Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Buborékos és kürtös

Lokomotive Mozgóbüfé HegykőLokomotive Mozgóbüfé Hegykő a térképen

Átlagos 2023. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2023. szeptember 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A hegykői strand meglehetősen jól ellátott vendéglátó egységek szempontjából, itt biztosan nem marad senki sem éhes, sem szomjas. A kemping felőli átjáró és a kinti langyos medence közelében található a gőzmozdony alakú mozgóbüfé, a névadás egyértelmű. Mindenféle édes finomságot kínálnak, meglehetős áron, amelyet egy fővárosi strandon sem mondanék jutányosnak. Kürtöskalácsot Budapesten fele ennyiért is tudok venni, igaz, nem a strandon.
Kürtöskalács és buborékos gofri a két húzótermék, ezekből vásároltunk mi is. Az árazás lényege, hogy minél több extrát kér valaki, annál drágább. Extrák alatt értem, hogy a kürtöst és a gofrit is megtöltik mindenfélével, fagylalttal, tejszínhabbal, csoki- vagy karamella öntettel, gyümölcsökkel, Oreo keksszel, ostyával díszítik. A jelentős számú osztrák és német vendégre tekintettel minden információ ki van írva németül is, a magyar mellett.
A felnőtt vendégek - általában a végén ők fizetnek - kávéval vigasztalódhatnak, ami nem drága, cserébe nem is jó. Az eszpresszó 400 Ft, a hosszú kávé 500 Ft.
3 kürtös kalácsért és 3 gofriért 10.000 Ft-ot fizettem. A kürtös kalács 1200 Ft, ez a sima, töltelék nélküli verzió, fahéjasat, kókuszosat, vaníliásat választottak a gyerekek. A töltött buborékos gofrik 2300 Ft-ba kerültek, igaz, került is bele minden, ami csak lehetett. Finom, frissen készült volt minden, de az én ízlésemnek borzasztóan tömény. A kiszolgálás barátságos, de kedves.
Helyben enni csak a bárasztaloknál lehet, de mi találtunk egy közeli padot, ahol kényelmesen letelepedtünk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (11)
Lokomotive Mozgóbüfé Hegykő - Étel/italLokomotive Mozgóbüfé Hegykő - Étel/italLokomotive Mozgóbüfé Hegykő - Étel/italLokomotive Mozgóbüfé Hegykő - Étel/italLokomotive Mozgóbüfé Hegykő - Külső képLokomotive Mozgóbüfé Hegykő - EgyébLokomotive Mozgóbüfé Hegykő - Külső képLokomotive Mozgóbüfé Hegykő - Külső képLokomotive Mozgóbüfé Hegykő - Külső képLokomotive Mozgóbüfé Hegykő - Étlap/itallapLokomotive Mozgóbüfé Hegykő - Étlap/itallap
Népszerű szállások a környéken
Palatinus Hotel Sopron - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Palatinus Hotel Sopron
98.307 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.21-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
37.260 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval