Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

csakis ha nem reggelizzel akkor kérjél reggelit az őrségi csónakházba

Őrségi Csónakház HegyhátszentjakabŐrségi Csónakház Hegyhátszentjakab a térképen

2022. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2022. szeptember 7.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
sajnos nem néztem utána hogy pontosan hogyan is néz ki kivülről a szomszédház.
ezt csak a keritetlenségre értem teljesen belátni ami nekem zavaró hülye voltam egészen. hogyan is gondolhattam hogy egyetlen egy házikó lesz. még szerencse volt hogy szeptemberbe mentünk igy a szomszéd nem nagyon zavart. mivel nem sok volt a dézsafürdő nekem tetszet igaz a létra nincsen rögzitve ami baleset veszélyes még valaki a nyakát töri. de ez legyen a tulaj baja ha valaki e miatt birosághoz fordul. a 2személyes reggeli /4000ft/fő nagyon de nagyon kevés volt számomra hiszen én a svédasztalos reggelit szeretm. a tulajdonosnak ez bőséges volt mivel ezt irta nekem. ha tudom hogy ilyen kevés akkor nem kérem igy nincsen csalodás és méreg. a ház nagyon tiszta szép rendezet. a bejárati ajtókat nem lehetett kulcsra zárni még szerencse hogy kevés nincs besurranó mint máshol.
a wc nagysága kicsivel lehetne nagyobb meg az emeleten lehetne + fürdő ha többen mennek egyszerre oda. én biztosan nem megyek ide legközelebb más helyett keresek.
nappali és a konyha felszereltsége kiváló. a wifi kodot jó lenne már a foglalás után érkezés elött megkapni mivel csak másnap reggel vettem véletlenül észre. digimobil hol volt hol nem amiről természetesen a tulajdonos nem tehet. de ha hivom és irok akkor legalább vissza hivhatna. nem birom a reggelit megemészteni. olyan kevés és szerettem volna visszaküldeni mert nem szeretem ha rossz érzésem lesz a végén. mivel nem lehet csunyát irni próbáltam igy leirni igy nem sért meg senkit csakis engem. a bőséges legyen bőséges lehet hogy nagycsoportos oviba ez elégséges de nekem nem.
ajánlani meg csak annak fogom akivel kiakarok tolni.
pozitiv hogy van infra szauna és merülő dézsa de mivel kivülről teljesen belátnak igy elégé zavaró ruha nélkül. van 2db sup ami jó de amit levittünk a tóra annak nem volt kötele ha leesik róla a próbálkozó igy féltünk hogy elmegy. az is tökéletes hogy volt mentőmellény bár ezt is a leírásba irhatták volna mivel szaladgáltunk hogy szerezzünk egyett vasárnap indulás elött.
ja és a földszintiszobába nem volt akasztos szekrény csak pakolos
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Átlagos
Fényképek (24)
Őrségi Csónakház Hegyhátszentjakab - EgyébŐrségi Csónakház Hegyhátszentjakab - EgyébŐrségi Csónakház Hegyhátszentjakab - EgyébŐrségi Csónakház Hegyhátszentjakab - EgyébŐrségi Csónakház Hegyhátszentjakab - EgyébŐrségi Csónakház Hegyhátszentjakab - EgyébŐrségi Csónakház Hegyhátszentjakab - EgyébŐrségi Csónakház Hegyhátszentjakab - EgyébŐrségi Csónakház Hegyhátszentjakab - EgyébŐrségi Csónakház Hegyhátszentjakab - EgyébŐrségi Csónakház Hegyhátszentjakab - EgyébŐrségi Csónakház Hegyhátszentjakab - EgyébŐrségi Csónakház Hegyhátszentjakab - EgyébŐrségi Csónakház Hegyhátszentjakab - EgyébŐrségi Csónakház Hegyhátszentjakab - EgyébŐrségi Csónakház Hegyhátszentjakab - EgyébŐrségi Csónakház Hegyhátszentjakab - EgyébŐrségi Csónakház Hegyhátszentjakab - EgyébŐrségi Csónakház Hegyhátszentjakab - EgyébŐrségi Csónakház Hegyhátszentjakab - EgyébŐrségi Csónakház Hegyhátszentjakab - EgyébŐrségi Csónakház Hegyhátszentjakab - EgyébŐrségi Csónakház Hegyhátszentjakab - EgyébŐrségi Csónakház Hegyhátszentjakab - Egyéb
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Mjus Resort & Thermal Park Körmend - Napi ajánlat reggelivel rugalmas lemondási feltételekkel
Napi ajánlat reggelivel rugalmas lemondási feltételekkel
2025.01.05-ig
Mjus Resort & Thermal Park Körmend
Kérd ajánlatunkat!
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.23-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval