhoz, különösen ár-érték arányban.
Nagyon tecet ez a hotel a csaladomnak 3evben visza tero vendegek voltunk kivalo felpanzios elatas,tiszta tagas szobak es kellemes zemelyzet es ami a lenyek par perc seta a hungarospa fudo hoz tudom ajalani minden korosztajnak. szep szoba hutovel,tv,szolgal tagas furdo ill. zuhanyozo fulkevel. kis erkej van ahol jo piheni. van jo nagy terasz kavezashos pont szuper