Hajdúszoboszlón az In Hotel mind megjelenésével, mind áraival a retro korszakot idézi. Vendégeit a városi fürdő és az Aqua Palace közelségével, kényelmes szobákkal, remek étteremmel, nyáron hangulatos terasszal várja.
A szoba állapoto borzasztó, még 3* esetén is. Fürdőszoba katasztrófa, gusztustalan. A szobában lévő kanapé kitudja mikor volt porszivózva, szöszök, homok, kavics, rajta. Egy db törött ventillátor van a szobában, ami nem müködik. Az ételek viszont minősségte, mennyiségre bőven 4* feletti,az éttermi kiszolgálás úgy szintén! Ez az 1 ok volt ami miatt nem hagytuk ott első napon.
Voltunk már itt 3 éve, tudtuk, hogy retro a szálloda, de amit most tapasztaltunk az nagyon durva. Ütött kopott minden, ráadásul vastagon áll a kosz mindenen. Első nap a három pártból kettő zuhanyzáshoz lyukas szürke kéztörlőt kapott, ami nagyon kellemetlen volt hiszen a zuhanyzás után vették észre. Szóltunk a takarítóknak, ígérték.
hoznak,majd másnap a recepción is, aztán zuhany előtt le kellett menni érte mert csak nem. sikerült. hozniuk. Az éttermi személyzet kedvessége figyelmessége ellensúlyozta ezt a borzalmat,bár a rántott leves és a finom főzelék szintén okozott meglepetést. . Összeségében egy hatalmas csalódás volt.
A 70'-es évek munkásosztályának elit üdülője lehetett valaha. Eredeti "pompájában" fogadott minket. Poros kopott szőnyeg áradat, Ki öregedett, soha nem tisztított Retro fotelek az aulában. Igazi öreg szagok. . . Lift ugyan van, de nem mertünk be szállni. A szoba gyakorlatilag egy üvegház.
3 hatalmas ablak a nap első sugaraival félóra alatt trópusi hőséggé változtatta a benti levegőt. Szellőztetni nem lehet, mert az alatta lévő konyhából irgalmatlan szagok jöttek. Konnektor az ágy mögött, de használni nem lehet, mert a fal tartotta az ágyvéget, ugyanis szét volt szakadva. Fürdőszobában a tusoló függöny el takarta a le eresztőnyílást, még jó, hogy volt szuez szifon. . . Mosdó kagyló be repedve, a 500 Ft-os Wc ülőkét meg csak a lélek tartotta a helyén. . . Rettenetes hőségben csak egy ventilátor keverte a meleg levegőt. . . A kis hűtőt el takaró bútor szét volt szakadva. Recepció a szomszéd LÉGONDÍCIONÁLT hotelben található, ahol az étterem is. Ételek finomak, személyzet unott tekintetű. Üdvözlő italt nem kaptuk meg és a strandbelépőket is el akarták kummantani. . . Wellness nincs. Igazából a szállásról alkotott kép más mint amit kínáltak a foglalási oldalon. Köszönő viszonyban sincsenek a képek a valósággal! Itt 1970-ben meg állt az idő! Nem ajánlom senkinek!
A szálloda kb 1970-80 évekre emlékeztet , azóta szerintem felújítva sem volt, a szoba nagyon meleg végig sütötte a nap és csak egy ventilátor volt, az étel elég jó volt, személyzet udvarias, a fizetésnél nagyon kell figyelni mert az vendégváró italt is kiszámlázta a szálloda amit oda sem adott.
Szobát kellett cserélni,mivel a lenti szórakozóhely zenéje még csukott ablaknál elviselhetetlen volt,a másik szoba csak egy fokkal volt csendesebb,nem ajánlom senkinek. A welness szolgáltatások nem működtek,a recepció a weboldalon hirdetettel ellentétben a másik szállodában volt. Parkolni napi 750 ft ért nemigen lehettett,mivel minden hely foglalt volt.
A 3 nap alatt egyszer sem takarítottak,vagy cseréltek szakadt törülközőt,mindenhol csupa por, kosz volt A televízió adások szemcsés rossz minőségű,szinte élvezhetetlen,a függöny leszakadva
Minden csodálatos volt, a fogadás, a személyzet kedvessége, segítőkészsége, gyorsasága. A szoba tiszta, kényelmes volt. A svédasztalos reggeli és vacsora kínálata mindennap változatos és bőséges volt. A recepciós jó humorú, "szenzációs" fiatal srác , aki csak a vendégekre figyelt.
Az étteremben a felszolgáló személyzetet észre sem veszed, halkan csendben végzik a munkájukat. A wellness szolgáltatást az Ambrózia Hotelben lehetett igénybe venni, ahol a személyzet szintén udvarias és segítőkész volt.
A retró filing az jó . csak a kosz és az elhanyagoltság az már borzasztó . Az étterem tiszta és az ételek kifogástalanok voltak. Személyzet nem volt a helyzet magaslatán . Törülköző nem volt. WC papírt kellett kérni. Televízió nem működött a szobában . Amit ígértek a hirdetésben dzsakuzi meg üdvözlő ital . Az csak ígéret maradt . Viszont a számlán szerepelt .
Szerintem ideális azoknak, akik kikapcsolódásra vágynak. Nem modern szálloda, de ez a leírásukban is benne van hogy retro hotel, és az is. Mondjuk abszolút nem bántuk, csak aludni mentünk a szobánkba, egész éjjel kint voltunk a városban, szórakoztunk stb. A célnak tökéletesen megfelelt, a kaja nagyon finom volt reggel is és este is.
Egyedül egy dolgot nehezteltünk a párommal, hogy vacsoránál a vízért úgy kellett pincért vadászni, mert magától egyik se ajánlotta volna fel. De ezen kívül minden tökéletes volt, szerintem jövünk még ide többször is!
Mikor megérkeztünk egyből szemet szúrt hogy nincs kuka, pókhálós a radiátor, a fal úgy nézett ki mint amire. . . . , a wc-re rá volt rakva hogy steril. . . ezzel vitatkoznék mivel koszos volt az ülőke. A függöny le volt szakadva és foltos volt KOSZOS!
A padlón foltokban kosz volt, és ami visz mindent hogy ahol foglaltuk a szállást ki lehetett választani hogy milyen ágyat kérünk, természetesen francia ágyat választottunk erre 2db egyszemélyes összetolt ágy várt minket. Az étkezés kiváló, minden nap finom reggelivel illetve vacsorával vártak! Az étteremben a pincérek nagyon kedvesek és barátságosak. Ajánlani sajnos nem tudjuk mi sem senkinek!
Kisunokánkkal voltunk, tavaly is. A személyzet kedves volt, szolgálat kész, sőt megismertek minek tavalyról. A baj csak az volt, hogy iszonyu meleg volt a szoba. Kaptunk egy ventillátort, de az nem sokat javitott a hőn. Kellene már klima a szállodába. Az jó volt, hogy átmehettünk az Ambroziába. A szálloda nagyon jó helyen van. Szeretnénk jövőre is elmenni
4200Hajdúszoboszló, Mátyás Király sétány 1./a
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Internet
• Wi-Fi vezeték nélküli Internet a közös helyiségekben (ingyenes)
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Zárt parkoló, őrzött: 750 Forint / éj (Foglalás szükséges)
Kisállat bevihető
• Macska, 5 kg-ig: 2000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Kis testű kutya, 5 kg-ig: 2000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat, 5 kg-ig: 2000 Forint / nap (Foglalás szükséges)