Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Alulmúlni a minimálist...

Puskás Panzió HajdúszoboszlóPuskás Panzió Hajdúszoboszló a térképen

Gyenge 2016. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 8.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Három napot töltöttünk a családdal a panzióban. Bár nagy elvárásaink nem voltak (sok felé járunk, tudjuk, hogy az olcsóságnak mindig ára van), de azért sikerült a minimumot is alulmúlni. Megérkezésünk után az egyik gyerkő dolgát elvégezte, próbáltam lehúzni utána a wc-t, ami nem sikerült. Szóltam a recepciós hölgynek, aki szaladt is, hogy megnyissa fent az elzárt csapot... ami azért volt elzárva, hogy ne folyjon folyamatosan. Maga a szoba elment, de az ágynemű szörnyű volt, összevissza deformált párnák, műszálas holmik a nyári nagy melegben... A fürdő büdös, nincs megoldva a szellőzése, a mosdócsap mozgott, a zuhanytálca rozsdafoltos, a zuhanyajtót csak a szentlélek tartotta a helyén. Szappan, kézmosó persze nem volt.
Az étkezésben bíztunk, a korábbi értékelések alapján gondoltuk azzal csak nem lesz gond. A választék elég egyhangú volt, a húsok papírvékonyra klopfolva, túlsütve, savanyúságnak csípős ecetes paprika illetve kétes kinézetű csalamádé volt. Reggelinél harmadnap is ugyanaz a főtt tojás volt felszolgálva, mint előző két alkalommal, látszott rajta, hogy nem friss. És mindez megfejelve jónéhány barátságosan röpdöső és az ételeken landoló léggyel...
A panzió külső tere is lehangoló, főleg a hátsó bejárat, lakótelepi gettó fíling, kosszal, bűzzel.
Szóval inkább fizessen kicsit többet az ember, de ez a hely még ennyi pénzt sem ér...pedig az elhelyezkedéséből adódóan nagyon jót ki lehetne belőle hozni, persze ahhoz beruházni is kéne.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Szörnyű
Elhelyezkedés:

Puskás Panzió további értékelései

2016.08.20gyerekekkel
Átlagos
A személyzet segítőkész, ételek változatosak és finomak,a szoba egy kicsit szűkös volt,nyári időszakban aki hátul parkol a madarak miatt egy kocsi mosásra számoljon.
2016.08.14gyerekekkel
Kiváló
A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt.Az étkezéssel is megvoltunk elégedve ízletes és változatos.Ajánlom mindenkinek,aki szeretné magát jól érezni.
2016.07.24a párjával
Pár napot töltöttünk itt párommal, a benyomásaink jók de vegyesek is egyúttal. A személyzet kedves, figyelmes, segítőkész volt mindig.Igyekeztek mindenben a vendég szempontjait figyelembe venni. A panzió elhelyezkedése jó, könnyen megközelíthető, parkolás is ingyenes, a tér túloldalán még...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló - Pihenés Hajdúszoboszlón
Pihenés Hajdúszoboszlón
2024.12.22-ig
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló
75.600 Ft / 2 fő / 4 éj-től ellátás nélkül
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval