Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vegyes erzelmek

Panoráma Wellness Apartman Hotel HajdúszoboszlóPanoráma Wellness Apartman Hotel Hajdúszoboszló a térképen

Átlagos 2015. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. szeptember 9.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Egy hetet toltottem parommal a szallodaban.

Pozitivumok: Kozel van a kozpont. Tiszta, tagas. A partner szallo igenyes wellness reszlege. Udvarias kiszolgalas.

Negativumok: Errol sajnos tobbet lehet irni. Az elso emelet konyha feletti resze gyakorlatilag alkalmatlan a pihenesre az allando zaj, ajto csapkodas es tanyer csorges miatt. Kertunk is egy masik szobat az elso nap utan amit, a recepciosok kezsegesen teljesitettek.

A legnagyobb negativum megis az ellatas volt. Tobb 4 csillagos hotelben szalltunk mar meg de velemenyunk szerint ez nem kozeliti meg azoknak a helyeknek a szinvonalat, ahol jartunk.
Nagyon gyenge valasztek, jellemzo a hust-hussal elv, nem igazan kivantuk pl 35fokban toltott kaposztat enni. A salata fogalma kimerult a csalamadeban es a lila kaposztaban ami szornyu volt. Egy negy csillagos szalloban azert vartunk volna egy - egy mediterran vagy konnyebb fogast is. Szinte minden nap porkolt volt, vagy valamilyen zsiros etel. Bar nem vagyok vega, de vegetarianusoknak nem ajanlanam a hotelt, ugyanis nem nagyon voltak husmentes etelek.
Gyakran eszrevettuk, hogy az ebedet atalakitva csinaljak az egyik vacsora fogast. Vagy az elozo este megmaradt "Pinceporkoltbol" csinaltak masnap ebedre lecsos porkoltot.
Reggelire minden nap ugyanaz volt. Meg a felvagottban, sajtokban sem volt variacio. Egyik reggel kavezni szerettunk volna, de kozoltek velunk, hogy nicns, mert elfelejtettek rendelni. Ez velemenyem szerint nem professzionalis vendeglatas, mert ha elfelejtettek rendelni, 1. nem mondunk ilyet a vendegnek, 2. nem messze van 1 bolt, tehat kilehetett volna ugrani kaveert.
Gyakran tapasztaltuk, hogy nagyon lassu volt a kiszolgalas pl ebednel nem volt ritka a negyedoras varakozas es nekem kellett szolni, hogy kaphatunk e ebedet. A pincereken latszott, hogy kimerultek es hogy kevesen vannak.
Meg egy eszrevetelem lenne ami nem tetszett. Nem csereltek a torolkozoket, nekunk kellett szolni, azonban meg ezutan sem csereltek ki. Az esti recepcios adott nekunk tiszta torolkozott miutan nyomatekositottuk keresunket.
Ar ertek aranyban nem volt rossz valasztas, Hajduszoboszlora biztosan azonban a hotelba biztosan nem ternenk vissza a fent emlitett negativumok miatt.

Erdemes megnezni a Bocskai muzeumot a varosban ahol egy muzeum araert lehet megnezni negyet. Nagyon erdekesek, interaktivak, az idegenvezeto holgy pedig nagyon kedves es baratsagos.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Kiváló

Panoráma Wellness Apartman Hotel további értékelései

2019.01.18a párjával
Átlagos
A szálloda jó helyen van, a gyógyfürdő pár perc alatt elérhető. A szálloda és a szoba is tiszta, modern berendezésű. A dolgozók segítőkészsége változó. A reggeli amiből választhatunk különböző elnevezésű, mégis nem azt kaptuk a tányérra, amit a leírás szerint kellet volna.A vacsora mennyisége,...
2019.01.17a párjával
Átlagos
Jó elhelyezkedés, tisztaság. A személyzet (a portánál aki fogadott) nem igazán volt segítőkész, kedves. Az éjjeliszekrényen valóban (ahogy egyik véleményező írta), nagyon alacsonyan van a lámpa, így lehetetlenség volt kényelmesen olvasni. A reggelinél kevesebb "menü" is elég lenne, mert a...
2018.09.06családjával
Gyenge
A "panoráma" az alattunk levő garázslejáró és egy idegesítően zúgó gépház volt.Ez hagyján, a falhoz tolt ikerágy egyikére tornamutatvány árán lehetett lefeküdni. Egy éjjeliszekrény, azon alacsonyan a lámpa, így olvasni sem volt kényelmes a gyenge világítás miatt. a fürdőszobában fogas nem volt,...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló - Pihenés Hajdúszoboszlón
Pihenés Hajdúszoboszlón
2024.12.22-ig
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló
75.600 Ft / 2 fő / 4 éj-től ellátás nélkül
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval