Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Átvertek!

Luxus Vendégház HajdúszoboszlóLuxus Vendégház Hajdúszoboszló a térképen

Szörnyű 2019. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. szeptember 18.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Hát a véleményem nem lesz rövid...
A nőt folyamatosan telefonon hívni kellett. Egyik vasárnap 8kor hívott 2x majd kapok sms-t, hogy mivel nem ér el, törli a rendelésem. WTF?! Itt már éreztem, hogy bajok lesznek...
Reggel indultunk, gyomorgörcsöm volt már, hogy nem érünk oda időben, a nő többször felhívta rá a figyelmem, ha nem érünk oda 11-12 között, nem tudják átadni az apartmant. Feszített tempóval leértünk kb fél 12 körül Hajdúszoboszlóra. Megbeszéltek alapján azonnal hívtam amint lejöttünk az autópályáról. De nem veszi fel. Visszahív, csörget, kinyom. Újra hívom, jó, jön a férje, siet. Odaérünk, nincs ott senki. 2 cím volt a voucheren, újra hívom a nőt, hogy biztos jó helyen járunk, nincs itt senki. Megint nem vette fel, de visszahívott, mondja, hogy igen, kis türelmet kérnek, siet a férje. Hát annyira sietett a férje, hogy 1 órát vártunk rá a ház előtt. Mikor odaért, annyit se mondott, hogy ne haragudjunk a várakozásért vagy bármi... A szoba kritikán aluli. Szőröket, hajakat szedtem össze mindenhol. A fürdő nem volt kitakarítva megfelelően, csak annyit kellett volna tennie a takarítónőnek, hogy kis vizet enged és nem fogadnak a tusolóban is a szőr szállak!! A tusoló szét volt rohadva, úgy festették le, hogy valahogy kinézzen, de mivel nem csukódott az ajtó, hiába figyeltünk oda, úszott a fürdő 2 perc tusolás után. A wct ha lehúztuk, 5-10 percig hangosan töltötte a tartályt vízzel, hiába a csukott ajtó, papír vékony falaknál minden áthallatszik. Az ágy rugói beleálltak a hátunkba, karunkba, aludni se bírtunk. A kuponos oldal képei megtévesztőek voltak, mert nem is annak az apartmannak a képei voltak csak fent, amit ennyi pénzért kaptunk.
50.000Ft-ért kaptunk egy lelakott szobát, amivel még meg tudtam volna barátkozni...DE!!
A pasi minden nap bekészítette a reggelit ami a leírásban így szerepelt: bőséges hideg kontinentális reggeli, friss kenyérrel, pékáruval. Kaptunk egy műanyag tányéron 4szelet sonkát, 4 szelet szalámit, és pár szelet másnapos kenyeret. KV 3in1, a legolcsóbb sz...ból. Tea kb 80Ft/doboz, életemben nem innék ilyen gagyit.
A szobánkba bejelentés nélkül bemászkáltak. Egyik alkalommal pont bent volt egy férfi, azt mondta, mindjárt megy, csak ablakot szereli. Nem szerelte meg, cserébe utcai cipővel bemászkált az ágyunkhoz is. Ezek után görcs volt bennem, minden alkalommal mikor otthagytuk az értékeinket, hogy bárki bemehet, elviheti...
Lent kaptunk szobát, a felettünk lévők minden mozdulatát hallottuk, esténként mintha átrendezték volna a szobát, megállás nélkül bútorokat húzogattak, csapkodtak.
Az ebéd: kaptunk kuponokat amiket be lehetett váltani, fél adag ételre. Azaz kaptam rizs-krumpli vegyes körettel 3szem kb 2cm-es átmérőjű karfiolrózsát. Nem vagyok nagy evő, de ez kritikán aluli volt, csak pilláztam, hogy ez igaz??!
A vacsora egy másik helyen volt, ott megláttuk, miket hoztak ki más asztalhoz, végre fellélegeztünk, hogy itt végre lesz adag, esztétikus, végre eszünk egy jót... De rögtön le is lombozódtunk, mert kuponnal nem ez a minőség járt. Kb kórházban ettem hasonló színvonalú ételt, siralmas.
Szóval fizettünk 50.000Ft-ot és még naponta jó pár ezret elkölthettünk kajára. Elég sok helyen voltunk már, de ekkora átverésben még sose volt részünk. Mindenhol azt kaptuk, ami a leírásban szerepelt, ez a legalja volt!
Volt, hogy fele ennyiért svédasztalos reggelit, vacsorát kaptunk, és még wellness is volt a szálláson.
Nem értem, miért kell hitegetni az embert? 1350Ft volt egy ebéd menü, levessel együtt. A fél adagunk mennyibe kerülhetett nekik? Csak 4 napig lennének ők a helyünkben, kíváncsi vagyok, hogy érezték volna magukat.
Egész alatt csak a fürdő volt, amivel meg voltunk elégedve. Rengetegen voltak még most is, de egész napos kikapcsolódásra tökéletes. Megjegyezném, máshol fele ennyiért még fürdő belépőt is tartalmazott a kuponunk, itt 10% kupont adtak, amit meg se kaptunk.
Szerettem volna értékelést írni közvetlen a szállásadónak, vagy a kupon oldalnak, de sehol nincs lehetőség erre. Facebookon sincs kontaktjuk, így ez maradt. Természetesen velük nem találkoztunk, meg se kérdezték, hogy éreztük magunkat, nekik ezt nem tudtuk elmondani. De biztos vagyok benne, hogy sejtik, ezért se jöttek.. Remélem lesz aki időben észreveszi és máshol foglal. Nekünk ez a 4 nap nem volt pihentető! Párom születésnapját töltöttük el itt, nagyon bánt az egész, keserű szájízzel távoztunk!
Képeket készítettem, de jobb ha nem töltöm fel, már maga az értékelés tartalmaz mindent. Aki 5-ös értékelést ad, gondolom nem ebbe a szobába tették, nem ezt az ellátást kapta...
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Szörnyű
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Szörnyű
Elhelyezkedés:Szörnyű

Luxus Vendégház további értékelései

2021.10.30gyerekekkel
Szörnyű
Átverés az ételt illetően...bőséges étel nevetséges!Kiszámolt csomagolt felvágott,tea,kenyér!Előre napokra..citromlé kimérve aki meg nem reklamál, az kaphat jutalomfalat csokikát.Nyikorgó emeleteságy, folydogáló zuhanytálca teszi még otthonosabbá a helyet!Utolsó nap már fel sem veszik a telefont,...
2021.08.22gyerekekkel
Kiváló
2 éjszakát töltöttünk el itt újra. Kedves a személyzet és mindig tisztaság van. Ha Hajdúszoboszlóra megyünk, mindig náluk szállunk meg
2021.08.12a párjával
Kiváló
Tiszta, csendes, rendezett apartman. Figyelmes személyzet. Első nap az Úr, aki fogadott minket, részletesen mindent elmondott. Nagyon kedves volt. Reggeli bőséges, többféle, hűtőbe bekészítve, a péksüteményeket mindennap frissen hozták. Vacsora étteremben, szintén rendben volt. A fürdő közel...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló - Pihenés Hajdúszoboszlón
Pihenés Hajdúszoboszlón
2024.12.22-ig
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló
75.600 Ft / 2 fő / 4 éj-től ellátás nélkül
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.08.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
132.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Spa ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
107.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval