Kiváló 2013. márciusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2013. március 19.
Tisztelt Szállásvadász!
2015.03.15.-től 3 napig terveztük pihenésünket párommal és három gyermekünkkel.
2015.03.15.-én a rossz idő sem tudta elvenni kedvünket az utazástól így reggel nekiindultunk a 220 km távnak.
11:25 perckor Püspökladány előtt autóbalesetet szenvedtünk és autónk árokba borult.
11:38 ra már a Tűzoltók is kiértek, miután azonnal bejelentük, a kocsiból apuka mindenkit szerencsésen kihozott.
Az autónk az árokból kihúzás után a Jó Isten segítségével 13:00 kor megállt a Célállomás előtt. / Hotel Silver Hajdúszoboszló/
Szavakkal és könnyek nélkül nem lehet leírni, azt a fogadtatást, amiben részesült kis családunk.
Nincs rá értékelés, mert a kiváló is kevés lenne mindarra, amit a Recepciósokon át, a felszolgálók, a takarítók és nagy köszönet a karbantartónak / Ottónak/, aki gondoskodott arról, hogy autónk 3 napi ott tartózkodás után Budapestre indulhasson, mert sajnos az elektronika beázott így nem indult.
Én és családom is nagyon jól éreztük magunkat, és szeretettel várjuk a Hotel Akcióit, szívesen mennénk ismét, akár már ma is.
Külön volt az étterem, Mindig kabátban kellett átcocózni ami nem elegáns. Szerettünk volna úszni, volt is benne víz de nem lehetett. A szobaasszony benne hagyta a kártyáját a kapcsolóba azt hittük hogy a mi másodikunk, elvittük, külön jöttünk fel és nem engedett be. A kilátás nem volt szép,de...
Mindennel elégedett voltam, egyedül az órákat hiányoltam a medencéknél. A kinti medencénél volt egy óra, de az is rossz helyen, oldalt eldugva, nem is lehetett látni rendesen. Nem értem, hogy miért nem lehet látható helyekre kitenni órákat? Ezt még soha nem tapasztaltam sehol. A köpenyem zsebébe...
Télen nem igazán jó átjárni a Silver kettőből a Silver egybe. Az új épületben az információn egy nap találtunk személyzetet.Masszázsra is a másik épületbe kellett átmenni !Hiányoltuk,hogy igazából csak a gyerek játszószobában tudtunk römizni,mert nincs megfelelő asztal,és hely,de egy...