Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egy rövid születésnapi hétvége

Karádi Hotel HajdúszoboszlóKarádi Hotel Hajdúszoboszló a térképen

2019. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. október 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Úgy döntöttünk, hogy a férjem születésnapját a Hajdúszoboszlói szüreti fesztivál hétvégéjével kötjük össze és a pihenés helyszínéül a Karádi Hotelt választottuk. Nem bántam meg, a lakosztály gyönyörű, kényelmes, hatalmas és tiszta volt! Isteni illata volt az ágyneműnek, a törölközőknek és az egész szobának! A foglalás szuperül zajlott, a hotelben kedvesen fogadtak, érdeklődtek, rendben van-e minden? 2 apró észrevételem azért volt. A fürdőszobában semmilyen piperecikk nincs bekészítve,tusfürdő, sminktükör sincs, azt gondolom, egy 4 csillagos hotelnél ez minimum. A másik gondom az erkéllyel volt, mert direkt azért foglaltam le a drágább lakosztályt, hogy erkélyem legyen, de a 2 db fehér műanyag alacsony kerti szék már kukába való, mindkettő törött volt, az egyik még ki is volt kötve a korláthoz, de még így is majdnem összecsuklott alattam! Méltatlan a gyönyörű lakosztályhoz!! A korlátra is ráférne egy felújító festés! Ezt távozáskor el is mondtam a recepción, amiért elnézést kért a fiatalember! Viszont a reggelit muszáj kiemelnem! Sok nagyobb szálloda megirigyelheti az itt felszolgált reggelit, minden nagyon finom és minőségi volt, sőt, mivel a kávé elfogott a kannából (sokat ittak az idegen nemzetiségű vendégek), mi külön főzöttet kaptunk! Megjegyzem, sehol nem tapasztaltam még, hogy a kiflit és zsömlét könnyítésképpen előre ketté vágták, szuper ötlet! Összességében meg voltam elégedve, nagyon jó helyen lévő szálloda, kedves személyzettel! Köszönjük szépen!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:
Fényképek (8)
Karádi Hotel Hajdúszoboszló - BelsőKarádi Hotel Hajdúszoboszló - SzobákKarádi Hotel Hajdúszoboszló - EgyébKarádi Hotel Hajdúszoboszló - Külső képKarádi Hotel Hajdúszoboszló - VendéglátásKarádi Hotel Hajdúszoboszló - VendéglátásKarádi Hotel Hajdúszoboszló - SzobákKarádi Hotel Hajdúszoboszló - Medence/kert

Karádi Hotel további értékelései

2015.04.08gyerekekkel
Nagyon tetszett a szállás,Az ételek is nagyon finomak voltak.Kedvesek voltak az alkalmazottak is.Gyerekbarát hely,a medencéjük is szuper és pont elég nekünk még a gyerekek is élvezték a medencéjüket.Szóval szeretnénk majd visszamenni az idén is.A gyerekek is kérték,hogy megint menjünk a medencésbe.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló - Pihenés Hajdúszoboszlón
Pihenés Hajdúszoboszlón
2024.12.22-ig
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló
75.600 Ft / 2 fő / 4 éj-től ellátás nélkül
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.08.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
132.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval