Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jó kiindulópont a környék felfedezésére.

Park Hotel Harkany HarkányPark Hotel Harkany Harkány a térképen

Átlagos 2019. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2019. július 29.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Mi 6 éjszakát töltöttünk egy baráti párral. Előtte olvastam a véleményeket, sajnos szinte az összes hozzászólás találó. Kezdem azzal ami nem tetszett.
Nagyon sokan dicsérték a félpanziós ellátást, ami részben jó is, de a 6 reggeli 6 vacsora szinte unalomig ugyan az. Azt nem mondanám hogy nincs mit enni. néha egy tükörtojást, bundás kenyeret vagy tejbegrízt is megettünk volna a két fajta rántotta helyett. Vacsorára volt csirke, sertés és hal különböző szószokkal, volt hogy este 7-kor már a dinnye elfogyott, pedig 8-ig van vacsora.
Nekem egy igazi kávé hiányzott a legjobban, amit helyette kaptunk az zaccos víz volt.
Szerintem a szennyes edényeket nem a vendégek előtt kellene egy kis kocsin szét válogatni azt hátul az előkészítőben is meg tehették volna.
A zsömlém, kiflin kívül semmilyen más péksütemény nincs reggelinél, kenyér csak egyfajta. Most sokan biztos hogy mondják ez nem négy, csak három csillagos a hotel, igazuk is van, de mi voltunk több három csillagos hotelben és a fent említett problémák nem voltak.
A deluxe szobákban voltunk a berendezés elfogadható, a tisztaság szintén, takarítás nincs, csak törölköző csere. A leggyengébb pontja a padlószőnyeg, annyira foltos hogy csak papucsban mertünk közlekedni.
Viszont az ígért hűtőgép és klíma működött, a welness kicsi, de tiszta, sajnos sok helyen már hiányos a 2X2-es csempe.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Park Hotel Harkany további értékelései

2022.11.18egyedül
Gyenge
Személyzet kissé unott, nem vendég-barát viselkedése, ez különösen a recepcióra jellemző. Többször jártam Harkányban, eddig ehhez hasonló "negatív" hozzáállást nem tapasztaltam. WIFI gyakorlatilag nincs, központi recepció előterében sem megbízható. Termálfürdő belépő a recepción nem...
2022.11.02barátokkal
Gyenge
A szálloda több épületből áll, mi az állítólag felújított, illetve nem olyan régen épülhetett D épületben voltunk. A padlószőnyegek a közös terekben, folyósókon, szobákban borzalmasan koszosak, hatalmas foltok rajtuk. Brrrrr. A frissen átvett szoba fürdőszobájában, a wc kefe tartójában fekália...
2022.11.02a párjával
Szörnyű
Kb.húsz éve járjuk feleségemmel az ország wellnes szállodáit, de ilyen gyenge, igénytelen helyre nem emlékszem. Piszkos, gusztustalan bútorzat, fűtés, takarítás nem volt. Az étterembe hideg volt, csak jól felöltözve ülhettünk asztalhoz. Áporodott zsír szag terjengett. Unott kiszolgáló személyzet...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Akciós tavaszi senior ajánlat
Akciós tavaszi senior ajánlat
04.02-06.30.
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval
Előrefizetési kedvezmény félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
89.280 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Dráva Hotel Harkány - Pihenő napok
Pihenő napok
2025.01.01-ig
Dráva Hotel Harkány
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval