Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A vendéglátás szájba rúgása!

Park Hotel Harkany HarkányPark Hotel Harkany Harkány a térképen

Gyenge 2018. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. augusztus 9.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Harkány Baranya Hotel, ami a honlapja és a szállásközvetítő oldalak tanúsága szerint egy 3 csillagos szálloda, és ezt az internetvilágában foglalást intéző vendég nem is von kétségbe, ugyanis az összes fellelhető felületen közölt fotók, és foglalási árak mindezt alá is támasztják.
A halandó pihenni vágyó,3 csillagos ellátásra vágyó halandót az első döbbenet közvetlenül érkezéskor éri, 13.38-as érkezésünkkor a köszönés után elsőként azt tartotta fontosnak közölni a barátságosnak véletlenül sem nevezhető recepciós, hogy 14 órakor lehet csak a szobákat elfoglalni. Nem is ezzel volt a legnagyobb probléma hisz minden tájékoztatón szerepel ez az időpont -mint szinte minden szálláshely esetében viszont eddigi szállodai tartózkodásunk alkalmával más helyeken nem ez volt a legfontosabb közlendő érkezéskor, plusz eddig volt ahol simán vettek fél, sőt volt ahol egy egész órát, hisz valószínű, hogy a szoba akkora már készen van! Rugalmasság,Baranya Hotelben ismeretlen fogalom, mint a vendéglátás is de ezt később kifejtem.
Érdekes és eddig az évek során nem tapasztalt dolog volt például, hogy rögtön a „becsekkolás” után azonnal ki kellett fizetni az egész ott tartózkodás teljes összegét!!! 13.57-kor mindez el is lett rendezve, de kulcsot nem kaptunk, hisz még nem volt 14 óra!!! A szálloda menedzsmentjének színvonalát és szakmai kvalitásait jellemzi, hogy a foglalásunk 7 személyre szólt,5 perccel a szobák elfoglalása előtt 7 személy 6 napos tartózkodását fizettük félpanzióval erre kaptunk 3 darab 2 ágyas szobát, reklamáltunk. Opció beraknak egy matracot, vagy pótágyat! Pótágyat abba a szobába amely fullon be van rendezve. természetesen nem fogadtuk el erre duzzogva varázsoltak egy 3 ágyas szobát, ide kellett hűtőt, ventilátort, törölközőt, WC papírt mind mind külön kérni. 3 csillag! A terasz alatt elhelyezkedő előtetőn szemeteszsák Isten tudja mióta benne rohadó ételmaradékkal, a korlát rozsdás, régi képcsöves 3 magyar nyelvű csatornát fogni képes televíziókészülékek, fürdőköpeny külön pénzért,3 csillag! A fürdő, mosdó, a csapok, WC kagyló, zuhanyfüggöny centi vastagon a vízkőtől, 3 csillag!
Étterem málladozó vakolat, csorba poharak és tányérok, mosatlan csészék, az étteremben rohangáló macskák,3 csillag!
Reggelihez, de még a vacsorához se készül teríték, nincs asztali patika, az abroszok,székek tisztasága inkább kocsmai jellegű, sem mint szállodai. Vacsorához nincs víz kikészítve viszont a szálloda bárjának túlárazott italait kínálgatják – lenézően fintorognak, ha nem rendelsz-, viszont ha rendelsz, azonnal fizeted nincs szobaszámra felírás,3 csillag!

Összegzés:
-A szobák bútorzata modern és tetszetős, ennyi a pozitívum! Viszont az hogy tévén az M+, TV2,RTL Klub, Minimax és Sport 1-en kívül más nem fogható magyar nyelven vérlázító 3 csillagos szállodában 2018-ban. hogy a fürdő,WC igénytelenül koszos,hogy a szőnyeg évekkel, ezelőtti foltokkal tarkított,hogy a 6 nap alatt egyszer sem cseréltek törölközőt nem tükrözi a csillagok számát.
Az étterem,konyha:- Legalább az étel minősége,íze,választék jó látszik hogy ebben az összevisszaságban egyedül a Séf az aki felülemelkedik a káoszon,ő az a személy aki gondolom tisztában van az egész hotel hiányosságaival és ő az egyetlen akiről negatívumot nem lehet mondani,valahol a szakma csúcsán helyezkedik el-szerintem oda van bilincselve a konyhához annyira nem illik ebbe a közegbe. Bár mint felelős konyhafőnök a kézilányok mosogatási módszereit néha néha szemrevételezhetné!
Az étterem tisztasága, felszereltsége hogy nincs 10 egyforma csésze, tányér, evőeszköz, hogy nincs megfelelő számú asztali patika, koszosak az abroszok, hull a vakolat hatalmas és vendégként bosszantó hiányosság
Felszolgálók:- Az a káosz, ami a placcon működik fantasztikus, mert működik. Az étteremből hiányzik a felelős, hozzáértő az étteremvezető. A személy, aki koordinálná a munkát így mindegyik felszolgáló 4-szer annyi munkát végez mintha meg lenne szervezve. Ezért feszültek, fáradtak, unottak! Sehol nem tapasztalt dolog például vacsoránál hogy a csévingek már kiürülnek mikor kikerül eléjük az étel nevét tartalmazó tábla.3 csillag!

Szobaasszonyok:- Teszik a dolgukat kevesen vannak hajtják őket,így valahol érthető a felületes munka amely jellemzi őket,ugyanis egyik szobáról a másikra vannak ugrasztva így soha nem érik utol magukat.

Wellness részleg, ez legalább jól felszerelt, viszont nincs, személyzet-és van, akinek külön kiszámlázzák, ha nem figyel a használatát-mivel nincs, személyzet nem derül ki, hogy a női WC-ben nincs világítás, hogy az ivókútban nincs víz, hogy a virágok kaspója elrohadt,hogy mozaikkockák hiányoznak balesetveszélyes helyeken,hogy a medencében az ígért élményelemek nem működnek,hogy a lábakkal a csempére hordott víz csúszásveszélyes.

Magam részéről hatalmas csalódás rajtam múlna 1 de lehet hogy azonnal 2 csillagtól megfosztanám a hotelt mert ezt így nem lehet,így vendéget fogadni,kommunikálni,ebből élni nem lehet. A héten a recepció mellett elhaladva kizárólag panaszt lehetett hallani…és hogy jó a konyha hogy a Harkány fürdő az út túloldalán van egyszer csak kevés lesz és elmaradnak, a vendégek aztán úgy jár a szálloda, mint a szomszédos Hotel. [moderálva - a szerk.] Mondjuk megfordult a fejemben az ott tartózkodás alatt, hogy talán direkt ez is a cél, ezért bánnak így a Hotellel és a vendégekkel! Nem tudom hogy a gazda és az igazgató ugyanaz-e,nem tudom van-e egyáltalán igazgató,de ha van az hatalmas szégyen rá nézve,szégyen mert ezt az épületet ezekkel az adottságokkal,kis odafigyeléssel ékszerdobozként lehetne üzemeltetni! Nem nagyképűség de egyik kezem a fenekembe [moderálva - a szerk.] dugnám akkor is különb üzemeltetője lennék ennek a hotelnek,mert ennél már nincs lejjebb!Én többet oda nem viszem a pénzem,és próbáltam objektív lenni ami szerintem sikerült is ezért nagyon másnak sem ajánlom az már kevés hogy közel van a fürdő!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (9)
Park Hotel Harkany Harkány - EgyébPark Hotel Harkany Harkány - Külső képPark Hotel Harkany Harkány - EgyébPark Hotel Harkany Harkány - EgyébPark Hotel Harkany Harkány - EgyébPark Hotel Harkany Harkány - SzobákPark Hotel Harkany Harkány - EgyébPark Hotel Harkany Harkány - BelsőPark Hotel Harkany Harkány - Szobák

Park Hotel Harkany további értékelései

2022.11.18egyedül
Gyenge
Személyzet kissé unott, nem vendég-barát viselkedése, ez különösen a recepcióra jellemző. Többször jártam Harkányban, eddig ehhez hasonló "negatív" hozzáállást nem tapasztaltam. WIFI gyakorlatilag nincs, központi recepció előterében sem megbízható. Termálfürdő belépő a recepción nem...
2022.11.02barátokkal
Gyenge
A szálloda több épületből áll, mi az állítólag felújított, illetve nem olyan régen épülhetett D épületben voltunk. A padlószőnyegek a közös terekben, folyósókon, szobákban borzalmasan koszosak, hatalmas foltok rajtuk. Brrrrr. A frissen átvett szoba fürdőszobájában, a wc kefe tartójában fekália...
2022.11.02a párjával
Szörnyű
Kb.húsz éve járjuk feleségemmel az ország wellnes szállodáit, de ilyen gyenge, igénytelen helyre nem emlékszem. Piszkos, gusztustalan bútorzat, fűtés, takarítás nem volt. Az étterembe hideg volt, csak jól felöltözve ülhettünk asztalhoz. Áporodott zsír szag terjengett. Unott kiszolgáló személyzet...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.22-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
98.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Laterum Pécs - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.01.07-ig
Hotel Laterum Pécs
29.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval