Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A nagy csalódás - Hotel M

Wellness Hotel-M HajdúszoboszlóWellness Hotel-M Hajdúszoboszló a térképen

Gyenge 2016. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. február 17.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Hosszú keresgélés után választottam ezt a helyet, hogy meg lepjem a párom, valentin nap alkalmából. Ő persze örült, hogy el vittem, viszont meglepetésben mindkettőnknek volt része rendesen..
Kezdjük a pozitív dolgokkal, abból úgyis kevesebb van:
+ csendes környezet
+ udvarias személyzet
+ részben finom ételek
+ tisztaság, kényelmes, meleg szoba

És akkor a fekete leves:
-A ... , akivel telefonon is egyeztettem, illetve a recepciós is olykor ő volt, enyhén szólva is, undok, bunkó. Tipikus az az ember, akin látszik, hogy utálja amit csinál.

-Svédasztalos reggeli: a rántottában giga nagy hajszál, illetve amit meg kell még említsek azok a gyümölcslevek. Elég volt megkóstolni. Máris sajnálni kezdtem a gyerekeket, akiknek a szülei mit sem sejtve buzgón öntötték gyermekeiknek a "színes vizet". Egyébként választék az volt, a pincérek udvariasak voltak.

-Háromfogásos tányérszervizes vacsora: Minden nap kaptunk a reggelinél egy menü kártyát, amin 1-2 fajta leves és 4-5 fajta főétel közül lehetett választani, és persze járt a sütemény is a végén. Első esti választottam szarvas pörkölt volt galuskával. Meg is kaptam, különösebb gond nem volt vele. Másnapi választásunk, páromnak csikós tokány orsótésztával, én pedig, mivel szeretem a vadhúst ismét azt kértem, a kártya szerint "vadpörköltet krokettel". Gondoltam úgyse szarvas lesz, ha már tegnap az volt.. Tévedtem. A tányéromon ugyanaz az étel figyelt rám, mint az előző vacsoránál. Ugyanaz! Szarvaspörkölt galuskával! Ráadásul a párom is az orsótészta helyett jó kis galuskát kapott. Úgy látszik előző nap sok maradt belőle..
A desszertel különösebb gond nem volt, kivéve, hogy egyszer se azt kaptuk ami a kártyán szerepelt.

-Szoba: ezzel volt a legkevesebb gond. Jó meleg volt, kényelmes az ágy, tágas a szoba, sok az ablak. Viszont, kérdem én, ha már jönnek takarítani a szobát, illetve feltölteni a dolgokat, akkor ez miért nem látszik? Onnan jöttünk rá, hogy jártak nálunk, hogy a kuka ki lett ürítve. Folyékony szappan tartó üres maradt, WC papír tartó üres maradt. A földön tároltuk az egyetlen gurigánkat. Bár lehet jobb volt így, mivel a tartó olyan rossz helyen volt, hogy kitekeredve alig értem el a WC-ről.

-Wellness: A kedvencem.. Itthon a képeket nézve egy teljesen szimpatikus, nagy medencés, szaunás, jacuzzis wellness szigetre képzeltem magam. Jajj, de kis naiv voltam. A wellness részleg a -1. emeleten található. Az ajtón be lépve félhomályban és a párától alig látva, észre vesszük a medencét, ami élőben kb fele akkora, mint a képeken, és a jacuzzit, amiben kettő ember is kényelmesen elfér. Több nem. Szellőzés nincs, két pici ablakot láttam csak, amin fény is alig jön be. Párában úszott az egész hely. Az infraszaunát mi kapcsoltattuk be (14:00), végül nem vártuk meg míg teljesen felmelegszik. Át mentünk a finnszaunába. Mint kiderült, az is nem rég lett be kapcsolva, de azért sikerült kicsit leizzadni. Meg próbáltunk megmártózni a medencében, most nem túlzok, rohadt hideg. Egyszer sikerült bele mennem, azt is csak azért, hogy férfiasságomat bizonyítsam. Élménymedence helyett, aminek a szélén ki hajolva koktélt iszogathatnánk-mint ahogy a képeken is látszik-ez egy szaunázás utáni merülőmedence, abból is a leghidegebb!! Fürdőzésre, főleg gyerekekkel, semmiféleképpen nem alkalmas!
Egy teljes napot az aqua palace élmény fürdőben töltöttünk, úgy ki lehetett bírni ezt a pár napot.
Félre értés ne essék, egyáltalán nem vagyok egy kötekedő ember, akinek semmi nem tetszik, szimplán nem ezt vártam.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Szörnyű
Elhelyezkedés:

Wellness Hotel-M további értékelései

2022.08.14gyerekekkel
Szörnyű
Évente 6x7 szer vagyunk Wellnesen . De még ilyen szörnyű helyen nem voltunk . A szoba menyezete penészes beázot . A fürdöszóba tele halyal a kabin végig penészel . A szóba ágyai minden de nem kényelmes a vendég ágy élyelente 2x3 össze dölt . Wellnes részleg büdös köszös a Dzsakudzi vize. Étkezés...
2022.07.11egyedül
Gyenge
A személyzet nagyon kedves, az ételek finomak, elegendőek és az étterem tisztasága is kiváló. Viszont: a vizesblokkok borzasztó állapotban vannak a szobában, ( vízkő, penész toldás foldás). A wellnes részlegen sem folyóvíz, sem wc használat nem lehetséges. Az áram és villamosság is erősen...
2022.06.22gyerekekkel
Kiváló
A szállás összességében jobb volt a vártnál, a személyzet kedves volt mindenben segítettek. Az ételek is jók voltak, több nap után már kicsit egyhangúbbnak tűntek, de az ízük így is teljesen rendben volt. Az egyetlen dolog, amit negatívnak nem is mondanék az, hogy mi a fürdőszobából hiányoltunk...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval