Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Valentin-nap az Abacusban

Abacus Business & Wellness Hotel HerceghalomAbacus Business & Wellness Hotel Herceghalom a térképen

2016. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. február 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Két éjszakát töltöttünk Valentin-nap keretében a szálloda deluxe lakosztályában. A szoba nagyon szép, igényes, tágas, kellemes terasszal. Amiért 4 pontra értékeltem az az volt, hogy az ágy nekem nem volt túl kényelmes, kemény volt a párna és nagyon nehéz a paplan. A fürdőszobában voltak tisztálkodási szerek, de pl nem volt kézmosáshoz szappan (se a falon, se bekészítve), így tusfürdővel kellett ezt megoldanunk. Szintén pontlevonás volt, hogy a takarításkor nem raktak wc-papírt és nem volt pluszban se bekészítve. Amikor szóltunk a recepción, akkor azonnal megoldották.
Ezek igazából apróságok, de egy 4 csillagos superior szállodához képes fontosnak tartom megjegyezni.
Ami ettől sokkal bosszantóbb volt az a szombat esti vacsora. Gondolom, hogy hozzájárult a szálloda telítettsége is a dologhoz, de pl nem volt asztal, ahová le lehetett volna ülni. Voltak szabad asztalok, de nem volt róla leszedve a korábbi használt teríték. Amikor a személyzet egy tagját megkérdeztem, hogy 5 perce állunk és most akkor mit javasol, akkor gyorsan lekapkodta az egyik asztalt, picit lesöprögette a rajta lévő morzsákat és mondta, hogy üljünk ide. Se új teríték, se szalvéta, semmi ilyesmi. A svédasztalról tudtuk levadászni a szükséges evőeszközöket, már amíg el nem fogyott. Volt olyan, akinek már nem jutott. A másik pincér, aki odajött, hogy mit fogyasztanánk a vacsorához, kb 5 perc múlva a többi asztalnál járkált és próbálta kideríteni, hogy hová is kell vinnie az italokat, mert elfelejtette, hogy honnan vette fel a rendelést. Az ételek ettől függetlenül, mint választékban, mint minőségben kifogástalanok voltak. Viszont ez a fejetlenség nagyon zavaró volt és méltatlan az ételek minőségéhez, valamint az elvárt színvonalhoz. Valahogy az volt a wellnessben is az érzésünk, hogy hiába volt 3 fős recepciós személyzet, nem igazán találták a helyüket az emberek, mivel az egyik hölgy így mondta, a másik már teljesen másképp. Lehet, hogy ez betudható a sok vendégnek, de pont ezért kellett volna egy kicsit profibban kezelni a dolgokat, mert az ember, ha pihenni megy, akkor a saját érzése és fontossága a lényeges, nem megértést és empátiát kell gyakorolnia egy olyan dologért, amit megvásárolt és kifizetett.
Egyébként a szálloda nagyon szép, modern és csendes. Már voltam itt máskor is, akkor sokkal jobb tapasztalatokkal gazdagodtam. Mivel azonban az ételek tényleg nagyon jók, és mivel másik étkeztető csapattal a péntek esti vacsora és a reggelik teljesen rendben voltak, így vélhetően vissza fogunk még térni.
Ezt a megjegyzést viszont küldöm a szálloda vezetőségének is, hogy segítsem a munkájukat azért, hogy máskor tényleg profin menjenek a dolgok minden területen.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Abacus Business & Wellness Hotel további értékelései

2024.04.09gyerekekkel
A szálloda nagyon szép, tágasak a szobák, fürdő. A welnness is jó. A recepciósok szinte nem is köszönnek, mindha ot sem lennének. A szobákba a takarítónők szinte semmit nem takarítank. Csak a szemetet viszik ki és törölkőzőt raknak. A mosdó és a zuhanyzó koszos volt már érekezésünkkor is, az...
2024.03.24a párjával
Kiváló
Párommal először jártunk ebben a szállodában, ahol 4 éjszakát töltöttünk el. A szálloda mind külsőleg, mind belsőleg előkelő, ízlésesen berendezett. A recepción beérkezésünkkor hamar ment a bejelentkezés, minden információt megkaptunk. Az étterem vezetőjét (Zsoltot) külön kiemelném, a vendégek...
2024.03.24a párjával
Kiváló
4 éjszakát töltöttem el párommal az ízlésesen előkelő Abacus szállodában. Nagyon jól éreztük magunkat. Különösen az étteremmel voltunk megelégedve, Zsolti magas szinvonalú szakmai tudással biztosította a nyugati szinvonalú étkezést. Köszönjük, visszatérünk még.

Az Abacus Business & Wellness Hotel legnépszerűbb csomagjai

Abacus Business & Wellness Hotel Herceghalom - Tavaszi wellness akció (min. 2 éj)
Tavaszi wellness akció
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.05.31-ig
Abacus Business & Wellness Hotel Herceghalom - Rövid hétvége (1 éjtől)
Rövid hétvége (1 éjtől)
50.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2024.12.15-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Piroska Bük, Bükfürdő - Két éjszakás ajánlat
Két éjszakás ajánlat
2026.03.01-ig
Hotel Piroska Bük, Bükfürdő
70.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval