Barátokkal megfelelő hely

Hotel Hőforrás HajdúszoboszlóHotel Hőforrás Hajdúszoboszló a térképen

Átlagos 2016. februárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. május 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Élménybeszámoló a hajdúszoboszlói „Hotel Hőforrás” vendégeként.

A hotel kiválasztása:

Több alkalommal voltam Hajdúszoboszlón és máshol különböző szállodában hosszabb-rövidebb ideig.
Ebben a hotelben még nem voltam, de az egyik barátom – aki már volt ott - javasolta, hogy tegyek egyszer látogatást én is, mert „nem volt rossz”. Szoktam a jó barátaim tanácsára hallgatni.
Így történt, hogy 2016. február 15 -19. között a Hunqest Hotel Hőforrás vendégei voltunk.

Az első benyomások:

A „Hőforrás előtt korábban már sokszor elsétáltam, de nem érzetem késztetést arra, hogy egyszer a vendége legyek. A bejárata kicsit „rátelepült” a Mátyás király utcára. Építészetileg nem tiszta a bejárat környéke, könyvárusítás folyik, hirdetések vannak, ami önmagában nem rossz, de zavaró.
Összességében nekem nem tetszik az ilyen típusú bejárat, megjelenés.

A gépkocsi parkolás.

A gépkocsi parkolás - részben védett helyen - az udvarban van megoldva, ami jó.
A szálloda befogadóképességéhez mérten azonban - a mai előírások szerint – kevés hely van.
A parkoló állapota sem megfelelő, itt-ott kátyús. (Esős idő volt.) A víz megáll, nem volt könnyű a csomagokkal a hátsó bejárathoz gyalog eljutni.
A hátsó bejárattól lépcsőn kellett felmenni a félemeletre, onnan le a recepcióig lépcsőn.
Itt volt egy felhajtható deszkalejáró, de az meredek volt, senki nem használta.
A recepción kedvesen fogadtak. Megfelelő tájékoztatást kaptunk.

A szoba és mellékhelyiségei.

A szoba rendezett és tiszta volt. A fürdőszoba mosdót, zuhanyzót és WC-t tartalmazott.
A piperepolc mellett kellett volna egy táskatartó.
Fogas kevés volt a törölköző, fürdőköpeny részére, a zuhanyozó mellett kapaszkodó kellett volna.
A szoba megfelelő légcseréje nem volt megoldva, az erkélyajtót kellett kinyitni éjszaka, ami miatt az ablak mellett alvó vendég megfázott.
A klíma- vagy fűtésventilátor zajos volt.

Az étkezés és étterem.

Az étterem szépen volt feldíszítve, a szálloda legelitebb része.
Az étterem felszolgálói kedvesek, udvariasak, szolgálatkészek voltak, és mellé nagyon finom ételekkel láttak el bennünket.

A wellnes fürdő és szolgáltatások.

A szállodában két fürdőmedence volt található, egy wellnes- és egy gyógymedence. A medencékben a vízcsere minden nap megtörtént, amit úgy tudtunk észlelni, hogy néha kora reggel is megmártóztunk. Esetenként a wellnes medencében vízi torna volt és akkor az egyéb vendégeket kitessékelték a medencéből.
A finn szauna helyisége általában telítve volt, de kellő udvariasság mellett igénybe tudtuk venni.

Összesítve az itt töltött időt.

Elmondhatjuk, hogy a kellemes időtöltés mellett kisebb kellemetlenségeket kellett csak elviselni.
A kiszolgálás, az éttermi ellátás, a személyzet mindent megtett, hogy a kedves vendég jól érezze magát. A hiányosságok kis része odafigyeléssel pótolható, a nagyobb hiányosságok csak az egész szálloda átalakításával, korszerűsítésével oldható meg.
A jelenlegi helyzetben a hajdúszoboszlói Hunqest Hotel Hőforrás vendégeként az ár-érték arány elfogadható volt.

Kazincbarcika, 2016. május hó

Ádám György vendég

Hotel Hőforrás további értékelései

2026.08.15gyerekekkel
A személyzet nagyon barátságos,segítőkész és udvarias volt.A szobák enyhén retró stílusúak,de mi szeretjük ezt.Az ételek bőségesek és nagyon finomak,mindenki talált magának valami finomságot.A sütemények pedig gyerekkorunk ízvilágát hozta vissza.A wellness részleg is jó volt ,igaz már a masszázs...
2026.07.24a párjával
Nagyon tetszett a masszázs/gyógykezelés lehetőség és,hogy kaptunk ajándék kupont.Az étkezésen annyit változtatnék,hogy az ebéd és a vacsora ne legyen egyforma de ízvilágilag minden finom volt.A szobák retro jellegűek nyilván lenne rajta mit újítani de tiszta, kényelmes volt így mi elégedettek...
2026.06.13a párjával
A szálloda 10 ével ezelött kedvenc szállódáink közé tartozott. Nosztalgiázni tértünk vissza és nagyot csalódtunk. Június első napjaiban az udvari medencék nem voltak feltöltve. A hétvégi vendégek a gyógyszolgáltatásokból nem részesülhettek. A szobák nem klimatizáltak, a fürdököpenyeket csak...

A Hotel Hőforrás legnépszerűbb csomagjai

Hajdúszoboszló - Hőforrás napok (min. 2 éj)
Hőforrás napok
 Hajdúszoboszló - Október 23. (min. 2 éj)
Október 23.
 Hajdúszoboszló - Augusztus 20. (min. 2 éj)
Augusztus 20.
 Hajdúszoboszló - Meghitt karácsonyi ünnepek (min. 2 éj)
Meghitt karácsonyi ünnepek
 Hajdúszoboszló - Szilveszteri mulatság (min. 3 éj)
Szilveszteri mulatság
 Hajdúszoboszló - 4=5 akció
4=5 akció
 Hajdúszoboszló - Hőforrás napok (min. 5 éj)
Hőforrás napok
 Hajdúszoboszló - Gyógyító kikapcsolódás (min. 5 éj)
Gyógyító kikapcsolódás
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Béke Hajdúszoboszló - Október 23-i hosszú hétvége
Hunguest Hotel Béke Hajdúszoboszló