Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nagyon nagy csalódás,számla nélküli szállás adás,jéghideg wellnes vacsora nélkül

Park Hotel Harkany HarkányPark Hotel Harkany Harkány a térképen

Gyenge 2017. novemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2017. november 30.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Egy éjszakára foglaltunk szállást.
Érkezéskor szembesültünk vele,hogy csak reggeli van a szálláson tulajdonos váltás miatt.Az étterem csak december 15-én nyit,erről elfelejtettek tájékoztatni minket.Két éve már voltunk itt,akkor is volt probléma( a marokkói welnesben 22fokos volt a víz,de akkor kárpotolt minket a vacsora, a jakuzzi,az úszómdence,a remek reggeli,a kedves személyzet).)
Most ez volt a helyzet:
A deluxe szobában a fürdőszobai radiátor hideg volt.
A délutánt a wellnes részlegben szerettem volna tölteni : a jakuzziban a víz hideg volt,az úszómedence még hidegebb. Legalább a a szauna forró volt.Üres illóolajos üvegek voltak az ívóvízkúton lerakva. És természetesen szauna lepedőnek se híre se hamva.
Estére a szállodán kivül kerestünk éttermet,ami szerencsére jó volt,bár mi nem ilyen vascorát szerettünk volna,mert rá voltunk készülve a Baranya hotel éttermére,melyben két éve fenséges vacsorában volt részünk.
A szállodába érve a recepciós hölgy azt a tájékoztatást adta,hogy két órája a z úszómedence 23 fokos volt, a jakuzzi 29,és azóta ömlik bele a forró víz.
Persze a wellnes részlegben ismét csalódás ért bennünket.
Az úszómedence ugyanolyan hideg volt,mint délután a jakkuzziban hideg volt a víz, és a szauna is kihülőben volt. A kneipp taposóban nem volt víz, a gőz nem müködött,az infraszauna nem müködött.
A szállás foglalásakor fontos szempont volt,hogy a wellnes részleg este 10-ig van nyitva.10 perc után visszamenekültünk a szobánkba.
A következő csalódás a reggelinél ért bennünket.
Jéghideg étteremben kellett elfogyasztani a reggelit.
Forró víz és tea filter helyett előre megfőzött tea várt bennünket.
A rántotta hideg volt,másnapos császárzsemle,és szeletelt fehér kenyér volt a péksütemény választék. Ez a két évvel előtti választékhoz képest egy nagyon nagy visszalépés.
Igénytelen viaszos vászonnal leterített asztalon voltak az ételek elhelyezve.
Ezen hiányosságok mellett a legeslegnagyobb csalódás.hogy elnézést kérés helyett a recepciós hölgy fel volt háborodva az észrevételeinken,és még ő kérdezte meg,hoyg miért mondjuk,hogy nem volt megfelelelő a welnes,amikor 29 gokos volt a jakuzzi,és az elég meleg.Az érkezés délutánján a tulajdonos szaladgált az épületben,és azt mondták,hogy próbálják kijavítani a hibákat,de ez nem mentség ezekre a hiányosságokra.
Sajnos csak most olvastam el júniusi értékelést,mely híven tükrőzi a szállás mostani nagyon rossz minősítésemet.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Szörnyű
Elhelyezkedés:Kiváló

Park Hotel Harkany további értékelései

2022.11.18egyedül
Gyenge
Személyzet kissé unott, nem vendég-barát viselkedése, ez különösen a recepcióra jellemző. Többször jártam Harkányban, eddig ehhez hasonló "negatív" hozzáállást nem tapasztaltam. WIFI gyakorlatilag nincs, központi recepció előterében sem megbízható. Termálfürdő belépő a recepción nem...
2022.11.02barátokkal
Gyenge
A szálloda több épületből áll, mi az állítólag felújított, illetve nem olyan régen épülhetett D épületben voltunk. A padlószőnyegek a közös terekben, folyósókon, szobákban borzalmasan koszosak, hatalmas foltok rajtuk. Brrrrr. A frissen átvett szoba fürdőszobájában, a wc kefe tartójában fekália...
2022.11.02a párjával
Szörnyű
Kb.húsz éve járjuk feleségemmel az ország wellnes szállodáit, de ilyen gyenge, igénytelen helyre nem emlékszem. Piszkos, gusztustalan bútorzat, fűtés, takarítás nem volt. Az étterembe hideg volt, csak jól felöltözve ülhettünk asztalhoz. Áporodott zsír szag terjengett. Unott kiszolgáló személyzet...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.22-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda - Nyugdíjas ár félpanzióval
Nyugdíjas ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
96.224 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Xavin Harkány - Pihentető wellness napok
Pihentető wellness napok
2024.06.10-ig
Hotel Xavin Harkány
89.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval