Katalin és János
Országjáró - 20 városban járt márNépszerű író - 23 hasznos szavazatLelkes fotózó - 173 feltöltött kép
Fotói
173 fotó
Itt járt már

Katalin és János adatlapja

31Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Ilyen vagyok
Ár-érték figyelő  •  Városi barangoló  •  Bulizó  •  Borbarát  •  Természetbarát  •  Akció-figyelő  •  Aktívan pihenő  •  Kultúraéhes  •  Wellness-mániás  •  Kritikus
Regisztráció2013.11.20
Utoljára itt2022.11.09

Néhány kiemelt értékelés

Átlagos 2022. június 26.a párjával járt itt
Ajándékba kaptunk a lányoméktól 3 nap, két éjszakát, amihez mi hozzátettünk egy napot, hogy több időnk legyen feltöltődni! ( 57. 300 Ft volt egy éjszaka! ) Prémium kétágyas szoba, ami nem a legolcsóbb a bekészített kapszulás kávéfőző miatt, ez jó volt. Megérkeztünk, megkaptuk a szobát rögtön, mi választottuk ki már hónapokkal ezelőtt.
Kiváló 2022. augusztus 26.a párjával járt itt
Még januárban foglaltam le egy nyári 5 napos ajánlatot a szállodába. Nem voltunk még itt, de annyi szépet és jót hallottam róla, gondoltam, kipróbáljuk, bár hozzánk 300 km-re van. Nem csalódtunk. Megérkezéskor láttuk, jó helyre jöttünk, gyönyörű park, csodás környezet, tisztaság. Megkaptuk a szobát, amely a 4.
Felhasználó fényképei:
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó -
Még több kép (7 db) >>
2016. június 2.a párjával járt itt
Köszönjük szépen a lehetőséget, hogy ott lehettünk! Kedves fogadtatás, precíz tájékoztatás! Gyorsan elfoglalhattuk a szobát, ami nagyon szép! Ami miatt a kényelemre csak 3 szívet adtam, az azért van, mert az ágy a falhoz tolva nem jó megoldás, nem igazán tudtuk a belső felét használni! Ezért a másik ágyat is használtuk!
Felhasználó fényképei:
Royal Hotel Cserkeszőlő - Royal Hotel Cserkeszőlő - Royal Hotel Cserkeszőlő - Royal Hotel Cserkeszőlő - Royal Hotel Cserkeszőlő - Royal Hotel Cserkeszőlő - Royal Hotel Cserkeszőlő -
Még több kép (4 db) >>