Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kis ékszerdoboz szálloda Hajdúszoboszló sétálóutcáján...

Hunguest Hotel Apollo HajdúszoboszlóHunguest Hotel Apollo Hajdúszoboszló a térképen

2016. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. február 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Mi akciósan utaztunk, így ár-érték arányban meg voltunk elégedve a szállodával.
Pozitív: Gyönyörű! Mind a szoba (minőségi bútorok&összeillő kárpitok és tapéta a csoki és karamell árnyalataiban), fürdőszoba (padlófűtés, csodaszép csempe, dizájn csap...etc) és étkező rész! A recepció kissé elüt ettől az egységtől a fehér ülőlehetőségeivel, de annyi baj legyen! :)
A vacsi is fincsi volt, főleg a február 19-i vacsora egyik főfogásától voltam lehidalva: borsos-boros mártásban spárgás lazac, baconbe göngyölve. Isteni volt!! Folyamatosan töltötték fel az ételeket, az utolsó fél órában is tettek ki friss ételeket, és a választék is rendben volt: 2 fél leves, 1 előétel, 6 főétel körettel, 6 fajta saláta, gyümölcsök, sütik és fagyi. :)
Ami még nagyon tetszett, hogy hétvégén 11-ig lehet reggelizni!! Emellett ha nem érkezik vendég a szobába, akkor akár délután 2-ig ott lehet maradni az elutazás napján! A személyzet is kedves és segítőkész volt végig!
Semleges: A reggeli kevesebb volt, mint amivel a többi 4*-os szállodában találkoztam, bár nekem az is elég, ha van valami meleg kajcsi is, pl tojásrántotta. Plusz ott nem volt ennyire gördülékeny a pult feltöltése az egyik nap.
Negatív: Egyértelműen a saját wellness. Mi leginkább szaunázni-gőzfürdőzni szeretünk a párommal, ami miatt kissé csalódottak voltunk (pl a gőzfürdője egy hónapja nem üzemel a szállodának), viszont kárpótolt az ingyenes belépő a szomszédos Béke Hotel wellness részlegére! (December óta az Apollo is a Hunguest Hotels tagja, és tervezik a jövőben összenyitni egy zárt folyosóval a két szállodát.)
A másik negatív élmény, hogy az elutazás napján, kihasználva a késői reggeli lehetőségét olyan fél 11 körül értünk fel a szobánkhoz, amire ki volt téve a "Ne zavarjanak!" tábla, ennek ellenére bementek a szobaasszonyok, és mivel rosszul záródott az ajtó, nyitva maradt a szobánk ajtaja. Frász jött ránk, hogy valami biztos eltűnt (hálistennek semmi), plusz nagyon zavarban éreztük magunkat, mert szét voltak a cuccaink, így zavarunkban gyorsan összerámoltuk és elhagytuk a szállodát.
Viszont emiatt nem szeretném lehúzni az Apollot, mert összességében jól éreztük ott magunkat! :)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (8)
Hunguest Hotel Apollo Hajdúszoboszló - SzobákHunguest Hotel Apollo Hajdúszoboszló - SzobákHunguest Hotel Apollo Hajdúszoboszló - VendéglátásHunguest Hotel Apollo Hajdúszoboszló - BelsőHunguest Hotel Apollo Hajdúszoboszló - EgyébHunguest Hotel Apollo Hajdúszoboszló - BelsőHunguest Hotel Apollo Hajdúszoboszló - WellnessHunguest Hotel Apollo Hajdúszoboszló - Wellness

Hunguest Hotel Apollo további értékelései

2022.09.29a párjával
A standard szoba laminált padlós és nagyon hiányzott a szőnyeg főleg az ágy mellől, emiatt kicsit hideg hatású volt. A fürdőszobában a világítás fényereje szerintem kicsi, kissé sárgás hatású ezért a belső tér. A wellnes részleg azonban tiszta, kellemes volt. A vacsora az Aqua Sool szálloda...
2022.09.23a párjával
Kiváló
A szálloda és a környezete némi felújítást igényelne .Az ár érték arány kiválló .A személyzet udvarias ,kedves. A wellness a szálloda méretéhez képest jó a szaunákban mindíg volt hely a medencék sem voltak tömve. A szoba színvonala tisztasága kifogástalan.
2022.01.31a párjával
Kiváló
Már többször is jártunk a szállodában, teljes megelégedettségünkre. A Pandémia miatt kicsit visszafogottabb minden, viszont a személyzet kedvessége ezt ellensúlyozza. Azt szeretném kérni, hogy a külső medencét gyógyvízzel töltsék fel télire is, mert szerettünk volna ott is fürdeni és így a...

A Hunguest Hotel Apollo legnépszerűbb csomagjai

Hunguest Hotel Apollo Hajdúszoboszló - Napi ár félpanzióval (1 éjtől)
Napi ár félpanzióval (1 éjtől)
52.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2024.10.01-ig
Hunguest Hotel Apollo Hajdúszoboszló - Napi ár reggelivel (1 éjtől)
Napi ár reggelivel (1 éjtől)
36.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
2025.04.01-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Nyári Silver Napok
Nyári Silver Napok
07.01-08.31.
Silver Hotel Hajdúszoboszló
121.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval