Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Meglepően pökhendi recepciós.

Hotel Négy Évszak HajdúszoboszlóHotel Négy Évszak Hajdúszoboszló a térképen

Gyenge 2014. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2014. augusztus 20.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nagyon sok helyen jártunk már, egyénileg a feleségemmel, munkahelyi kiküldetéseket illetően, párban, illetve családilag is.
Átlagos és kimagasló szolgáltatásokat is tapasztaltunk már, de ahhoz, hogy először rossz tapasztalatokat szerezzünk, sajnos a hajdúszoboszlói Négy Évszak szállodába kellett utaznunk.
A foglalásunkat még március hónapban tettük meg, augusztusi nyaralásra, a visszaigazolás egyértelműen és meglepően tartalmazta, hogy nem kérnek előleget. Szerepelt rajta teljesen korrekten, hogy szoba elfoglalása 14 órától, elhagyás legkésőbb 11 óráig.
Megérkezésünk a közel 375 km-es út után körülbelül 12.45-re esett, az autóból kipakolás nélkül, besétáltunk a recepcióra, hogy érdeklődjünk a lehetőségekről.
Valószínűleg kifogtuk a "világ legutálatosabb recepciósát", aki úgy van a vendégekkel, hogy mindegy mit csinál, azok majd úgyis jönnek maguktól, mindig. Pökhendin és lekezelően közölte, hogy a szobák még nincsenek készen, majd 14 órától jelentkezzünk újra. Semmi kedves szó, kedves momentum, hogy elnézést, még nem tudják elfoglalni a szobájukat, kis türelmet, de addig foglaljanak helyet,vagy nézzenek körül, vagy bármi, ami ilyenkor szokás.
Visszaültünk a kocsiba és elmentünk a Hortobágyra.
17 órára értünk újra a szállodához, az autóval a szállás előtti fizetős parkolóban álltunk le. Bementünk újra a recepcióra, egy kedvesebb hölgy fogadott, aki üdvözlő itallal kínált, baracklé, ásványvíz és pálinka kínálattal. Mind a négyen baracklevet kértünk. Egy perc elteltével kiderült, sajnos baracklé csak két pohárral van, mert a főnök a többit bezárta valahová. Szörnyű! Két gyereknek ment a két barack, nekünk irányítottan jutott két pohár ásványvíz.
Közben megjelent "pökhendi" recepciós is, aki miután a szálloda parkolójáról érdeklődtünk, flegmán közölte, hogy a mi csomagunk nem tartalmaz parkolást, a fizetősbe dobáljunk aprót, majd így eltelik a pár nap szállásunk, vagy jó távol a szállodától tudunk talán ingyenesen parkolni.
Azonnal távozni akartam, de feleségem nyugtatott, azért nézzük meg a szobát és utána döntsünk a maradásunkról.
A kedvesebb recepciós kísért fel, akin látszott, hogy nagyon kellemetlenül érzi magát és segíteni akar nekünk.
A szobával minden rendben volt, így a maradás mellett döntöttünk.
A foglalásunk tartalmazott reggelit és menüválasztásos vacsorát. A recepciós hölgy kérte, hogy gyorsan, mielőbb válasszuk ki előre, hogy a következő három napban ki mit szeretne enni, mert azt már most le kell adnunk a konyhára, mert így készítik el a megfelelő mennyiséget. Egy kis méretű papírt adott át, amin fel volt sorolva a menü, A és B. Borzasztó.
Közben "pökhendi" és arrogáns hölgy kérte kövessem az autóval, mégiscsak meg tudja oldani a parkolásunkat, a szálloda saját parkolójában, napi ezresért, de le kell kaucióznom 2.000 Ft-ért a kaput működtető mágneskártyát, amit majd /kihangsúlyozta!/, sértetlen állapotban kell visszaadnom és visszakapom a pénzemet kicsekkoláskor.
Maga az étterem és az étel megfelelő volt, ahogy a pincérek is.
Este újabb negatív adalék, van ugyan wifi, de semmilyen eszközünk nem csatlakozik rá, pedig vittem a laptopom, mégiscsak dolgozom szabi alatt is, illetve minden telefonunk és tabletünk is wifiképes.
A recepciós hölgyek itt már mindenféle segítséget felajánlottak, ők is próbálták a beállításainkat, de semmi nem segített. Természetesen a szállodában tartózkodó többi vendégnek sem ment, másnap ki is jött a rendszergazda, de nem volt változás, csupán annyi, hogy az androidos tabletemmel azért végre tudtunk netezni, de dolgozni az ottlétünk alatt nem tudtam.
Az utolsó napi vacsora alkalmával volt még egy kellemetlen szituáció, mert az amúgy igen kedves és vendégbarát pincérnő az italszámlánkat nem a szobához írta, hanem készpénzre, amit természetesen nem tudtam kifizetni, hiszen szinte sosincs nálam készpénz. Azt mondta nem baj, majd másnap a kicsekkoláskor lerendezzük.
A szálloda elhagyásakor és számlánk rendezésekor egy nagyon kedves, barátságos és mosolygós hölgy volt a recepción, akin pontosan látszott, hogy szereti a vendéget és örül a munkájának. Ő kérte az 1.040 Ft-os italszámla kiegyenlítését készpénzben, amit csak úgy tudtam volna megoldani, ha elmegyek a szállodától kb 300 m-re található automatához, de közben eszembe jutott a 2.000 Ft-os kaució a mágneskártyára, így abból megoldódott a készpénz kifizetése körüli probléma.
Összességében azt tudom elmondani, örülök, hogy itthon vagyunk és nem hiszem, hogy bármikor is életemben visszatérek ide. Az volt végig az érzésem, hogy Hajdúszoboszló és a környéke annyira felkapott és népszerű, hogy a tulajdonos és a "pökhendi" alkalmazott is úgy van vele, semmi extrát nem kell tenniük ahhoz, hogy a szállodájukban ne legyen telt ház.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Átlagos

Hotel Négy Évszak további értékelései

2023.09.03a párjával
Gyenge
Fizetni kell, mindenért, erkély ,klíma 40fokba ez alanyi jogon járna. Ár érték aranyban ez már nem lenne opció 3nap 2 éjszaka. Drága igaz kozel a strand
2023.07.10a párjával
Két megjegyzést szeretnék tenni: 1. Gluténérzékenyként előre jeleztem az étel allergiámat, amire azt a választ kaptam, hogy nem gond, megoldják. Ehhez képest, már az első este hárman nézték a menüket, hogy vajon melyik lehet a jó számomra. Teljesen a saját tapasztalataimra és gyakorlottságomra...
2023.06.30a párjával
Gyenge
A wellness felújításra szorul és kicsi.Kicsit nyomasztó volt a hely hangulata.A fitness terem elavult gépekkel van felszerelve. Összességében ezekkel volt problémám, minden más rendben volt. Személyzet segítőkész, és kedves. Az ételek is finomak voltak. A reggelihez fogyasztható italok gyenge...

A Hotel Négy Évszak legnépszerűbb csomagjai

Hotel Négy Évszak Hajdúszoboszló - Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
36.280 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
2024.08.25-ig
Hotel Négy Évszak Hajdúszoboszló - Augusztus 20. (min. 1 éj)
Augusztus 20.
38.480 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
08.15-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Napfény Zalakaros - Előfoglalási kedvezményes ár félpanzióval
Előfoglalási kedvezményes ár félpanzióval
2024.09.01-ig
Hotel Napfény Zalakaros
67.830 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval