Katalin és János étterem értékelései

Értékelései
20
17
5
22
0
2
149

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Katalin és János értékeléseit!

Olvasd el Katalin és János étterem értékeléseit!

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 4.
Valószínű, ahogy az előző véleményeket olvastam, nekem szerencsém volt! Rántott csirkemellet kértem, nagyon finom volt! 3 nagy darabot kaptam a kiírt 2 helyett! Hozzá 2 dl bort kértem, az is jó volt! Nem is kellett sokat várni, pedig rengetegen voltak! Már máskor is ettünk itt, akkor sem volt gondom!
Megosztom
Igazi vendégbarát étterem -

Zöld Ász Szabadszállás

2017. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. január 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szabadszállási lakosként több családi rendezvényt szoktunk itt tartani! Rendszeresen a karácsonyi , születés- és névnapi ebédeket! Fiatalos lendület, udvariasság és profizmus jellemzi az ott dolgozókat! Gyönyörűen felújított étterem, jó ötletek, (svédasztalos ebédek a hétvégeken)! Nagyon jó, összeszokott kollektíva!
Megosztom
Szép környezet, drága és közepes minőségű ételek -

Kerék Csárda Dunaföldvár

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Dunaújváros felé haladva vettük észre a csárdát, éhesek voltunk, gondoltuk megállunk enni! Az étlap úgy van elhelyezve, hogy gyakorlatilag már szégyelli az ember, ha megnézi, ne egyen ott! Pedig jobban jártunk volna, ha tovább megyünk! Az első gond, hogy nincs az étlapon a bor rajta, de nincs is választék, összesen egy termelő borát forgalmazzák!
Megosztom
Nyereménykupon felhasználása -

Solier Cafe Gödöllő

2015. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. december 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Én a Facebook oldalán meghirdetett játékon nyertem egy 3 fogásos, 2 személyes, gyertyafényes vacsorát! Kellemes környezetben, udvariasan fogadtak bennünket! A pincér szolgálatkész volt, udvarias! Az ételekre nem kellett várnunk, azonnal kaptuk a finom falatokat! Még arról is hallhattunk, melyik ételnek, miért az a neve, ami!
Megosztom
Egy virágos kávéházban sütiztünk -

Fék Kávéház Étterem Balatonakali

2015. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. november 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Úton voltunk a Balaton kürül, mikor kiszúrtuk ezt a helyet! Tetszett a környezete, ezért be is mentünk! Csak süteményt és kávét szerettünk volna fogyasztani, nem is volt ezzel gond! Nagyon finom sütiket kaptunk egy jó kávéval! Egy kicsit nekem unottnak tűntek a pincérek, biztosan fáradtak voltak, hiszen rengeteg ember szeretett volna ott enni!
Megosztom


TérképX