Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hozel Harkány a nyugalom szigete

Thermal Hotel Harkány HarkányThermal Hotel Harkány Harkány a térképen

Kiváló 2018. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. június 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
4 napot töltöttünk a Hotelbe. Már tavaly is itt töltöttük a szabadságunkat. Már akkor eldöntöttük, hogy az idén is visszajövünk. Legfőbb érv a Harkányi gyógyvíz. Van egy kis térd problémám és jót tett neki tavaly. Ugyanis itt a Hotelbe 2 medence áll rendelkezésre harkányi gyógyvízzel. Nem kell így a fürdőbe menni, belépőt venni. Itt a helyszínen lehet gyógyúlni.1 kültéri 1 beltéri gyógyvíz 36-38 fokos, tehát tökéletes. Van 2 hideg vizes medence szintén egy beltéri 1 kültéri. A benti hőfoka 28 fokos. Nagyon tiszta minden medence. Napi szinten látni a medencék takarítását-fertőtlenítését. A medencék környékét, félóránként felmossák. A Wellness részleg is, a szálloda dicséretére válik. Mind a szolgáltatások, mind a kezelések időbeli betartását. Szinte percre pontosan betartják, nincs várakozás. A részlegen igénybe vehető orvosi vizsgálat, kezelés. Kedves a személyzet. A szálloda környéke maga a nyugalom szigete. Magas fenyők, pázsit, különleges növények. Magnólia fa fogadja a vendégeket. Csodálatosan rendbe tartva, ápolt-rendezett. Este biztonsági ügyeletet láttam minden nap a hotel körül,, , ami nagyon megnyugtató volt. Nem mintha félni való lenne, de ez is jó dolog. Az Étterembe a választék megfelelő az étel bőséges. Az íz világ mivel más megye,tájegység  kicsit furcsa, de ízletes. A szobák az árkategóriának megfelelőek. A matracok rendkívül kényelmesek, ami kevés szálláshelyen tapasztalható! A szobák tisztasága megfelelő . A személyzet minden területen udvarias,ami a takarítóktól a kiszolgálókig,a recepciósokig elmondható. Említésre méltó, hogy a 4 nap alatt, amíg ott voltunk Tűzoltósági gyakorlat volt és azt is minden kellemetlenség nélkül lebonyolították. Sőt az Igazgató úr személyesen köszönte meg a türelmet, és aki éppen a teraszon fogyasztott az a ház vendége volt. Szép gesztus!

Harkány környéke tele van látni valókkal. Nappali időszakban nem lehet unatkozni.

Amin picit lehetne javítani az a Lobby bár választéka. Az árakat ott lehetne csökkenteni, talán több vendég is fogyasztana akkor. Jó lenne a Hotelbe este valamilyen program.

Tehát összességében a Hotelt ajánlani tudom,azoknak akik nyugalomra ,kikapcsolódásra,pihenésre és legfőképp  gyógyulásra vágynak.

Köszönet mindenért!Kívánok a Hotel személyzetének és az Igazgató Úrnak nagyon sok vendéget.

Ha megemlíthetem a Hotel recepcióján, szórólapon láttuk a közeli Kémesen az Orbánsági Halászcsárdát reklámozni. Felkerestük. Egy falusi parasztházból lett kialakítva Olyan Isteni halászlét házi tésztával, állítani merem ,nem eszik senki az egész országban!Amit ott tapasztaltunk az még olyan egyedi,hogy mindenképpen aki teheti látogasson el oda. Étkezés előtt és után megvendégelték a vendéget. Olyan bőséges a halászlé adagot adnak,és ha látják,hogy fogy kérdezik,hogy levet hozhatnak-e,vagy tésztát. A tulajdonos rendkívül barátságos,kiváló vendéglátó. Példa értékű a vendégek fele nyújtott gesztus.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Thermal Hotel Harkány további értékelései

2022.01.09barátokkal
Gyenge
A barátainkkal voltunk 4 nap 3 éjszaka .Aránylag olcsó volt félpanzióval.A szoba elfogatható .A Wellness már egy kicsit fura volt mivel ,hogyha gyógyvizes medencékét akartuk használni akkor fejenként 1500/ fö / nap kellet fizetni.Ilyet még nem tapasztaltunk sehol eddig.Pedig már voltunk már sok...
2021.11.17barátokkal
Kiváló
A szálloda egy kicsit retró már de novemberben elkezdődött a felújitása. A személyzet kedves és a wellnes részlege kiváló.Már nagyon várom hogy a felújitás útán milyen lesz.Én biztos hogy megnézem.Imádok ide járni.
2021.11.02a párjával
Aug.-ban is voltunk a hotelben,akkor nagyon hiányzott a szobaklíma,kicsit kellemetlen volt a böglyök hada a külső medencében.most nem kaptunk érkezési sütit a kávéhoz,de nagyon kellemes a gyógyvíz,finomak az ételek,kedves,segítőkész a személyzet. Látjuk,hogy kell a felújítás,de reméljük megőrzik...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.28-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda - Nyugdíjas ár félpanzióval
Nyugdíjas ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
96.224 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Sándor Hotel Pécs - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2024.12.23-ig
Sándor Hotel Pécs
34.900 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel