Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tiszta szocializmus

Hotel Hőforrás HajdúszoboszlóHotel Hőforrás Hajdúszoboszló a térképen

Szörnyű 2015. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 24.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Ajánljuk mindazoknak akik szeretnének időutazást tenni a 70-es 80-as években, szeretik a fürdőszobában a csatorna szagot, nosztalgiát éreznek az emeletes házak liftjeiben és kalandosnak tartják hogy este 9.00-kor, szakadó esőben szólni kell a recepción hogy nyissák ki a kaput, mert elmennénk autóval, amire az a válasz :nem jó a kamera, de ilyenkor már nem szoktak a vendégek elmászkálni.
Trendinek tartják hogy a linóleumot próbálják eltakarni szőnyeggel, de a szőnyeg is már elérte a nagykorúságot, le kellene cserélni fiatalabbra.
Valamint szeretnék megmutatni gyerekeiknek gyerekkoruk villanykapcsolóit,telefonját és a hőfokszabályozotól megfosztott radiátort. Kedvelik a kilátást a szomszéd emeletes házakra és az alacsonyabb házak tetejére, à Mátyás király sétányról behallatszó különböző zenéket és zajokat.
Figyelmébe ajánlom még a 12 éven aluli gyermekkel érkezőknek az összecsukható, hepe-hupás, csináld magad stílusban felállitandó pótágyra.
Fejleszti a kreativitást az itt tartózkodás ( különösen gyerek kel érkezőknek) mert ha esetleg megunták, a szintén retró stílusban tündöklő fürdőt, a két medencét, amiből az egyikben 14 éven aluli gyermekek nem tartozkodhatnak, megcsodálták az elrepedt esetleg eltört üvegtáblákat, rozsdás radiátorokat, a hely színvonalát mindenképpen emelő, a sarokba szomorkodó kiszáradt fenyőt, elgondolkotak azon, hogy vajon mi lehet a 30 fokos medence oldalán és alján az a sok fekete folt és mi az amit felkavartak avval hogy bementek a medencébe, nem tudnak mit csinálni.
Ajánlom még a kihívást kedvelőnek a felszakitott posztojú biliárd asztalt és az "egérrágta " pingpong ütöket.
Gratulálok a vezetőségnek talpraesettségükért hogy ottlétük alatt is teltház volt. Ajánlom állás keresőknek feltétlenül adják be önéletrajzukat, mert itt megtalálhatják az álom munkát, bizonyára naponta több vendég dicséri a körülményeket.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Gyenge
Fényképek (20)
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - EgyébHotel Hőforrás Hajdúszoboszló - EgyébHotel Hőforrás Hajdúszoboszló - SzobákHotel Hőforrás Hajdúszoboszló - EgyébHotel Hőforrás Hajdúszoboszló - EgyébHotel Hőforrás Hajdúszoboszló - EgyébHotel Hőforrás Hajdúszoboszló - EgyébHotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Külső képHotel Hőforrás Hajdúszoboszló - EgyébHotel Hőforrás Hajdúszoboszló - SzobákHotel Hőforrás Hajdúszoboszló - EgyébHotel Hőforrás Hajdúszoboszló - EgyébHotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Külső képHotel Hőforrás Hajdúszoboszló - BelsőHotel Hőforrás Hajdúszoboszló - EgyébHotel Hőforrás Hajdúszoboszló - EgyébHotel Hőforrás Hajdúszoboszló - EgyébHotel Hőforrás Hajdúszoboszló - SzobákHotel Hőforrás Hajdúszoboszló - SzobákHotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Egyéb

Hotel Hőforrás további értékelései

2024.04.16a párjával
Szörnyű
Sajnos a szálloda tulajdonos váltás miatt több hónapig zárva volt! Mi a második héten voltunk, de még nem voltak teljesen felkészülve a vendégek zökkenőmentes fogadására! A gyógykezelések beosztása elég nehézkesen ment! Kevés volt a szakember! Elutazás napján nem működöt a bankterminált, ki...
2023.09.25a párjával
A szálloda kicsit retró, de tiszta. A wifi a földszinten kívül használhatatlan, jelerő a szobában gyenge. A reggeli minden nap ugyan az, nincs különösebb változatosság. Az esti svédasztalos vacsora kétféle főételre korlátozódik, de ízletes. Feltételezésem szerint mivel szezon vége van a kültéri...
2023.09.04egyedül
Gyenge
Tényleg két csillagos.....Mindenre ráfér a felújítás. Főleg a fürdőszobára!!! Az ételek finomak voltak, a séfnek 5 csillag! Nem működött minden medence és ezt az interneten nem tették közzé ott tudtam meg..... A recepciósok nagyon kedvesek, a pincérek lehetnének lelkesebbek. Egyszer ki...

A Hotel Hőforrás legnépszerűbb csomagjai

Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok (min. 2 éj)
Hőforrás napok
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok (min. 5 éj)
Hőforrás napok
189.000 Ft / 2 fő / 5 éj-től félpanzióval
2024.09.01-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Piroska Bük, Bükfürdő - Két éjszakás ajánlat
Két éjszakás ajánlat
2026.04.23-ig
Hotel Piroska Bük, Bükfürdő
72.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval