Malonyai kastély Halásztelek

Malonyai kastély HalásztelekMalonyai kastély Halásztelek
Malonyai kastély HalásztelekMalonyai kastély Halásztelek
9 fotó

Malonyai kastély Halásztelek bemutatkozása

Az eklektikus épületet 1892-ben építtette a Warman család, egy hektáros őspark veszi körül. A főépületben egy 130 négyzetméteres bálterem található, az alagsorban szobák helyezkednek el. Az épületet sok hányattatás érte, míg 2005-ben osztrák tőkéből felújították és azóta eredeti pompájában csodálhatjuk.

1 vendég értékelése alapján

Érdekes
100%
Kihagyható
Időpazarlás
Érdekes

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Oázis Wellness Panzió Szigetszentmiklós - Alap árak reggelis ellátással
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Stáció Vecsés - Stáció hétvégi pihenés
Hotel Stáció Vecsés

Malonyai kastély Halásztelek vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1009 városban járt márFelfedező - 3144 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 63342 feltöltött kép
Érdekes 2025. október 6.egyedül járt itt
Hát, ilyen ez jól kinéztem magamnak, hogy milyen szép is ez a Malonyai kastély a neten, korholtam is magam, hogy milyen kis passzív vagyok, hogy nem megyek el megnézni, a Google térkép azt közli, hogy vasárnap kivételével minden nap nyitva van 9-től 18-ig, közben meg itt van Budapest mellett egy nyíllövésnyire Akkor ez biztos egy kastélymúzeum, induljunk bátran!
Malonyai kastély Halásztelek - Külső képMalonyai kastély Halásztelek - Külső képMalonyai kastély Halásztelek - Külső képMalonyai kastély Halásztelek - EgyébMalonyai kastély Halásztelek - EgyébMalonyai kastély Halásztelek - Külső képMalonyai kastély Halásztelek - Külső képMalonyai kastély Halásztelek - Külső képMalonyai kastély Halásztelek - Külső kép
Még több kép (6 db) >>